Poradna duly
Jana Čurdová
Klid bude to v pohodě
, mimoděl.těhot. je i tak celkem vzácné. Snaž se prohlížet jen veselé diskuze a nenervuj se.
Zdravím,
dnes dopol.jsme byla s malou na ORL, našli jí zduřelou sliznici v nose a hlen v pravém uchu
Prý to vypadá na alergii… jsem trochu na mrtvici, protože u nás v rodině široko-daleko žádná alergie není…
Jinak mi začaly krutý nevolnosti.. Jak mi bylo dote´d jen ráno a večer šoufl, tak dnes už je to celý den, začínám mít i pocit na omdlení.. Přesně, jak sjem to měla u malé, a to jsem doufala, že se mi to teď vyhne.
Tomikate, mimoděložní se projevuje ostrýma bolestma většinou,ale až později. Jinak v 5.tt Dr. sice viděla dutinku,ale až v 6.tt mi potvrdila,že je v děloze /nechápu, ale je to tak/.
Já jdu na další kontrolu 25.10., to budu 7+3, tak doufám v
…
Já jdu na kontrolu 19.10., měla bych být 7tt. tak uvidíme co uvidíme, je mi ale hrozně blujno každé ráno a to jsem si myslela že nic nebude, ještě minulý týden mi nic nebylo
Ahoj holky, můžu se k Vám ještě přidat? // jsem našla minulý týden, k dr jdu v pátek, poslední MS 10.9., takže to vychází na červen ![]()
Ahoj holky
, tak jsem se právě vrátila od doktora. Dělal mi UZ a stále nevím kolikátý jsem týden. Mimi bylo vidět i
a pozor holky- bylo tam ještě jedno, ale příroda je chytrá a ví, že dvojčata by jsme si nemohli nechat a tak to druhé je už napůl vstřebané
. Vrátila jsem se s plnou taškopu letáku, vzorečků od doktora, ještě mi dal Utrogestan a vzal mi krev na štitnou žlázu- snad to bude dobrý.
Řeknu Vám, že se je mi pěkně špatně, ráno zvracím a citlivost na pachy je hrozná. K tomu se trochu motám, asi si půjdu lehnout a malýho budu sledovat z gauče. Kristýnku mám ve školce, tak tu mám celkem klid.
A jak vy a vaše kontroly
.
tulidlo píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám ještě přidat? // jsem našla minulý týden, k dr jdu v pátek, poslední MS 10.9., takže to vychází na červen
Vítám novou těhulku, ať ti mimi v bříšku pěkně roste. ![]()
yenkee píše:
Ahoj holky, tak jsem se právě vrátila od doktora. Dělal mi UZ a stále nevím kolikátý jsem týden. Mimi bylo vidět i
a pozor holky- bylo tam ještě jedno, ale příroda je chytrá a ví, že dvojčata by jsme si nemohli nechat a tak to druhé je už napůl vstřebané
. Vrátila jsem se s plnou taškopu letáku, vzorečků od doktora, ještě mi dal Utrogestan a vzal mi krev na štitnou žlázu- snad to bude dobrý.
Řeknu Vám, že se je mi pěkně špatně, ráno zvracím a citlivost na pachy je hrozná. K tomu se trochu motám, asi si půjdu lehnout a malýho budu sledovat z gauče. Kristýnku mám ve školce, tak tu mám celkem klid.
A jak vy a vaše kontroly.
Ahoj ![]()
Tak ty už to máš za sebou?? Ty se máš, že už jsi viděla srdíčko. Co ti doktor minule říkal? Viděl ti na minulé kontrole už něco?
Pouze gestační váček
, ale nemohl určit zda jsou tam dvě nebo jedno a to pro nás bylo důležité. Takže to dnes beru, že konečně něco vím.
Tomikate jak reagovalo okolí, když jste řekli, že budete mít třetí mimi
?
yenkee píše:
Pouze gestační váček, ale nemohl určit zda jsou tam dvě nebo jedno a to pro nás bylo důležité. Takže to dnes beru, že konečně něco vím.
Tomikate jak reagovalo okolí, když jste řekli, že budete mít třetí mimi?
No moje máma se mnou skoro celé těhotenství nemluvila
Protože jsem to třetí čekala po rozvodu s jiným
Ostatní v okolí to brali normálně, ale mně to nějak ani nezajímalo, jak to berou ostatní.Je to naše věc a hotovo
A teď čekám čtrvté s tím samým co mám třetí a ještě jsem to ani neoznámila.To zas bude rachot
![]()
Ahojky vítám novou těhulku!!!A yenkee gratuluji k
. Já chci už taky vidět
. Už aby byl čtvrtek. ![]()
Ahojky všetci,
vítam novú snažilku ![]()
Yenkee moc gratulujem k srdiečku
,je to super.
Ja už chcem tiež vidieť…ja sa nemôžem dočkať a ešte ma objednal až 3.11 ![]()
Inak som úplne v pohode, vyzerá to tak, že nevolnosti ma obídu
jedine prsia mám už asi raz také veľké a bolia. A pribrala som, inak úplne nič.
Prajem pekný deň.