Červen 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1567
2.10.10 10:15

Ahojte!
Tak jsme nevydržela a testovala… čárka silnější než včera, ale jen o trošku, rozhodně to není žádná dálnice..
No jsem zvědavá, jak dopadnu..

Všem hezký víkend :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
2.10.10 10:18

Ahoj, jenom vám chci napsat, že držím palce…jak to bylo krásné, když jsem našla 27.9. 2007 na testu čárku a jak jsem hned šla koupit 4 krabičky Mamatestu a šílela, že čárka zmizí…nezmizela a dcera se narodila 4.6.2008. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
2.10.10 14:17

Holky jen jsem si chtěla postěžovat :cry: , manžel to třetí mimi nechce-a to jsem si myslela, že vše Ok. Tak jsem z toho uplně na nervy. Fakt nevím jak to půjde dál. No uvidíme po pondělní krvi. :-? Nechci ho do ničeho nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.10.10 17:32

TinaAn - tak to je dobrá zpráva,každá čárka se počítá :wink: Nemohla jsi mít ovulaci nějak později?
Já budu testovat zas zítra.

yenkee - a proč ho nechce? Vždyť za početí je taky zodpovědný,to si měl rozmyslet dřív,ne? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
2.10.10 19:17

Ahojky, já sice mám termín 30.května, ale přeci jen k vám mám blíž co se týče pocitů , tak vám to snad nebude vadit.

Prožívám stejný strachy, na kontrolu jdu až ve čtvrtek a ještě mám pěknou rýmu…nic moc začátek, ale snad je mimi tam kde má být, špatně mi neni, jen mě bolí prsa ajsem unavená - a taky jsem citlivá na pachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.10.10 19:22

Teruška - jasně,že nevadí,aspoň nás bude víc :wink: Vítej a přijmi gratulaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6929
2.10.10 23:25

Holky, taky se přidávám ke gratulantům :kytka: :kytka: :kytka: Přeji Vám všem pohodová těhotenství, rychlý porod a hlavně zdravá miminka :srdce: To vše se mi splnilo a jsem neskutečně šťastná, že jsem ten zázrak zažila :srdce:
Bimbi a Emička narozená 6.6.2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
3.10.10 09:48

Ahojte:-)

Tak sjem dnes opět testovala a čárka silí!!! Oproti pátečnímu testu je opravdu silnější, ale zas je slabší než kontrolní.. No uvidíme, co se z toho vyvrbí :-)

yenkee A není to třeba jen momentální šok? Moc držím palce,aby to nějak vstřebal a na mimčo se začal těšit :kytka:

Teruško, vítej :pankac:

Všem hezkou neděli! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.10.10 10:14

TinaAn - tak to je dobrá zpráva :kytka:
Já čárku taky nemam stejně silnou jako kontrolní,ale to je asi jedno. Hlavně,že tam je a sílí. Já zas budu testovat zítra a rovnou se objednam na gyndu na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
3.10.10 10:32

Holky, já měla čárku stejnou jaokkontrolní až tak týden po vynechání… te´d už netestuju,ale nervózní jsem stále… :mrgreen:

Tin: když sílí tak je to fajn… :palec:

Yankee: a to jsi otěhotněla náhodou, že te´d nechce? Snad to fakt bude jen šok. Až uvidí UTZ tak změkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
3.10.10 16:34

Holky moc díky opravdu mi hodně pomáháte :lol: , s manželem je to trochu lepší. Víte on je opravdu skvělý manžel stará se o nás plní nám vše. Jsme spolu již 11let, tak se známe naprosto dokonale. Toto těhotenství vzniklo, protože jsem měla právě vysazenou antikon. kvůli migrénám a opravdu mi to pomáhalo. Naše milování bylo s kondomem, nebo přerušovanou souloží–jasně, že je to blbost. Já vím.
Celý víkend nemluvíme o ničem jiném než o tom jak bychom to zvládali finančně, jak bysme se vešli do auta a hlavně jestli to zvládnem psychicky. Dcera je velmi hyperaktivní a určitě to i s ní bude náročné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
3.10.10 17:20

Chápu že má existenční pochyby - ale věřím, že třetí miminko, zvládnete a budete moc šťastní..

Matík je taky dost hyper, tak jsem na to zvědavá..

Holky, taky máte pořád tendenci tomu nevěřit?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
4.10.10 08:21

Ahoj holky,

TinaAn: jestli je // silnější tak to moooc gratuluju :kytka:

Yenkee: držím palečky ať to dopadne jen a jen dobře, snad měl manža jen takový prvotní šok :lol: ale mě se to povídá když čekáme první :-P

Jinak jsem dnes byla u Dr. a už se nám konečně ukázal váček který má 0,33 cm a jsem v 5-tém týdnu. 25.10. jdeme na další KO a to už dostanu těhotenskou průkazku a snad už i uslyšíme srdíčko :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.10.10 08:34

Ach jo,mě ta čárka pořád nějak nesílí,přijde mi pořád stejná :-(
Volala jsem do mýho Caru,a oni objednávají na utz až 3 týdny po prvnim pozitivnim testu,takže já jdu až 22.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.10.10 11:35

Hezké poledne :-)

yenkee Určitě to zmáknete!!

Teruš Já na to taky občas zapomenu :wink: Ale popravdě až to budu mít potvrzené od Dr., začnu to brát víc doopravdy :-)

Luli Gratulace k parádní kontrole u Dr.!!!  :potlesk:

ssaaro Ona by měla sílit co 48hodin, ale taky to nejde do nekonečna.. Já budu testovat až zítra, tak sjem zvědavá.

A ve St si zajdu k Dr. na krev, udělá mi i UTZ,ale tam asi nic vidět nebude kromě zvětšené sliznice…

Ale začlo mě dost bolet břicho- podbřišek, na pravé straně, táhne to jak namožený sval… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí