Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, holky, úplně jsem dojatá. Fakt něco musí být mezi nebem a zemí…Mahirek se narodil sice až rok po babiččině smrti, ale jak ho mamka viděla hned v porodnici(rodila jsem v anglii a měla jsem u sebe oba rodiče aj manžela), tak byl na babi podobný, dodneška má její oči. Mi od pondělka je fakt blbě. furt nic nic, nic mi není a ty rána teď trpím. Kafe už mi smrdí, tak jak to bylo u Mahiho. A cestovat do práce vlakem je taky záhul…už ať jsou ty nevolnosti pryč.
Tomikate to je divné, že nevidlěl ani ten gestační váček. A kdy máš další kontrolu?
No prý je to moc brzo a asi tu dutinku zahlédl, ale prý někde moc vysoko, kam ta sonda dobře nedosáhla. Ale co jsem tady četla od jiných maminek,tak je to opravdu moc brzo v 5 týdnu jít k lékaři. A to mám doma už tři děti
![]()
Tomikate, moc ti držím palečky
, aby bylo brzy něco vidět.
Jsem ráda, že je tu také někdo kdo má dětí více. Já jsem asi tak 4.tý a gest. váček byl už vidět dobře, mimi zkusíme prohlédnout až za týden. Asi jsi měla ovulaci trochu dýl a proto zatím není nic na UZ. ![]()
Děkuji
Uvidíme. Kdybych čekala první, tak bych se asi dost trápila, ale mám doma tříletého prcka, tak ten je ještě malinký a pořád to je moje miminko
Holky jsou už velké 15 a 10 let.
Ahoj holky, vítám nové těhulky
a gratuluji!
Tomikate: Já byla na kontrole 4+6 a váček byl už vidět, ale opravdu jen malinká černá tečka
ale hlavně nejvíc záleží na tom jak moc má dr. citlivý UTZ. Neboj, všechno bude v pořádku! Moc ti závidím do čeho jdeš, protože abych se přiznala já čekám první a mám strach i z toho jestli všechno zvládnu
je to opravdu zvláštní pocit…
Ahoj Luli, jak píšeš, že máš obavy, že nevíš do čeho jdeš, tak mě to přišlo až teď u třetího těhot. Ještě nikdo v naší rodině neměl více jak dvě děti. Obavy mám také… ![]()
yenkee píše:
Ahoj Luli, jak píšeš, že máš obavy, že nevíš do čeho jdeš, tak mě to přišlo až teď u třetího těhot. Ještě nikdo v naší rodině neměl více jak dvě děti. Obavy mám také…
Tak aspoň v tom nejsem sama
![]()
Jaja027 - držím palce na dnešní kontrolu,ať vše dobře dopadne ![]()
Tomikate - tak to půjdem na kontrolu ve stejný den ![]()
Tak jsem si dnes udělala ještě jeden test
Minuou středu to byla jen taková světlounká čárka a dnes je to už pořádně fialové
Je vidět, že bylo ještě brzo.Ale už jsem měla 3× zamlklé těhotenství před i po druhém porodu.
To víš, že to zvládneš.
Já když měla první v 18 letech, tak jsem taky nevěděla do čeho jdu a teď je mi 33 a čekám čtvrté.
Ono je už jedno jestli máš tři nebo čtyři.
Zvládnout to musím
děti máš opravdu krásný… a co říkají na to, že budou mít sourozence? Už jsi jim to řekla?