Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky. Omlouvám se, že vám tady reaguju…
Jsem z červenovek 2010, teď mi spinká v postýlce krásná tří měsíční holčička. Všem vám přeju krásná těhotenství, ať máte vše bez problémů a létě se dočkáte těch svých krásných uzlíčků…
Strašně rychle to uteče, tak si to užívejte jak to jde. Je výhoda, že tedy máte jedna druhou, mě to moc pomohlo a na naší diskuzi nedám dodnes dopustit… ![]()
Tak se tady holky mějte a já na vás občas juknu… ![]()
Martina a Nelinka
Saxano, jojo, vidis dobre, ale satkovali jsme dost na zacatku, ted uz nee, Honzik uz radej lozi po zemi ![]()
a ja jsem z Dublinu ![]()
Blana: jsem z Jizniho mesta, a pes je Border kolie, to jsou ty, jak tanci v talentmaniich a podobnych ![]()
Mauska: no my nosíme doteď
Nosí se stále ráda
A jak je v Dublinu?
ahojky můžu se k vám přidat?snažili jsme se od pulky října a je to tam
,zatím teda jen podle testu k Dr.jdeme v úterý.tak uvidíme, ale snad bude všechno v pořádku nic jineho si ted nepreju a co vy jak se mate?všem těhulkám držím palečky ![]()
Saxano, tak to je super, Honzik je takovej pruzkumnik, rad vsude leze a zkouma, stoupa si a za chvilku nejspis zacne chodit
A v Dublinu dobry, dneska nam tu prsi, ale mame i hezke dny
![]()
Holky, uz mate tehu nevolnosti? Ja mam poslednich par dni permanentni kocovinu a obavam se, ze bude hur ![]()
Slun, vitej a gratuluju ![]()
To me ceka prvni navsteva u doktora az tak ve 12.tydnu tehu a mozna ani to ne, moc se tu s tim neparou ![]()
Děkuji,proč až ve 12 týdnu?já jsem strašně nervózní tak proto tak brzo a hlavně mám jít na citolku to bude Mudr překvapená
a už jsem navíc nemocná ![]()
Ahoj holky ![]()
krásně se nám ta diskuze rozrůstá
Nové těhulky vítám
Já to ani nestíhám dočíst ![]()
Pejska je krásná, my máme bígla
Je to taková čudla
Ale štěňátka mít nebudem ![]()
A jak se všechny máte? My jsme dneska něco málo pouklízeli a teď koukáme na telku a vaříme česnečku
Jinak musím říct, že mi naštěstí je dobře a hrozně se těším na první utz
snad tam bude srdíčko a všechno co má být ![]()
Slun píše:Slun
Děkuji,proč až ve 12 týdnu?já jsem strašně nervózní tak proto tak brzo a hlavně mám jít na citolku to bude Mudr překvapenáa už jsem navíc nemocná
Slun píše:
Děkuji,proč až ve 12 týdnu?já jsem strašně nervózní tak proto tak brzo a hlavně mám jít na citolku to bude Mudr překvapenáa už jsem navíc nemocná
Dvanáctný týden je docela dost .. já jdu v sedmém (plus něco). Ale každý doktor to má asi jinak. Slun taky jsem nervózní to víš.. člověk se bojí pořád něčeho. Ale neboj, bude to dobrý, uvidíš ![]()
macicek111 píše:
Ahoj holky. Omlouvám se, že vám tady reaguju…Jsem z červenovek 2010, teď mi spinká v postýlce krásná tří měsíční holčička. Všem vám přeju krásná těhotenství, ať máte vše bez problémů a létě se dočkáte těch svých krásných uzlíčků…
Strašně rychle to uteče, tak si to užívejte jak to jde. Je výhoda, že tedy máte jedna druhou, mě to moc pomohlo a na naší diskuzi nedám dodnes dopustit…
![]()
Tak se tady holky mějte a já na vás občas juknu…
Martina a Nelinka
Krásná holčička
Moc díky za podporu, nevím jak ostatním holkám, lae mě to hrozně pomáhá.. ta nejistota je občas ubíjející…Takže díky
![]()
Mauska: Nina si na 10ti měsících stoupla a už se nikdo nezastavil
Ale šátek je pořád v permanenci, hlavně na delší přesuny… A jdeš tedy docela dlouho, ale ono to v podstatě stačí, jako u nás taky vlastně nejsi těhotná, než to dokopeš do 12tého týdne…
Ad nevolnosti, mimo nadýmání mi nic není, s Ninou mi nic nebylo, tak jsem zvědavá, jak to bude teď…
holt jinej kraj jinej mrav, tady se s tehulema moc nemazou, kdyz se mimco do 12 tydne neudrzi, tak proste smula, vic to nikdo neresi
Utz delaj vetsinou az kolem 20 tydne a kdyz je vse ok, tak ani dalsi nedelaj. Zdravotnictvi je tu trochu zaostaly, maji malo zdrav. personalu a tak ![]()
Ja minule byla parkrat v CR na kontrole u moji gyndolozky, tentokrat to moc nevidim, ale nejspis kolem 8 tydne si zajdu na jednu soukromou kliniku, kde delaj utz. Je to sice desne drahy, ale stoji to za to, zejo ![]()
Saxano, taky bych si prala byt jen nadmuta ![]()
Mauska: no mě zase přijde na jednu stranu ta péče u nás poněkud přehnaná no… každej měsíc k doktorovi… Ale zase tam máte jiný přednosti ne? Co je tam lepší?