Červencová miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14815
5.11.10 20:34

Ahoj holky. Omlouvám se, že vám tady reaguju… :oops: Jsem z červenovek 2010, teď mi spinká v postýlce krásná tří měsíční holčička. Všem vám přeju krásná těhotenství, ať máte vše bez problémů a létě se dočkáte těch svých krásných uzlíčků… :hug: Strašně rychle to uteče, tak si to užívejte jak to jde. Je výhoda, že tedy máte jedna druhou, mě to moc pomohlo a na naší diskuzi nedám dodnes dopustit… :mrgreen:

Tak se tady holky mějte a já na vás občas juknu… :palec:

Martina a Nelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.11.10 21:41

Saxano, jojo, vidis dobre, ale satkovali jsme dost na zacatku, ted uz nee, Honzik uz radej lozi po zemi :mrgreen:
a ja jsem z Dublinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.11.10 09:08

Blana: jsem z Jizniho mesta, a pes je Border kolie, to jsou ty, jak tanci v talentmaniich a podobnych :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
6.11.10 10:12

Mauska: no my nosíme doteď :) Nosí se stále ráda :) A jak je v Dublinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
6.11.10 13:20

ahojky můžu se k vám přidat?snažili jsme se od pulky října a je to tam :dance: ,zatím teda jen podle testu k Dr.jdeme v úterý.tak uvidíme, ale snad bude všechno v pořádku nic jineho si ted nepreju a co vy jak se mate?všem těhulkám držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.11.10 14:34

Saxano, tak to je super, Honzik je takovej pruzkumnik, rad vsude leze a zkouma, stoupa si a za chvilku nejspis zacne chodit :roll: A v Dublinu dobry, dneska nam tu prsi, ale mame i hezke dny :mrgreen: :mrgreen:
Holky, uz mate tehu nevolnosti? Ja mam poslednich par dni permanentni kocovinu a obavam se, ze bude hur :zed:
Slun, vitej a gratuluju :mavam:
To me ceka prvni navsteva u doktora az tak ve 12.tydnu tehu a mozna ani to ne, moc se tu s tim neparou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
6.11.10 15:16

Děkuji,proč až ve 12 týdnu?já jsem strašně nervózní tak proto tak brzo a hlavně mám jít na citolku to bude Mudr překvapená :)a už jsem navíc nemocná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
6.11.10 15:18

Ahoj holky :)
krásně se nám ta diskuze rozrůstá :) Nové těhulky vítám :) Já to ani nestíhám dočíst :)
Pejska je krásná, my máme bígla :) Je to taková čudla :) Ale štěňátka mít nebudem :)
A jak se všechny máte? My jsme dneska něco málo pouklízeli a teď koukáme na telku a vaříme česnečku :) Jinak musím říct, že mi naštěstí je dobře a hrozně se těším na první utz :) snad tam bude srdíčko a všechno co má být :)

• Citovat
  • Upravit
KacaT
6.11.10 15:20
Slun píše:
Děkuji,proč až ve 12 týdnu?já jsem strašně nervózní tak proto tak brzo a hlavně mám jít na citolku to bude Mudr překvapená :)a už jsem navíc nemocná :-(
Slun
Slun píše:
Děkuji,proč až ve 12 týdnu?já jsem strašně nervózní tak proto tak brzo a hlavně mám jít na citolku to bude Mudr překvapená :)a už jsem navíc nemocná :-(

Dvanáctný týden je docela dost .. já jdu v sedmém (plus něco). Ale každý doktor to má asi jinak. Slun taky jsem nervózní to víš.. člověk se bojí pořád něčeho. Ale neboj, bude to dobrý, uvidíš :)

• Citovat
  • Upravit
KacaT
6.11.10 15:21
macicek111 píše:
Ahoj holky. Omlouvám se, že vám tady reaguju… :oops: Jsem z červenovek 2010, teď mi spinká v postýlce krásná tří měsíční holčička. Všem vám přeju krásná těhotenství, ať máte vše bez problémů a létě se dočkáte těch svých krásných uzlíčků… :hug: Strašně rychle to uteče, tak si to užívejte jak to jde. Je výhoda, že tedy máte jedna druhou, mě to moc pomohlo a na naší diskuzi nedám dodnes dopustit… :mrgreen:

Tak se tady holky mějte a já na vás občas juknu… :palec:

Martina a Nelinka

Krásná holčička :) Moc díky za podporu, nevím jak ostatním holkám, lae mě to hrozně pomáhá.. ta nejistota je občas ubíjející…Takže díky :) :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16247
6.11.10 16:29

Mauska: Nina si na 10ti měsících stoupla a už se nikdo nezastavil :) Ale šátek je pořád v permanenci, hlavně na delší přesuny… A jdeš tedy docela dlouho, ale ono to v podstatě stačí, jako u nás taky vlastně nejsi těhotná, než to dokopeš do 12tého týdne…

Ad nevolnosti, mimo nadýmání mi nic není, s Ninou mi nic nebylo, tak jsem zvědavá, jak to bude teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.11.10 17:12

holt jinej kraj jinej mrav, tady se s tehulema moc nemazou, kdyz se mimco do 12 tydne neudrzi, tak proste smula, vic to nikdo neresi :roll: Utz delaj vetsinou az kolem 20 tydne a kdyz je vse ok, tak ani dalsi nedelaj. Zdravotnictvi je tu trochu zaostaly, maji malo zdrav. personalu a tak :nevim:
Ja minule byla parkrat v CR na kontrole u moji gyndolozky, tentokrat to moc nevidim, ale nejspis kolem 8 tydne si zajdu na jednu soukromou kliniku, kde delaj utz. Je to sice desne drahy, ale stoji to za to, zejo :-)
Saxano, taky bych si prala byt jen nadmuta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
6.11.10 17:58

Aha :-( tak to je neco teda a kde ty bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
6.11.10 20:06

Mauska: no mě zase přijde na jednu stranu ta péče u nás poněkud přehnaná no… každej měsíc k doktorovi… Ale zase tam máte jiný přednosti ne? Co je tam lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
6.11.10 20:06

Mauska: zvracíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie