Srpen 2010

5453
1.10.10 17:11

srpen 2010

Ahoj maminky :lol: .Je tady nejaka maminka,která rodila ted v srpnu?a nejlépe z Prahy?Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
4.10.10 08:15

ahojky, my jsme narozeni 13.srpna, ale nejsme z prahy… takyjsem premyslela ze zalozim nejakou diskuzi o stejne starych detech, nic jsem tady nenasla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.10.10 10:42

ahooj.zak to je ale velka skoda,ze nejses z Prahy!no ale neda se nic delat :-D .a jak rostete?my mame problemy se zvedanim hlavicky PREJ,me teda neprijde,zveda ji normalne,ale k tomu zveda i hrudnicek jako,ze uz pase konicky a to jeste nemuze,tak trenujeme.1.11.jdeme na kontrolu,tak uvidime.jinak nas ceka nejaka rehabilitace :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.10.10 10:51

no porodni vaha byla 3690g a ted mame po 8tydnech 5450g takze rosteme jako z vody, no u nas hlavicku nikdo nekontroluje jako zvedani, kdyz lezi na brisku tak se udrzi i chvilinku na pestickach.. u vas pediatr kontroluje zda pase? nebo jen zveda za rucicky na zadickach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.10.10 11:10

prave,ze si ho vzdycky polozi na brisko a kontroluje jak zveda hlavicku.vam ne jo?nam po kazde.tak ho kazdy den drtim :lol: .nevim teda jak ho mam donutit,aby zvedal jen tu hlavicku a hrudnicek nechal lezet :lol: .jsem na to teda zvedava…jinak je hroozne hodnrj,vubec neplace :potlesk: parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.10.10 11:12

aha to nas teda nekontroluje, jenom ho zveda za rucicky jestli dokaze zvednout zaklonenou hlavicku… jinak nevim do kdy musi past??… :nevim: tak to mas stesti ze mate hodny mimusko, ten nas darebak obcas place kdyz nechce spinkat a nebo kdyz ho trapi prdiky ale jinak pohoda, uz vydrzi spinkat celou noc.. dneska spal od 8 do 7 parada! a kojite nebo jste na UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.10.10 11:14

jinak zvedame hlavicku asi takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.10.10 12:23

jsme na um,tak to spi teda luxusne,malej ani nahodou.usina tak v 10 a v pet se vzbudi na jidlo.ale taky to jde.takhle ji zveda taky,tak nevim co se ji nelibi…ja jsem spokojena. :lol: .stale cekam na porodny a stale nic nejde :cert: .uz je to mesic!!!budu tam muset zavolat.sice si to chci nechat na vanoce,ale uz zacinam byt nervozni,kde to je…chodim do schranky jak blazen porad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.10.10 12:32

a ty sis to nechala poslat postou jako slozenkou? my si to nechali poslat na ucet a tam to bylo asi za 3 tydny a den po tom co to prislo na ucet tak nam prisel jenom dopis ze nam schvalili porodny, neboj to urcite dojde, ja myslim ze oni na to maji nejak 6tydnu tak zkus vydrzet..:) a nebo se jim to nekam zatoulalo.. no ale je divny ze kdyz mas tak male miminko ze je zajima jak drzi hlavicku.. ja myslela ze az kolem toho 3mesice se to zkouma.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.10.10 13:00

slozenkou…to trva dele,ze jo?taky mi to prijde divny,no ale jak rikam uvidime za ten mesic co nam doktorka rekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.10.10 13:01

jo a ten papir,ze to schvalili uz mam doma asi 14 dni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.10.10 13:03

ja bych rekla ze to trva max o 2dny dele na uctu je to taky az 2den a poste to trva 2-3 dny… no je to zvlastni na poste ses ptala? me se jednu dobu stavalo ze mi nechodila posta tak treba to zatoulali nekde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.10.10 13:21

neptala,jeste jsem to neresila.pockam jeste do stredy.me rikali,ze to trva i o tyden pozdeji,no nevim.zavolam tam ve stredu,kde to vazne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.10.10 09:57

tak co porad nic? a co mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.10.10 13:26

Ahoj,néééé pořád nic,zítra tam budu volat,kde se to toulá.Jen když ty jim dlužíš náhodou nějaké peníze to to musíš zaplatit okamžitě. :-) .jo malej je v pohodě,ted akorád bude asi spinkat a až se vzbudí,tak pujdeme ven,je tam docela teplo.ted jsem četla jaká má být krutá zima,tak jestli to tak bude,tak se vubec netěším.Nemám vubec ráda zimu :-( .jinak hlavičku zvedá pořád stejně,mě přijde že dobře,nechám to tak a uvidíme co nám řekne doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí