Červencová miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
8.11.10 08:07

Ja jdu k doktorovi 15.11., uz se nemuzu dockat, snad bude vsechno v poradku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
8.11.10 08:46

Dobré ráno děvčata :)
Vyspinkané do růžova? :) Se nám to tu krásně rozrůstá, to je supéééé :)Jak se dneska máte?

• Citovat
  • Upravit
8.11.10 09:00

Holky,
tak Vas zdravim po vikendu ve skolni lavici…moc se mi tam nechtelo, ale nakonec jsem rada! Snad ten posledni rocnik studia doklepu :-) a porodim az po statnicich!
Vypada to, ze se Vam dari dobre…take bych se nebala pichani v pupiku, i me to potkalo, ale verim, ze je vse v poradku.
Pridavam se s terminem prvniho ultrazvuku, 12. 11. a vsem drzim palecky at se Vam dari!
Jeste odpoved k border kolii…znam je, maji ji sousedi na chalupe, je to prima pes…to nas malej labrador prave morduje kocoura :-) a dcerka ma spalovou anginu, nastesti si ji vzali rodice a zda se, ze se mi streptokok vyhnul :-)

Opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
8.11.10 09:02

Blani co studuješ? Já BIVŠ, třetím rokem a doufám, že porodím po obhajobě bakalářky (taky doufám, že jí do tý doby napíšu…) :)))

• Citovat
  • Upravit
39
8.11.10 09:18

Ahoj devcata tak vas hezky zdravim takhle pri pondelku. Ja jdu na prvni prohlidku 16.11. To budu 7+1tt tak snad uz by mohlo byt videt i srdicko. Jinak me od zacatku tehu trapi koprivka :-( tak doufam ze prckovi neublizuju praskama,na alergologii mi rekli ze v poho muzu brat dithiaden tak snad bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.10 09:27

Kacko,
studuju andragogiku na UJAKU, me ted ceka diplomka a statnice na prelomu kvetna, cervna :-)…a jak to zvladas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
8.11.10 09:44

Kopřivku nezávidím :) To je to moje píchání fakt jenom procházka růžovým sadem..
Jinak školu zvládám… no moc nezvládám. Nebaví mě to a chci to mít už za sebou.

• Citovat
  • Upravit
17565
8.11.10 10:18

Holky nebojte, je znama vec, ze tehotne se od statnic nevyhazujou, aby nahodou ze stresu predcasne neporodily :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
8.11.10 11:14

:-D Jestli to klapne, tak já budu měsíc před porodem, takže jsem zvědavá, jak se tam vůbec dovalím :)

• Citovat
  • Upravit
1261
8.11.10 11:38

Ahoj holky, tak předně gratuluju novým těhulkám a pak - doufám, že se taky přidám… Dneska jsem si jela do města koupit test, tak uvidíme. Jsou tam testíky dva, vzala jsem ty s vyšší citlivostí, tak mám nutkání jít jeden zkusit teď, i když ranní moč by byla lepší… Poslední MS 5.10. - takže týden zpoždění, po krvi ani památky a to často zvedám a přenáším svého skoro tříletého caparta, následkem čeho se MS vždy vzpamatuje… Tak uvidíme… Pořád si říkám, že se MS nějak hóóódně zpozdila, protože abych otěhotněla po prvním měsíci, se mi zdá strašná rychlovka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
8.11.10 11:45

Držím palce, ať na testíku najdeš // :)

• Citovat
  • Upravit
1261
8.11.10 11:49

Holky, neodolala jsem a během posledních deseti minut od posledního příspěvku jsem si udělala test. I když není ráno, tak druhý proužek je naprosto zřetelný a ukázal se okamžitě po vytáhnutí z moči. Takže není o čem spekulovat. Ráno si udělám jeden pro kontrolu, ale je to jasné… Já jenom nevím - spíš místo návalu radosti jsem v rozpacích. Druhé miminko je plánované a těšíme se na něj, jenom to není taková euforie jako poprvé, tolik to neřeším a začínají mě trápit myšlenky, které mě napadaly už dřív - budu mít ráda obě děti stejně? Jak jste na tom vy, co máte dětí víc? Bojím se, chci být skvělá máma oběma dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
8.11.10 11:51

Gratuluju!!! To je báječná zpráva :) Tak vítej mezi námi! S tou druhou otázkou ti neporadím, mám zkušenost jenom s neteřema. To víš, že na začátku je každej vyplesklej :) z miminka, ale myslím, že maminky mají rády obě děti stejně :)

• Citovat
  • Upravit
1261
8.11.10 12:04

Díky Kači :-D

Právě nevím, když se tak podívám po okolí i ve vlastní rodině, často pozoruju, že je některý potomek upřednostňovaný a více hýčkaný… Snad to nebude můj případ… Moje Týnka je mé zlatíčko a poklad, ale vím, že druhé těhotenství bude jiné… Nebude tolik času ani prostoru na to, řešit tolik věcí jako dřív, ani klidných společných chvil nebude tolik, jako bylo s Týnkou - snad se přesto citové vazby navážou stejně… Možná řeším kraviny, ale přemýšlela jsem o tom už dřív - hrozně nerada bych byla ten typ mámy, která straní jednomu ze svých dětí a vychovává z druhého tu „méně sebevědomou“ bytost.

Jinak jsem od Svitav a je mi 26, mám holčičku, která v zimě oslaví tři roky.Chytrou po mámě, raubířskou po tátovi a krásnou - asi po obou :lol:

K té vějšce, holky budu držet palce, já ji dodělávala až s dcerou a byl to záhul! Už nikdy bych státnicování s prckem a domácími povinnostmi nechtěla zažít! V těhu je to určitě lepší stihnout, a i komise by mohla být shovívavější… Tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
8.11.10 12:08

Nouky to bude dobrý. Myslím, že to máš sama v sobě nastavený dobře a uvědomuješ si, jak chceš obě děti vychovávat. A myslím, že to blbosti nejsou. Každá se něčeho bojíme a od toho jsme tu, abysme to probraly :) Jestli nechceš ani jedno ze svých dětí upřednostňovat, tak to dělat nebudeš. Ono se o tom teď těžko přemýšlí, když to miminko v bříšku jsou zatím jenom // na testu. Ale až bude na světě, tak to bude taky jiný :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex