Červen 2011 :-)

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4817
14.10.10 12:24

Už si moc nepamatuju první těhu, ale kdy už bývá vidět na ultrazvuku srdíčko?Nebo kdy si vás zvou na první kontrolu?Asi po šestým týdnu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
14.10.10 12:28
vercicek píše:
Jen jsem prolítla v rychlosti tři stránky..
Chtěla jsem napsat, že nám se zrovna zadařilo v měsici, kdy mi umřel děda a manželovi minulý týden babička..

Tak aspoň v takovém smutném měsíci se na Vás obrátilo i takové štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
14.10.10 13:58

Zdravím!

Vítám novou maminku :mavam:
Veliká gratulace :potlesk:

Já byla na UTZ včera /5+5/ a srdíčko ještě nebylo. Mělo by být od cca 7.tt…

Jinak v 1.těhu zemřel strejda, když jsem byla v 6.tt a teď je na tom hodně špatně děda.. Dávají mu tak měsíc. A druhej děda zemřel v dubnu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.10.10 14:17

Ahojky,
taktiež zdrávím nové maminky :kytka:
Tiež sa mi zdá, že :srdce: vidieť tak v 7 týždni,preto ma dr. objednal až za tri týždne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
14.10.10 14:19

Holky díky, právě, že bych se chtěla objednat až bude možnost vidět srdíčko… Tak to mám ještě 3 týdny čas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
14.10.10 14:29

Ahojky holky, tak dnes jsem byla u dr a :srdce: ještě vidět nebylo, tak jsem byla smutná.Nedá se nic dělat, je ještě moc brzy. Na další kontrolu jdu zase příští čtvrtek, tak jsem zvědavá. Ten čas vůbec neutíká. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
14.10.10 15:43

holky ani se nenadějem a budem čekat na termín porodu…teď se to zdá strašně za dlouho, ale myslím si že to uteče jako hrom…budou vánoce, jaro, a už je to tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
14.10.10 21:55
vercicek píše:
Ahoj těhulky, tak bych se k vám pomaličku chtěla připojit :-) Dneska jsem po 14 měsících zjistila, že jsem těhotná :-D Ale je to úplnej začátek :-D

Moc gratuluji, vítam Tě mezi náma :lol: . My jsme všichni na uplném začátku, tak to budem prožívat stejně :palec: . Dneska večer mi bylo poprve trochu šoufl, tak uvidíme… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
15.10.10 07:15

Ahojky holky, zdravím při pátku!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
15.10.10 09:10

Holky, jak vy to děláte, že máte kontroly tak často, mě prostě objednal za měsíc a vůbec se se mnou necrcal, to by se mi taky líbilo jednou týdně.. jééé..

Srdíčko je vidět až kolem toho 7 tt. Držím všem moc palečky…

Jinak mě je šoufl párkrát za den a ještě k tomu docela silný nechutenství… na jídlo ani pomyšlení… :poblion: , ale oproti matíkovi, kdy jsem nevyšla bez zázvorovejch lízatek.. do 16 tt… pohodička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
15.10.10 09:42

Já zvracela u dcery do 16.tý uplně po všem i po tekutinách. U syna to trvalo do 20.tý, tak jsem zvědavá jak to bude teď. Ráno vodím Kristýnku do školky, tak doufám, že nebudu brzy hnojit stromky cestou. Pardón… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
15.10.10 10:20

Holky já chodím na kontrolu každý týden, protože jsem v červnu byla na potratu, protože miminku se zastavilo srdíčko, tak to teď můj dr chce do toho 12.tého týdne hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
15.10.10 10:25

Aha Jájo, tak to je moc dobře, že si tě takhle hlídá…!!! Držím palečky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
15.10.10 10:29

Díky, uvidíme příští čtvrtek, už aby tam byly ty :srdce: u nás všech vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
15.10.10 14:50

Mám takový hloupý dotaz. Furt se tady probírám různýma diskuzema a akorát jsem se zas vynervila :zed: :zed: Myslíte si, že mimoděložní těhotenství bych už na sobě poznala, když z kraje pátého týdne mně doktor v děloze ještě nic nenašel? Měl jen dvakrát pocit, že tam dutinku zahlédl, ale někde vysoko, kam sonda nedostane, ale nebyl si jistý. Říkal tedy, že na mimoděložní to nvypadá, ale 100% se to vyloučit nikdy nedá. No a já blbá si vlezla do diskuze o mimoděložním těhotenství a už jsem na mrtvici. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí