Poradna duly
Jana Čurdová
dobry den devcata
je mi 40 let mam 4 deti ve veku 23 22 13 a 8 letou holcicku rozhodli jsme se s manzelem jeste pro jedno deti rychle starnou a v tom pracovnim shonu si to clovek tak neuzije jako kdyz je starsi. povedlo se nam to hned na poprve ve stredu jdu k lekari boli me vajecniky nikdy jsem to nepoznala tak snad bude vse v poradku deti jsou dar a velky zazrak mam velkou radost preji vsem maminam hlavne optimismus a bojovnost
Ahoj kočeny,já mám 37 let dvě deti 19holka a 9kluk…v červnu 2011 čekám třetí mimi děti jsou od sebe deset let…každý vyrustal jako tak trochu jedináček…více si je uživám.
ahoj holky, tak jsem dneska byla na kontrole, jsem ve 12+1, porod bude 7.6. a mimi ma 9 cm…takze zatim parada…jedine co mi nasly je ta bilkovina v moci, zitra mam dat dalsi moc, tohle byl jen testovaci prouzek a taky mam vyssi tlak, takze v tomto smeru nic moc.-( mela jste nejaka neco podobneho??
Ahoj děvčata, máme skupinku Miminka červen 2011, jestli chcete mezi nás klikněte na odkaz a Kattarinka vás schválí. odkaz: https://www.emimino.cz/…n-2011-55636
/
ahojky je mi32 a taky čekám 3 mám 2holky 3a9.let termín zatím nemám ještě určeny na pevno,ale vypadáto na konec června