Červen 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
913
11.10.10 19:29

Holky ahojky, tak nevím, co s tím doktorem ve čtvrtek?? Srdíčko :srdce: tam asi neuvidí a jestli mě objedná až někdy za 3týdny na další kontrolu, tak se zblázním od nervů. Tak myslím, že lepší by bylo jít tam, až tak nejdřív ten příští týden a né se tam cpát už tenhle. Ach jo :zed: Je tu už někdo, kdo z červnových miminek videl na UTZ :srdce: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.10.10 20:08

Ahojky, může se k vám přidat? Termín mi vychází asi na 4.6.2011. Jsem stále vyhlížela červenc 2011 a pak jsem to nějak zaspala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
11.10.10 20:23

Ahoj :andel: , tak jsem dneska byla na UZ a mám jen jistotu, že je to v děloze, ale jestli jsou tam dvě nebo jedno zatím nevíme. Doufám, že je tam jen jedno. Na UZ mimi ještě vidět nebylo, tak ani nevím jak jsem daleko, asi tak čtvrtý týden. :lol: Další kontrola za týden tak se to snad rozčísne… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
11.10.10 20:25

Moc gratuluji :kytka: nikuši a bludičce, vítejte mezi náma… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.10.10 20:37

yenkee děkuji za přivítání… :kytka:

Taky si říkám, že tam snad bude jen jedno :-) . Sice doma máme zatím jen jednu princeznu, ale byt tak maximálně pro 2 děti :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.10.10 08:40

Dobré ráno :kytka:

Dlouho jsem tu nebyla. Ale to je asi jen tím,že buď není čas nebo jsem úplně strašně unavená :-)

Vítám nové těhulky a gratuluju ke // :kytka:

TinaAn - držím palce na dnešní kontrolu :wink:
Já zatim žádné nevolnosti nepociťuju. Jen prsa mě bolí,někdy víc,někdy míň. A u mě je hlavní ta únava a spavost :-?

yenkee - asi je fakt ještě bzy na to,aby tam bylo něco vidět. Kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
12.10.10 09:20

Já mám sice termín 30. května ale ovulaci jsem měla až 16 DPO, takže mimík je asi kapku mladší a už jsem 6+3 srdíčko viděla…

Vítám nové těhulinky…

To čekání je šílený, když nevíš esli je všecko ok… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.10.10 09:40

Nikuško ahooooj :mavam: :pankac: tak moooc gratuluji!!!! :kytka: Já ti to říkala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
12.10.10 10:59

Ahojky holky!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
12.10.10 11:19

Ahojte!!

Vítám nové maminky :mavam:

Koukám, že já mám termín nejpozději /10.6./, ale u Dr. už jsem byla :lol: Byla vidět zatím jen dutinka /4+5/.
Zítra jdu zas na UTZ, budu 5+5, tak uvidíme,co uvidíme :wink:

Ssarry, palečky prosím držet až zítra v 13:40, děkujíííí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.10.10 11:47

Ahojky,
tak dnes mi dr volala, že páteční hcg bylo přes 9000, což je ok, takže si mne pozvala na příští úterý na kontrolu. Doma to ví zatím mamka, séra a manžel. Všichni jsou rádi. Tak já taky…Můj táta zemřel koncem srpna, tak byla moje mamka ráda, říkala, že když jeden člověk odejde, příjde další človíček…tak ji to až dojalo, jak jsem jí to řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.10.10 16:17
ssaara píše:
Dobré ráno :kytka:

Dlouho jsem tu nebyla. Ale to je asi jen tím,že buď není čas nebo jsem úplně strašně unavená :-)

Vítám nové těhulky a gratuluju ke // :kytka:

TinaAn - držím palce na dnešní kontrolu :wink:
Já zatim žádné nevolnosti nepociťuju. Jen prsa mě bolí,někdy víc,někdy míň. A u mě je hlavní ta únava a spavost :-?

yenkee - asi je fakt ještě bzy na to,aby tam bylo něco vidět. Kdy jdeš na další kontrolu?

:mrgreen: Na další kontrolu jdu v pondělí, tak už snad bude mimi vidět lépe. :-D

andiska píše:
Ahojky,
tak dnes mi dr volala, že páteční hcg bylo přes 9000, což je ok, takže si mne pozvala na příští úterý na kontrolu. Doma to ví zatím mamka, séra a manžel. Všichni jsou rádi. Tak já taky…Můj táta zemřel koncem srpna, tak byla moje mamka ráda, říkala, že když jeden člověk odejde, příjde další človíček…tak ji to až dojalo, jak jsem jí to řekla

Andisko :-) , přesně takhle to bylo u obou dětí vždy v rodině někdo zemřel a já otěhotněla. Je zvláštní, že i povaha dětí je přesně stejná jako měli ti zemřelí, je to takové tajemno 8-o . Teď je to divné, ale nikdo nezemřel, tak snad to bude OK i tak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.10.10 17:35

Mně sice taťka zemřel už dávno,před 14ti lety,ale Sebíček se narodil na jeho narozeniny. Bylo to moje přání a povedlo se. Dva dny před termínem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
12.10.10 22:40

Zdravím všechny :-) Já našla na testu dvě čárky minulé pondělí a dnes mně doktor na ultraz. ještě nic nenašel.Tak jsem docela z toho zklamaná. V pátém týdnu je hodně brzo, já vím, ale teď zas musím čekat 14 dní na další ultr. a docela se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
13.10.10 07:09

Tomikate, jako že tam neviděl vůbec nic?? Ani tu dutinku, nebo jak se tomu říká?? Já jdu zítra, tak jsme zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí