Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte!
Tak jsme nevydržela a testovala… čárka silnější než včera, ale jen o trošku, rozhodně to není žádná dálnice..
No jsem zvědavá, jak dopadnu..
Všem hezký víkend ![]()
Ahoj, jenom vám chci napsat, že držím palce…jak to bylo krásné, když jsem našla 27.9. 2007 na testu čárku a jak jsem hned šla koupit 4 krabičky Mamatestu a šílela, že čárka zmizí…nezmizela a dcera se narodila 4.6.2008. Držím palce.
Holky jen jsem si chtěla postěžovat
, manžel to třetí mimi nechce-a to jsem si myslela, že vše Ok. Tak jsem z toho uplně na nervy. Fakt nevím jak to půjde dál. No uvidíme po pondělní krvi.
Nechci ho do ničeho nutit.
TinaAn - tak to je dobrá zpráva,každá čárka se počítá
Nemohla jsi mít ovulaci nějak později?
Já budu testovat zas zítra.
yenkee - a proč ho nechce? Vždyť za početí je taky zodpovědný,to si měl rozmyslet dřív,ne? ![]()
Ahojky, já sice mám termín 30.května, ale přeci jen k vám mám blíž co se týče pocitů , tak vám to snad nebude vadit.
Prožívám stejný strachy, na kontrolu jdu až ve čtvrtek a ještě mám pěknou rýmu…nic moc začátek, ale snad je mimi tam kde má být, špatně mi neni, jen mě bolí prsa ajsem unavená - a taky jsem citlivá na pachy…
Teruška - jasně,že nevadí,aspoň nás bude víc
Vítej a přijmi gratulaci ![]()
Holky, taky se přidávám ke gratulantům
Přeji Vám všem pohodová těhotenství, rychlý porod a hlavně zdravá miminka
To vše se mi splnilo a jsem neskutečně šťastná, že jsem ten zázrak zažila ![]()
Bimbi a Emička narozená 6.6.2010.
Ahojte:-)
Tak sjem dnes opět testovala a čárka silí!!! Oproti pátečnímu testu je opravdu silnější, ale zas je slabší než kontrolní.. No uvidíme, co se z toho vyvrbí ![]()
yenkee A není to třeba jen momentální šok? Moc držím palce,aby to nějak vstřebal a na mimčo se začal těšit ![]()
Teruško, vítej ![]()
Všem hezkou neděli! ![]()
TinaAn - tak to je dobrá zpráva ![]()
Já čárku taky nemam stejně silnou jako kontrolní,ale to je asi jedno. Hlavně,že tam je a sílí. Já zas budu testovat zítra a rovnou se objednam na gyndu na ultrazvuk.
Holky, já měla čárku stejnou jaokkontrolní až tak týden po vynechání… te´d už netestuju,ale nervózní jsem stále… ![]()
Tin: když sílí tak je to fajn… ![]()
Yankee: a to jsi otěhotněla náhodou, že te´d nechce? Snad to fakt bude jen šok. Až uvidí UTZ tak změkne…
Holky moc díky opravdu mi hodně pomáháte
, s manželem je to trochu lepší. Víte on je opravdu skvělý manžel stará se o nás plní nám vše. Jsme spolu již 11let, tak se známe naprosto dokonale. Toto těhotenství vzniklo, protože jsem měla právě vysazenou antikon. kvůli migrénám a opravdu mi to pomáhalo. Naše milování bylo s kondomem, nebo přerušovanou souloží–jasně, že je to blbost. Já vím.
Celý víkend nemluvíme o ničem jiném než o tom jak bychom to zvládali finančně, jak bysme se vešli do auta a hlavně jestli to zvládnem psychicky. Dcera je velmi hyperaktivní a určitě to i s ní bude náročné. ![]()
Chápu že má existenční pochyby - ale věřím, že třetí miminko, zvládnete a budete moc šťastní..
Matík je taky dost hyper, tak jsem na to zvědavá..
Holky, taky máte pořád tendenci tomu nevěřit?? ![]()
Ahoj holky,
TinaAn: jestli je // silnější tak to moooc gratuluju ![]()
Yenkee: držím palečky ať to dopadne jen a jen dobře, snad měl manža jen takový prvotní šok
ale mě se to povídá když čekáme první ![]()
Jinak jsem dnes byla u Dr. a už se nám konečně ukázal váček který má 0,33 cm a jsem v 5-tém týdnu. 25.10. jdeme na další KO a to už dostanu těhotenskou průkazku a snad už i uslyšíme srdíčko
![]()
Ach jo,mě ta čárka pořád nějak nesílí,přijde mi pořád stejná ![]()
Volala jsem do mýho Caru,a oni objednávají na utz až 3 týdny po prvnim pozitivnim testu,takže já jdu až 22.10.
Hezké poledne ![]()
yenkee Určitě to zmáknete!!
Teruš Já na to taky občas zapomenu
Ale popravdě až to budu mít potvrzené od Dr., začnu to brát víc doopravdy ![]()
Luli Gratulace k parádní kontrole u Dr.!!! ![]()
ssaaro Ona by měla sílit co 48hodin, ale taky to nejde do nekonečna.. Já budu testovat až zítra, tak sjem zvědavá.
A ve St si zajdu k Dr. na krev, udělá mi i UTZ,ale tam asi nic vidět nebude kromě zvětšené sliznice…
Ale začlo mě dost bolet břicho- podbřišek, na pravé straně, táhne to jak namožený sval… ![]()