Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dandoch píše:
Koukala jsem na ten odkaz, co jsi posilala, je to tam hezky vysvetlene a popsane. Nemas foto testiku? Ja delala dnes odpo a carka krasne sili, to je prvni uklidnujici zprava. Jinak bych nejradeji usnula dnes a vzbudila se az pristi tyden na kontrolu, to cekani je des.
Mi ani nemluv, ja uz jsem i tak jak sipkova ruzenka, zase jsem hodinu spala samozrejme… je to des ta unava…
a diky za uklidneni, urcite bude vse ok a hned vam pak vsechno popisu, co mi delali ![]()
přihazuji taky testíky jsou od soboty až do dnes a ten poslední už je s citlivostí 20, je to trochu rozmazané, takže to není dobře vidět
denčaaa píše:
přihazuji taky testíky jsou od soboty až do dnes a ten poslední už je s citlivostí 20, je to trochu rozmazané, takže to není dobře vidět
Tak to mas taky luxusni carecky, parada
![]()
denčaaa píše:
Pockej, a tobe prvni pozitivni vysla az v sobotu, jo? Tak to mi uz v tu stredu… ty jo, u me je to fakt vsechno nejak brzo… ![]()
xlin píše:denčaaa píše:Pockej, a tobe prvni pozitivni vysla az v sobotu, jo? Tak to mi uz v tu stredu… ty jo, u me je to fakt vsechno nejak brzo…
Já jsem předtím netestovala, odvahu jsem měla až v sobotu
Dobre ranko holky, jak se mate? Xlin, tesim se, az das vedet, jak jsi dopadla na KO. Ja jdu s malou dnes na 3letou prohlidku, to tak desne uteklo, uz mame doma slecnu, jeste pred chvili to bylo takove malinke miminko
.
dandoch píše:
Tak se take pridavam s testiky, ty dva posledni jsou dnesni.
krásný testíky ![]()
xlin nemůžu se dočkat, až sem napíšeš své zážitky od dr., tak čekám čekám
ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? zatial len potichucky priznavam pozitivny tehutest zo vcera na 11 DPO. este som robila aj dnes a ciarka je este tmavsia, ale nestihla som odfotit ![]()
drzim vam vsetkym palce ![]()
monulienka3 píše:
ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? zatial len potichucky priznavam pozitivny tehutest zo vcera na 11 DPO. este som robila aj dnes a ciarka je este tmavsia, ale nestihla som odfotitdrzim vam vsetkym palce
Ahoj Monu, se zase potkáváme ![]()
dandoch píše:
Tak se take pridavam s testiky, ty dva posledni jsou dnesni.
Dandoch je stejny silenec jako ja
ja uz to ale v pondeli zabalila… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat