Červen 2011 :-)

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
13.10.10 07:57

Ahojky, holky, úplně jsem dojatá. Fakt něco musí být mezi nebem a zemí…Mahirek se narodil sice až rok po babiččině smrti, ale jak ho mamka viděla hned v porodnici(rodila jsem v anglii a měla jsem u sebe oba rodiče aj manžela), tak byl na babi podobný, dodneška má její oči. Mi od pondělka je fakt blbě. furt nic nic, nic mi není a ty rána teď trpím. Kafe už mi smrdí, tak jak to bylo u Mahiho. A cestovat do práce vlakem je taky záhul…už ať jsou ty nevolnosti pryč.

Tomikate to je divné, že nevidlěl ani ten gestační váček. A kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 09:28

No prý je to moc brzo a asi tu dutinku zahlédl, ale prý někde moc vysoko, kam ta sonda dobře nedosáhla. Ale co jsem tady četla od jiných maminek,tak je to opravdu moc brzo v 5 týdnu jít k lékaři. A to mám doma už tři děti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 09:36

Další kontrolu mám příští pátek 22.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
13.10.10 10:16

Tomikate, moc ti držím palečky :lol: , aby bylo brzy něco vidět. :-P Jsem ráda, že je tu také někdo kdo má dětí více. Já jsem asi tak 4.tý a gest. váček byl už vidět dobře, mimi zkusíme prohlédnout až za týden. Asi jsi měla ovulaci trochu dýl a proto zatím není nic na UZ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 10:21

Děkuji :-D Uvidíme. Kdybych čekala první, tak bych se asi dost trápila, ale mám doma tříletého prcka, tak ten je ještě malinký a pořád to je moje miminko :lol: Holky jsou už velké 15 a 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 10:52

Ahoj holky, vítám nové těhulky :kytka: a gratuluji!

Tomikate: Já byla na kontrole 4+6 a váček byl už vidět, ale opravdu jen malinká černá tečka :wink: ale hlavně nejvíc záleží na tom jak moc má dr. citlivý UTZ. Neboj, všechno bude v pořádku! Moc ti závidím do čeho jdeš, protože abych se přiznala já čekám první a mám strach i z toho jestli všechno zvládnu :-? je to opravdu zvláštní pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 10:53

Myslela jsem tím, že víš do čeho jdeš :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
13.10.10 11:14

Ahoj Luli, jak píšeš, že máš obavy, že nevíš do čeho jdeš, tak mě to přišlo až teď u třetího těhot. Ještě nikdo v naší rodině neměl více jak dvě děti. Obavy mám také… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 11:24
yenkee píše:
Ahoj Luli, jak píšeš, že máš obavy, že nevíš do čeho jdeš, tak mě to přišlo až teď u třetího těhot. Ještě nikdo v naší rodině neměl více jak dvě děti. Obavy mám také… :-D

Tak aspoň v tom nejsem sama :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.10.10 11:28

Jaja027 - držím palce na dnešní kontrolu,ať vše dobře dopadne :wink:

Tomikate - tak to půjdem na kontrolu ve stejný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 12:34

Tak jsem si dnes udělala ještě jeden test :lol: Minuou středu to byla jen taková světlounká čárka a dnes je to už pořádně fialové :lol: Je vidět, že bylo ještě brzo.Ale už jsem měla 3× zamlklé těhotenství před i po druhém porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 12:35

Tak to pak dej vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
13.10.10 12:48

To víš, že to zvládneš. :lol: Já když měla první v 18 letech, tak jsem taky nevěděla do čeho jdu a teď je mi 33 a čekám čtvrté. :lol: Ono je už jedno jestli máš tři nebo čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.10.10 13:06

Tomikate - máš nádherný děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.10.10 13:11

Zvládnout to musím :lol: děti máš opravdu krásný… a co říkají na to, že budou mít sourozence? Už jsi jim to řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí