Poradna duly
Jana Čurdová
andiska píše:
Tak dnes oznámeno babičce a dědovi, bydlíme s nimi. reakci jsem čekala…nic moc, jak to budete zvládat, když jste v takové a makové finanční situaci. atd…ale snad to vstřebají…vím, je to pro ně těžké, před 2 měsíci jim zemřel jediný syn, můj tatťka, tak je to teď na všechny trochu šok, i na mě…abych se přiznala…tomi, tak snad to nic nebude a krvácení přejde
Nás to oznámení teprv čeká
, asi si také vyslechnem. Musím to promyslet a jít na to chytře.
My jsme to řekli manželovým rodičům, bydlíme hned vedle sebe, takže se denně vidíme, tak by to stejně poznali, ale naši bydlí daleko, ty bych chtěla překvapit.
Zdravím všechny. Tak dnes už jsem přestala špinit, jen slabě růžová voda při utření na WC. HCG hodnota dnes poprvé naměřena 3550 Je to snad taky dobré ![]()
My jsme to taky zatím řekli jenom rodičům. Ostatním až po tom 12tém týdnu. Ale jak znám mojí matku(strašná drbna)tak se to všichni určitě dozví od ní. ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Zatím tedy těhu nemám potvrzené od doktora, ale čárka sílí a je čím dál rychlejší, tak snad to klapne
ANdisko, koukám, že ti zemřel tatínek, upřímnou soustrast, ale já věřím, že Vám miminko poslal on.
Nám zemřela minulý týden babička a včera jsem zjistila, že jsem těhu, taky nám mimi poslala babička ![]()
Vím, že to jsou pro někoho řeči, ale já tomu věřím a přeju ti hodně síly, aby miminko dělalo samou radost a na tatínka jsi brzy vzpomínala s úsměvem, ikdyž to musí být strašně těžké. ![]()
Ahoj Caty, vítám tě, přesouváme se tak nějak do Červňátek 2011 - je tam už plno holek, mají diskusi už rozjetou, tak se tam přesuň taky
ať nejsou dvě stejné skupiny ![]()
taky se zkusím přesunout., jinak díky za soustrast. Caty, gratulace k čárce a máš stejný názor jak mamka…taky tomu věří, že v mimču se tak nějak vrátí taťka. Já těm věcem taky věřím…už se to jednou v naší rodině stalo, Mahirek je úplně jak babi, která zemřela předtím než se narodil…
Tak já se teda přesunu do té druhé diskuse, aspoň to zkusím, jestli se chytnu
yenkee píše:
Já to také nemohu najít, až to najdu přesunu se také.
Skupina Těhotenství a pak tam najdeš červňátka 2011