Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7712
25.8.10 13:35

Jinak k dr. jdu na 14:40, tak vydrzte, babky :-D pak hned napisu, nebojte! :-)

• načítám...
7712
25.8.10 13:36
monulienka3 píše:
ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? zatial len potichucky priznavam pozitivny tehutest zo vcera na 11 DPO. este som robila aj dnes a ciarka je este tmavsia, ale nestihla som odfotit :-)drzim vam vsetkym palce :hug:

ahoj Monu! Vitej mezi nami! Mas krasnou carecku! Gratulace velika!!! :hug:

• načítám...
1441
25.8.10 13:40
xlin píše:
Jinak k dr. jdu na 14:40, tak vydrzte, babky :-D pak hned napisu, nebojte! :-)

už se nemůžu dočkat, co napíšeš, ach jo, až ve 14,40 a pak ještě čekat, jééééé

• načítám...
7712
25.8.10 13:44
denčaaa píše:
xlin píše:
Jinak k dr. jdu na 14:40, tak vydrzte, babky :-D pak hned napisu, nebojte! :-)
už se nemůžu dočkat, co napíšeš, ach jo, až ve 14,40 a pak ještě čekat, jééééé

No mi povidej!!! Ja jsem uz jak na trni od rana! a to jsem musela jeste do prace prvni den :-( rano jsem mela tep. frekvenci 110/min., tak doufam, ze me neposle rovnou do nemocnice…

• načítám...
1441
25.8.10 13:48

tak ti držím palečky xlin

• načítám...
7712
25.8.10 13:48
denčaaa píše:

dekuji moc! :huban: :hug: pak se hned ozvu, slibuju :-)

• načítám...
7712
25.8.10 13:50
denčaaa píše:

No a ty uz jdes zitra prece! Tak to taky musis mit nervy na pochodu, ne? :-)

• načítám...
1441
25.8.10 13:53

no to mi povídej, jsem totiž zvědavá, zda bude něco už vidět, aspoň malinko, no a krev mi bude brát. Pak má dr. týden dovolenou, takže si myslím, že hned ten druhý týden v září k němu naklušu, to už budu 7.tt

Ale řeknu ti, že mám i trochu strach ze všeho, asi ty 3 měsíce budou nejhorší, aby se to udrželo a tak, hlavně se bojím jakéhokoliv stresu a já jsem taková, že mě všechno rozhodí hnedka, tak nechci aby to pak mělo vliv na miminko

• načítám...
729
25.8.10 13:56

xlin- no aspon vidis, jaky jsem silenec :roll: , ale ted uz tomu verim :potlesk: …jinak moc drzim palecky na KO a hnedka pisni, budu jako na trni :dance:

• načítám...
729
25.8.10 13:58

Vitame Monu, velika gratulace ke krasne carce!!! Mas ji opravdu silnou, to je supeeer. A jak jinak, mas uz nejake decko, nebo to bude prvni mimi?

• načítám...
729
25.8.10 14:00
denčaaa píše:
no to mi povídej, jsem totiž zvědavá, zda bude něco už vidět, aspoň malinko, no a krev mi bude brát. Pak má dr. týden dovolenou, takže si myslím, že hned ten druhý týden v září k němu naklušu, to už budu 7.ttAle řeknu ti, že mám i trochu strach ze všeho, asi ty 3 měsíce budou nejhorší, aby se to udrželo a tak, hlavně se bojím jakéhokoliv stresu a já jsem taková, že mě všechno rozhodí hnedka, tak nechci aby to pak mělo vliv na miminko

Neboj se Denco, budeme Ti drzet na zitra take palecky a budeme se tesit, s cim prijdes od dr. :wink: .
Nestresuj se premyslenim, jestli bude vse ok, proste to musi byt OK u nas vsech, verim tomu kocko. Nerviky nam nepomuzou, spis naopak :wink: .

• načítám...
729
25.8.10 14:01

Jo a jinak uz jsme z kontroly zpatky a mala je zdrava jako ripa :potlesk: . Mam z ni obrovskou radost, je sikovna, dokonce si i povidala s doktorkou, to jsem ani necekala. :andel:

• načítám...
7712
25.8.10 14:01
denčaaa píše:
no to mi povídej, jsem totiž zvědavá, zda bude něco už vidět, aspoň malinko, no a krev mi bude brát. Pak má dr. týden dovolenou, takže si myslím, že hned ten druhý týden v září k němu naklušu, to už budu 7.ttAle řeknu ti, že mám i trochu strach ze všeho, asi ty 3 měsíce budou nejhorší, aby se to udrželo a tak, hlavně se bojím jakéhokoliv stresu a já jsem taková, že mě všechno rozhodí hnedka, tak nechci aby to pak mělo vliv na miminko

Tak to jsme dve… proto chci i na rizikove, protoze ve skolstvi jsou nervy na dennim poradku a uz jenom to prostredi skoly na me pusobi nervozne… nemame dobry kolektiv :-( takze se budeme navzajem podporovat a drzet a zadne nervy a stresy!!! Tak ja se balim a jedu :-)

• načítám...
729
25.8.10 14:08

xlin-drzim pesti!!!!!!

• načítám...
1441
25.8.10 14:08

držím palečky :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat