Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, zdravím všechny těhulky
,
jsem tady nová, ale co se týká miminka, tak už zkušenost mám…ale už je to přes 7 let co se narodila dcerka, tak bych zas ráda byla v kontaktu. Jsem teď čerstvě těhotná a tak mě zajímá zda-li někdo z Vás také nemá termín porodu v červenci 2O11? A nejste také někdo z Berounska?…nedávno jsme se přestěhovali a bylo by prima občas vyrazit s více kočárky ![]()
Ahoj taky jsem zde novacek. V pondeli to bude 5tt,( prvni tehu)jeste jsem ale nebyla u dr. rikam si ze je stejne brzo ze na utz nic neuvidi. Jak jses na tom ty? Uz jsi byla u dr.?
Ahoj holky,
taky jsem čerstvě těhotná, asi 6 týdnů, k doktorovi jdu v úterý. Psala jsem do červňátek, ale vypadá to na začátek července ![]()
Ahojky,
u lékařky jsem byla, potvrdila zvětšenou dělohu a na ultrazvuk se mám prý objednat po 10. listopadu, tak jsem zvědavá.
A odkud jsi, mohu-li se zeptat? Je to Tvoje první mimčo?
Zdraví B
Tak Tě Saxano vítáme v klubu
…je prima vědět o někom, komu se prcek narodí stejně. U dcerky se nám s kamarádkou narodily holčičky ve stejný den a do teď se vídáme a slavíme společně ![]()
Odkudpak jsi?
Zdraví B
Nee, je bude to naše druhé mimčo - když si nahoře nad diskusí klikneš na zobrazovat podpisy, tak uvidíš metříky
Ninušce budou v pondělí 2 roky
A jsem od Liberce…
Tak to jo, musím tady teprve vše prozkoumat
.
Ať se Ti tedy daří a vše je v pořádku! Elišce bylo v květnu 7 let a moc už si sourozence přála, tak snad ji uděláme radost. Je na prázdninách u babi a dědy, tak to ještě neví.
A jak se cítíš?
Bláňo: no tak to máš už velkou holku
Ninušce jsme to už říkaly, ale nechápe to
Jinak otom z rodiny ještě nikdo neví… to bude překvápko na vánoce, pokud to vydržíme
A je mi dobře, akorát jsem unavená, máme teď samé oslavy a je toho na mě nějak moc… A co ty?
Hezký večer, píšu takhle po setmění, neboť jinak se u nás pořád něco děje!
To je fajn, že je Ti dobře, a malá to pochopí až se prcek vyklube
…Eli to nějak vstřebává, ale ještě na mně nic nevidí, tak si to taky pořádně něuvědomuje.
Na mě je toho taky trochu moc…přestěhovali jsme se, Eli nastoupila do nové školy, pořídili jsme si štěně, partner měl úraz v práci a já do toho stihla otěhotnět:-)…ale cítím se dobře, jen bych nejradši spala dvakrát tolik ![]()
A jak se u Vás chystáte na příchod druhého prcka?
No my se nechystáme, zatím času dost
No koukám, že to máte pěkně nabušený… takhle jsme to měli, když jsem čekala Ninušku, když se kopaly základy na barák, tak jsem akorát otěhotněla, teď už je vlastně všechno hotovo, tak je to super ![]()
Ahojky,
můžu se taky přidat? Založila jsem novou diskuzi na miminka v červenci a nevšimla si, že už jedna je
![]()
AHoj holky ![]()
Akorát tady v popisu diskuse chybí rok, tak nevím, která je lepší ![]()
Jinak my jsme těhu cca 5 týdnů. Na kontrolu jdu 22.11.2010 a to úplně na první. Tak doufám, že tam už bude srdíčko. Mimčo je to naše první a jako správná prvorodička jsem výborná plašmuška ![]()
no já jsem těhotná ca 6 týdnů, nevím, kdy jsem měla přesně poslední MS
U doktora jsem už byla, na další kontrolu jsem objednaná 10.12. to už by mi měl napsat průkazku, uvidíme, jak to bude ![]()