Poradna duly
Jana Čurdová
Tak koukám, že zakládám diskusi. Doufám, že se brzy přidají další maminky, co čekají prvňátka nebo druhátka v květnu 2011. ![]()
Ahojky, tak se k Tobe rada jako prvni pridam
. Termin mi vychazi na 2.5.2011, doma uz mam triletou holcicku. Jak koukam na fotce, tak uz asi taky mas jedno decko, ze? Byla uz jsi na kontrole, jaky tyden jses?
ahojky, také se přidávám. mě vychází termín někdy okolo 8. května ![]()
Ahojky,
kvetnatka uz jsou rozjete tady, tak se holciny pridejte.
Gratluju k tehu. ![]()
Dandi, ale ty uz tam prece chodis, ne
![]()
Kathula píše:
Ahojky,
kvetnatka uz jsou rozjete tady, tak se holciny pridejte.Gratluju k tehu.
Dandi, ale ty uz tam prece chodis, ne![]()
Ahojky, jj chodim tam, chtela jsem se podilet na vice diskuzich
.
Ja si prave myslela, ze by bylo lepsi, aby jsme nebyly tak rozhazeni, a byly hezky pospolu ![]()
Je pravda, ze uz je to vytvoreny snad treti Kveten 2011, ale jede to jen tam, kam jsem dala odkaz … tak tam hupsnite za nama … teda zalezi na vas, treba si tam nekdo s nekym „nesedi“, ale to snad ne.
![]()
Asi uz tehu demence, ci co
, jsem zapomnela poslat ten link, tak tu je:
https://www.emimino.cz/…ankovani/17/
Jestli nevadí,rada přidám do diskuse,čekám dvojčátka 30.5.2011,ale stale se bojím.Mořád mám nějaké problémy.
.
ahoj moniko, diskuse na květnátka 2011 běží jinde, je nás tam hodně, tak pojd mezi nás. odkaz je od katy nad Tvým příspěvkem. šája
Ahoj já čekám první mimčo.Má se narodit 2.5.jinak prosím tě jsem na těch to stránkách nová tak se tady zatím neorientuju zatím ahoj pokud ta to diskuze je přesunutá jinam řekněte dík
Ahojky,mam take termin kveten. Presneji 12.5..Budu rada,kdyz si vymenime par informaci.. pa pa ![]()
Ahoj také budu rodit v Květnu TP 27.5. Rodit budu podruhé, po sedmi letech. ![]()
Ahojky ráda bych se k Vám také přidala k nám přiletí čáp okolo 21.května . Ted teprve na mě to těhotenství dopadlo a pořádně si to užívám
![]()