Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jee holky, moc vam dekuji za vysvetleni i podporu
Taky doufam, ze bude vse v poradku, nemohla jsem dlouho otehotnet, uplne se modlim, at je vse OK, ten tyden ted bude strasne dlouhy…Urcite pak napisu, jak jsem dopadla. Je uplne skvele, ze tady je tolik maminek, co si poradi a podpori jedna druhou ![]()
Ja jen, ze jsem si vsimla, ze uz je zalozena nejmin 3krat diskuze KVETEN 11. ![]()
Napis bud primo adminum nebo treba Lesine (soukromou zpravu SZ), asi by to mel udelat ten, kdo diskuzi zalozil. ![]()
Ahoj holky, můžu? Tedy dnes jsem si udělala test a je pozitivní, dálnice jako blázen, tak snad nic nezakřiknu, když to sem prozradím? Vy už jste všechny byly u doktora? Já jsem teď koukala, že mi vychází termín kolem 10. května, u dr. jsem ještě nebyla.
Bumbi, ja mam taky TP na 10.5. a ke gyndrovi jdu nejdriv za 2 tydny. ![]()
Vitam te mezi nami. ![]()
Ahoj Bumbi…no mám pocit, že skoro všechny jsme tu už byly u doktora…
Holky já jsem si vzpomněla, že mi ještě ani neřekli termín porodu…no ale tak já jsem si to vypočítala na 2. května ![]()
Souhlasim s tim umistenim diskuse, ja to tu prvne nasla nahodou, pak jsem to dohledavala a nez mi doslo ze to bude v jine sekci … tak by bylo lepsi byt v te sekci podle mesice narozeni nebo jak to je ![]()
bumbi , moooc gratuluju
. Me vychazi TP na 7.5 , k doktorovi jdu poprve ve ctvrtek,ale jdu k novemu i na registraci proto mozna tak brzo. jinak u byvale doktorky jsem chodila az tak v 8tt.
bumbinka píše:
Ahoj holky, můžu? Tedy dnes jsem si udělala test a je pozitivní, dálnice jako blázen, tak snad nic nezakřiknu, když to sem prozradím? Vy už jste všechny byly u doktora? Já jsem teď koukala, že mi vychází termín kolem 10. května, u dr. jsem ještě nebyla.
Taky gratulacééé
já u doktorky sice byla, ale stoprocentně mi to nepotvrdila
Jdu na kontrolu 17.9 ![]()
Jinak holky, máte už některá chutě? asi je ještě brzo, ale já dneska měla takovou chuť na česnek, že bych ho snad sežrala jen tak
Udělala jsem si topinku a namazala ji a vůbec jsem ten česnek necítila a když si kousl přítel, málem mu shořela pusina
a to je to jindy obráceně
Tak znova. Předchozí příspěvek se mi smazal.
Dneska jsem zjistila, že jsem těhotná. Dle OVU jsem si spočetla TT na 16.5.2011. U dr. jsem ještě nebyla, ale jsem objednaná na 21.9.
Jinak se jmenuji se Jana a mám 15ti měsíčního chlapečka Radímka.
Strelecka píše:
Tak znova. Předchozí příspěvek se mi smazal.Dneska jsem zjistila, že jsem těhotná. Dle OVU jsem si spočetla TT na 16.5.2011. U dr. jsem ještě nebyla, ale jsem objednaná na 21.9.
Jinak se jmenuji se Jana a mám 15ti měsíčního chlapečka Radímka.
Ahoj, vítej mezi námi, gratuluju ![]()
Jani-strelecko, moc gratuluju a preju at mas pohodove tehotenstvi!
Nainuva, chute jsou jeste stejny, me akorat bolej prsa a strasne padaj vlasy ![]()
kacenka.m píše:
Zdravím všechny budoucí maminky, můžu se k Vám přidat?
No jasně vítej, napiš něco o sobě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
HOLKY, KDO TO TU VLASTNE ZALOZIL ??? X-LIN??? Hodne nas spatne nove tehulky nachazeji, protoze jsi to zalozila v blbe sekci, nechces napsat adminum, at nas preradi do STEJNEHO MESICE PORODU ??? Lip se to pak hleda.