Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak k dr. jdu na 14:40, tak vydrzte, babky
pak hned napisu, nebojte! ![]()
monulienka3 píše:
ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? zatial len potichucky priznavam pozitivny tehutest zo vcera na 11 DPO. este som robila aj dnes a ciarka je este tmavsia, ale nestihla som odfotitdrzim vam vsetkym palce
ahoj Monu! Vitej mezi nami! Mas krasnou carecku! Gratulace velika!!! ![]()
xlin píše:
Jinak k dr. jdu na 14:40, tak vydrzte, babkypak hned napisu, nebojte!
už se nemůžu dočkat, co napíšeš, ach jo, až ve 14,40 a pak ještě čekat, jééééé
denčaaa píše:xlin píše:už se nemůžu dočkat, co napíšeš, ach jo, až ve 14,40 a pak ještě čekat, jééééé
Jinak k dr. jdu na 14:40, tak vydrzte, babkypak hned napisu, nebojte!
No mi povidej!!! Ja jsem uz jak na trni od rana! a to jsem musela jeste do prace prvni den
rano jsem mela tep. frekvenci 110/min., tak doufam, ze me neposle rovnou do nemocnice…
denčaaa píše:
tak ti držím palečky xlin
dekuji moc!
pak se hned ozvu, slibuju ![]()
denčaaa píše:
tak ti držím palečky xlin
No a ty uz jdes zitra prece! Tak to taky musis mit nervy na pochodu, ne? ![]()
no to mi povídej, jsem totiž zvědavá, zda bude něco už vidět, aspoň malinko, no a krev mi bude brát. Pak má dr. týden dovolenou, takže si myslím, že hned ten druhý týden v září k němu naklušu, to už budu 7.tt
Ale řeknu ti, že mám i trochu strach ze všeho, asi ty 3 měsíce budou nejhorší, aby se to udrželo a tak, hlavně se bojím jakéhokoliv stresu a já jsem taková, že mě všechno rozhodí hnedka, tak nechci aby to pak mělo vliv na miminko
xlin- no aspon vidis, jaky jsem silenec
, ale ted uz tomu verim
…jinak moc drzim palecky na KO a hnedka pisni, budu jako na trni ![]()
Vitame Monu, velika gratulace ke krasne carce!!! Mas ji opravdu silnou, to je supeeer. A jak jinak, mas uz nejake decko, nebo to bude prvni mimi?
denčaaa píše:
no to mi povídej, jsem totiž zvědavá, zda bude něco už vidět, aspoň malinko, no a krev mi bude brát. Pak má dr. týden dovolenou, takže si myslím, že hned ten druhý týden v září k němu naklušu, to už budu 7.ttAle řeknu ti, že mám i trochu strach ze všeho, asi ty 3 měsíce budou nejhorší, aby se to udrželo a tak, hlavně se bojím jakéhokoliv stresu a já jsem taková, že mě všechno rozhodí hnedka, tak nechci aby to pak mělo vliv na miminko
Neboj se Denco, budeme Ti drzet na zitra take palecky a budeme se tesit, s cim prijdes od dr.
.
Nestresuj se premyslenim, jestli bude vse ok, proste to musi byt OK u nas vsech, verim tomu kocko. Nerviky nam nepomuzou, spis naopak
.
Jo a jinak uz jsme z kontroly zpatky a mala je zdrava jako ripa
. Mam z ni obrovskou radost, je sikovna, dokonce si i povidala s doktorkou, to jsem ani necekala. ![]()
denčaaa píše:
no to mi povídej, jsem totiž zvědavá, zda bude něco už vidět, aspoň malinko, no a krev mi bude brát. Pak má dr. týden dovolenou, takže si myslím, že hned ten druhý týden v září k němu naklušu, to už budu 7.ttAle řeknu ti, že mám i trochu strach ze všeho, asi ty 3 měsíce budou nejhorší, aby se to udrželo a tak, hlavně se bojím jakéhokoliv stresu a já jsem taková, že mě všechno rozhodí hnedka, tak nechci aby to pak mělo vliv na miminko
Tak to jsme dve… proto chci i na rizikove, protoze ve skolstvi jsou nervy na dennim poradku a uz jenom to prostredi skoly na me pusobi nervozne… nemame dobry kolektiv
takze se budeme navzajem podporovat a drzet a zadne nervy a stresy!!! Tak ja se balim a jedu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat