Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já zase testovala,ale já blbec ty testy nějak pomíchala,tak nevim,kterej ten test je dnešní ![]()
Ale jestli si myslim správně,tak čárka trochu zesílila ![]()
to jsi šikulka
a gratuluji, je to na dobré cestě.. teď už uvidíš jak jen bude sílit ![]()
Ahojte!
Poslušně hlásím, že na testu s citl.25 jsem měla dnes //, ta druhá se objevila okamžitě zároveň s tou kontrolní. Není sice zak silná, ale opravdu žádnej duch, je krásně viditelná…
ssaary ano,zítra jdu k Dr. Vezme mi krev a udělá UTZ,ale pochybuju,že bude něco vidět, budu dle MS 4+5,ale myslím, že jsem měla OVU později…
Ssary myslím,že spolu chodíme i na jinou diskuzi, prozradily tě pomíchaný testy
![]()
Joo,já jsem na více diskuzích. Jsem to zkoušela,kde to nejvíc žije ![]()
TinaAn: gratuluju
včera jsem byla 4+6 a viděli jsme váček, takže by už mělo být něco vidět.
ssaari, však jasně, diskuzí není nikdy dost ![]()
Občas se dozví člověk i něco užitečného, takže je to ku prospěchu věci…
/mmchd, tvůj syn má krásný jméno
/
Luli, doufám aspoň v „piditečku“ ![]()
No tak jupí holky, gratulace k sílení… ![]()
Já jdu ve čtvrtek se nedočkáááááám…a bojim nějak víc, čím se to blíží…
Jak se jmenuje tvůj sym Sari?
Luli, beru tě za slovo
A pokud tam nebude, tak si tě najdu a vyřídím si to s tebou ![]()
Jinak je to jak u 1.těh., mám strašnou chuť na nezdravý věci, jako jsou majonéz. saláty, jitrnice, kořeněný maso…
Normlně tyhle věci nejím, protože mi nechutnají,ale te´d prostě potřebuju hodně výrazný jídla, polívku jsem si mega-přesolila ![]()
Tak to já teda nemám žádné chutě, je pravda, že jím o něco víc, ale nijak extra. Jen bych pořád spala, ale jinak vůbec nic… jen se cítím od doby co jsem těhu strašně divně, ale to je asi normální ![]()
TinaAn - já ti tak závidim,že už „něco“ uvidíš
Určitě už tam bude něco vidět ![]()
Luli84 mám syna Sebastiena ![]()
A teď si s ním jdu stejně jako včera zalezt do pelíšku a zaspat dvě hoďky. Únava je jedním mým hlavním těhu příznakem ![]()
Luli - koukam,že jsme na tom s tím spánkem nastejno ![]()
Chutě taky žádný nemam,jen o víkendu jsem měla chutě totálně na všechno,tak jsem vyjedla ledničku a teď už mam zase klid ![]()
Já taky spím každej den s malou v poledne.. dneska jenom 30min, ale i to stačí ![]()
A večer málem usínám u Zpráv ![]()
Sebastien, opravdu krásné jméno
taky bych si šla nejradši lehnout, ale bohužel nejdřív až v sedm… musím trčet v práci a začínám to tu nenávidět. ![]()