Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám novou těhulku!
Yankee, moc gratuluju k srdíčku!!
jsem zvědavá co ostatní holky…
Nikuš: Moc se neraduj, mě začalo bejt špatně až tak před týdnem… a zhoršuje se to…
![]()
Ahojte!
Tak nevolnosti jsou horší než před týdnem, ráno umírám a večer taky, nemůžu kvůli nim ani usnout ![]()
Yankee, gratulace k srdíčku
Já jdu na UTZ 25.10., už se nemůžu dočkat!
vítám novou maminku ![]()
Ahojky holky, tak k vám už chvilku nakukuju a ráda bych se přidala.. Podle dnešní kontroly jsem v 8. týdnu a termín vychází na začátek června ![]()
Vítám novou těhulku!!! Já jsem taky 8 tt. ![]()
Jinak mě je blbě tak nějak zvláštně, jen večer. Trpím docela nechutenstvím, ale už začínám mít chuť na sladký…
no zatim váha spíš klesá, čemuž nerozumim, u Matíka jsem hned začala přibírat.
Holky, koukaly jste na ten čínskej kalendář, mě Matík vyšel podle něj… teď mi vychází holčička.. já jsem tak zvědavá…
Holky ony jsou založené dvě skupiny červen 2011 - nespojíme to…?? že by sme se k nim přesunuly? Mají už delší diskusi a je jich tam víc, co vy na to??
Ahoj holky… přijďte do skupiny Červňátka 2011… je nás tam hodně!
Mně teď dělala kolegyně kyvadýlko a taky vyšla holčička. Jinak já mám od včera večer nehoráznou chuť na jitrnici, kupodivu se mi jí podařilo sehnat, tak tady ukusuju pod stolem ![]()
Ahojky těhulky,
tak já mám dnes po kontrole. jsem asi v 8 týdnu. viděla jsem srdíčko. krev mi brali a posílají na screening 1. trimestru, že prý se platí za to 850kč, je to pravda?
Andi gratuluju k
, já ho mám povinný a zadarmo,ale platím ročně 700 tak asi díky tomu…
Ahoj holky
, koukám, že si za péči připlácíte
. Já to mám všechno zadarmo a ani u těch dvou předchozích těh. to bylo zadarmo, tak nevím
jestli si u Vás Ti lékaři trochu nemasí kapsu.
Tyhle dny jsou hrozné
, celý den je mi špatně, ráno zvracím
. Pořád mě bolí vaječníky. Ty začátky jsou opravdu nepříjemné.
yenkee píše:
Ahoj holky, koukám, že si za péči připlácíte
. Já to mám všechno zadarmo a ani u těch dvou předchozích těh. to bylo zadarmo, tak nevím
jestli si u Vás Ti lékaři trochu nemasí kapsu.Tyhle dny jsou hrozné
, celý den je mi špatně, ráno zvracím
. Pořád mě bolí vaječníky. Ty začátky jsou opravdu nepříjemné.
Ahoj Yenkee
Mě taky pořád bolí vaječníky.A dnes v noci jsem začla trochu krvácet. Tak jsem dnes naklusala k doktorovi.Konečně našel gestační váček
Proč trochu krvácím, na to nepřišel, protože v děloze žádný nález nemám.Dal mně prášky, tak snad to bude dobrý.Ale vaječníky teda cítím pěkně.Mám tři děti a ani u jednoho jsem se necítila takhle a ani jsem nikdy nekrvácela.Takže pro mě je to všechno jak po prvé ![]()
Tak to je fain, že Ti jde už vidět gest. váček to je známka, že se to roste, gratuluji ![]()
yenkee píše:
Tak to je fain, že Ti jde už vidět gest. váček to je známka, že se to roste, gratuluji
No, ještě tam chybí vidět miminko ![]()
Tak dnes oznámeno babičce a dědovi, bydlíme s nimi. reakci jsem čekala…nic moc, jak to budete zvládat, když jste v takové a makové finanční situaci. atd…ale snad to vstřebají…vím, je to pro ně těžké, před 2 měsíci jim zemřel jediný syn, můj tatťka, tak je to teď na všechny trochu šok, i na mě…abych se přiznala…tomi, tak snad to nic nebude a krvácení přejde
andiska píše:
Tak dnes oznámeno babičce a dědovi, bydlíme s nimi. reakci jsem čekala…nic moc, jak to budete zvládat, když jste v takové a makové finanční situaci. atd…ale snad to vstřebají…vím, je to pro ně těžké, před 2 měsíci jim zemřel jediný syn, můj tatťka, tak je to teď na všechny trochu šok, i na mě…abych se přiznala…tomi, tak snad to nic nebude a krvácení přejde
Děkuji
S tatínkem mně to je líto, to je hrozná rána do života. Tak hlavně se radujte z miminka.Ať to máš taky vše v pořádku