Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, jee proc jste vsechny z Prahy..:) no my zvládáme dobre, malej je strasne hodnej a taky jeste trictvrte dne prospi… jinak me se doma libi, zatim je to jeste takova pohodicka, mimco spinka jeste mi nikam neutika nemusim ho hlidat atd..:) 13.pátek to je pech co?…
![]()
Ahoj
,tak to je super
a odkud jste?mi tak ta 3 dny ze stodůlek,zatím bydlíme na Praze 8.
My ze Strašnic…zatím a za chvíli nám bude půl roku a říkám si, jak to strašně rychle uteklo, že to ani není pravda.
Termín jsem měla 18.8. ,ale nakonec jsme 30.7.:-) Praha 10:-)
Tak náš malej se narodil 15.8.termín byl 14.8. jinak už krásně papá mrkev a moc mu chutná
,mohl by ji jíst snad pořád
.je pravda,že to strašně rychle uteklo.
Letí to šíleně, my začneme s mrkvičkou pravděpodobně příští týden,tak jsem zvědavá:-) První byl úžasnej jedlík,tak doufám,že bude i druhej ![]()
Mimochodem na Stodůlkách (tedy kousek od nich - Velká Ohrada) jsme bydleli rok a půl,když se nám narodil Matýsek , přítel tam má rodiče:)
my už zkoušíme různou zeleninu skoro 14 dní, byl pořád nedojedený, tak jsme mu to ozvláštnili a teď zkouším i ovoce, zatím jablko a banán…to může ![]()
Konečně už můžou něco jiného
,to mlíko pořád už jim musí lézt krkem
.holky já pořád balím a nikde to nejde vidět a vyhazuju tuny a tuny bordelu
.Počkám až se mládě vyspí a jdu balit kuchyn a nevím co ještě.nejhorší jsou takový ty serepetičky,který se balí naposledy
.jinak tam ještě nemáme domluvený zapojení internetu,tak tam budeme asi týden bez,no stejně na to nebudu mít čas.Ale už se fakt těším,sice ty první dny budou hrozný(opět bordel)ale pak už snad klid.Ted jsme se s přítelem museli chechtat,jdeme do většího a nemáme to kam dát
![]()
tak já to za chvíli budu řešit taky…a na to stěhování se netěším, ale jdeme také do většího, tak snad to bude znát, i když se mi zdá, že máme nějak víc věcí
Ten internet bude asi stejný u nás, ale to musím ještě vymyslet, aby mi to navazovalo…ale lehce se to říká, hůř dělá…co mě ale vrtá hlavou, jak si můj syn bude zvykat ve svém pokoji, když se budíme 3 - 4× za noc
My taky holky, stěhujeme se 1.2…postupně už to teda odvážíme asi měsíc a pořád tu je krámů.. ![]()
Ahoj, my jsme taky narození 13.8. a jsme z Prahy.
? Musím se přiznat, že začátek byl hodně těžký, ale už se to ustálilo, akorát si přijdu trochu izolovaná a maminy-kamarádky žádné, takže nyní se snažím navnadit svoje bezdětné kamarádky
.
Jak to všechno zvládáte