Červen 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
15.10.10 15:10

Klid bude to v pohodě :-D , mimoděl.těhot. je i tak celkem vzácné. Snaž se prohlížet jen veselé diskuze a nenervuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
15.10.10 15:14

Já vím :lol: Co se má stát, se stane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
15.10.10 15:37

Zdravím,
dnes dopol.jsme byla s malou na ORL, našli jí zduřelou sliznici v nose a hlen v pravém uchu :think: Prý to vypadá na alergii… jsem trochu na mrtvici, protože u nás v rodině široko-daleko žádná alergie není…

Jinak mi začaly krutý nevolnosti.. Jak mi bylo dote´d jen ráno a večer šoufl, tak dnes už je to celý den, začínám mít i pocit na omdlení.. Přesně, jak sjem to měla u malé, a to jsem doufala, že se mi to teď vyhne.

Tomikate, mimoděložní se projevuje ostrýma bolestma většinou,ale až později. Jinak v 5.tt Dr. sice viděla dutinku,ale až v 6.tt mi potvrdila,že je v děloze /nechápu, ale je to tak/.

Já jdu na další kontrolu 25.10., to budu 7+3, tak doufám v :srdce: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
15.10.10 15:53

Já jdu na kontrolu 19.10., měla bych být 7tt. tak uvidíme co uvidíme, je mi ale hrozně blujno každé ráno a to jsem si myslela že nic nebude, ještě minulý týden mi nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
18.10.10 08:32

Ahojky holky, tak jak se cítíte po víkendu?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
18.10.10 08:46

Hrůza a děs, ty rána jsou hnus, ale pak se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.10.10 09:07

Ahoj holky, můžu se k Vám ještě přidat? // jsem našla minulý týden, k dr jdu v pátek, poslední MS 10.9., takže to vychází na červen :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
18.10.10 09:36

Ahoj holky :-) , tak jsem se právě vrátila od doktora. Dělal mi UZ a stále nevím kolikátý jsem týden. Mimi bylo vidět i :srdce: a pozor holky- bylo tam ještě jedno, ale příroda je chytrá a ví, že dvojčata by jsme si nemohli nechat a tak to druhé je už napůl vstřebané :-( . Vrátila jsem se s plnou taškopu letáku, vzorečků od doktora, ještě mi dal Utrogestan a vzal mi krev na štitnou žlázu- snad to bude dobrý.
:poblion: Řeknu Vám, že se je mi pěkně špatně, ráno zvracím a citlivost na pachy je hrozná. K tomu se trochu motám, asi si půjdu lehnout a malýho budu sledovat z gauče. Kristýnku mám ve školce, tak tu mám celkem klid.
A jak vy a vaše kontroly :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
18.10.10 09:37
tulidlo píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám ještě přidat? // jsem našla minulý týden, k dr jdu v pátek, poslední MS 10.9., takže to vychází na červen :dance:

:mrgreen: Vítám novou těhulku, ať ti mimi v bříšku pěkně roste. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
18.10.10 09:41
yenkee píše:
Ahoj holky :-) , tak jsem se právě vrátila od doktora. Dělal mi UZ a stále nevím kolikátý jsem týden. Mimi bylo vidět i :srdce: a pozor holky- bylo tam ještě jedno, ale příroda je chytrá a ví, že dvojčata by jsme si nemohli nechat a tak to druhé je už napůl vstřebané :-( . Vrátila jsem se s plnou taškopu letáku, vzorečků od doktora, ještě mi dal Utrogestan a vzal mi krev na štitnou žlázu- snad to bude dobrý. :poblion: Řeknu Vám, že se je mi pěkně špatně, ráno zvracím a citlivost na pachy je hrozná. K tomu se trochu motám, asi si půjdu lehnout a malýho budu sledovat z gauče. Kristýnku mám ve školce, tak tu mám celkem klid.
A jak vy a vaše kontroly :mrgreen: .

Ahoj :-)
Tak ty už to máš za sebou?? Ty se máš, že už jsi viděla srdíčko. Co ti doktor minule říkal? Viděl ti na minulé kontrole už něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
18.10.10 09:47

Pouze gestační váček :-D , ale nemohl určit zda jsou tam dvě nebo jedno a to pro nás bylo důležité. Takže to dnes beru, že konečně něco vím.
Tomikate jak reagovalo okolí, když jste řekli, že budete mít třetí mimi :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
18.10.10 09:56
yenkee píše:
Pouze gestační váček :-D , ale nemohl určit zda jsou tam dvě nebo jedno a to pro nás bylo důležité. Takže to dnes beru, že konečně něco vím.
Tomikate jak reagovalo okolí, když jste řekli, že budete mít třetí mimi :oops: ?

No moje máma se mnou skoro celé těhotenství nemluvila :lol: Protože jsem to třetí čekala po rozvodu s jiným :lol: Ostatní v okolí to brali normálně, ale mně to nějak ani nezajímalo, jak to berou ostatní.Je to naše věc a hotovo :lol: A teď čekám čtrvté s tím samým co mám třetí a ještě jsem to ani neoznámila.To zas bude rachot :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
18.10.10 11:00

Ahojky vítám novou těhulku!!!A yenkee gratuluji k :srdce: . Já chci už taky vidět :srdce: . Už aby byl čtvrtek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
18.10.10 12:36

Ahojky všetci,
vítam novú snažilku :kytka:
Yenkee moc gratulujem k srdiečku :potlesk: ,je to super.
Ja už chcem tiež vidieť…ja sa nemôžem dočkať a ešte ma objednal až 3.11 :evil:
Inak som úplne v pohode, vyzerá to tak, že nevolnosti ma obídu :mrgreen: jedine prsia mám už asi raz také veľké a bolia. A pribrala som, inak úplne nič.
Prajem pekný deň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.10.10 12:59

Děkuju moc za milé uvítání :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...