Poradna duly
Jana Čurdová
Choli píše:
Určitě potvrzení přijde, zatím gratuluji k mimču
no doufejme…dekuji ![]()
Ahojky mám 22let a sem prvorodička termín mám 15brezna a rada by som sa zoznámila s očakavajucími nebo už mamičkami
Megcica píše:
Ahojky mám 22let a sem prvorodička termín mám 15brezna a rada by som sa zoznámila s očakavajucími nebo už mamičkami
ahojky mne je 23, v unoru 24 taky jsem prvorodicka a termin mam stejnej jako ty
tak te tu vitam…copak to bude holcicka nebo chlapecek? a jmeno uz mate?
werryjane píše:
Taky bych se ráda přidala, holky.. Termín mám 11.3.
tak jeste si me nedali do skupiny tak bych to trochu rozjela tady tu konverzaci ![]()
Ivanuela píše:Ajla píše:Jů máš naprosto stejnej termín jako já:-)))
Ahojky sice uz tu jedno stejne tema je ale je tam 716 stran diskusi, jendou sem se zkousela pridat a clovek uz se moc nechytatak jsem si dovolila zalozit novou diskusi…
Termin mam 15. brezna, jsem 26+5tt., cekame prvni miminko a bude to chlapecek, jmeno jeste nemame. Vrti se cim dal tim vic…
Prida se nekdo??
tak uz mame 27. tyden…uz se nemuzu dockat ![]()
Ty jo, holky, to jste mladé maminy
Já mám skoro 26 let a přijdu si na to strašně mladá, když jsme to vůbec neplánovali, máte můj obdiv ![]()
Jak to, že ještě nejsi ve skupině…divný:-( Zeptám se Ivet.Koukám další mamča co má termín stejnej:-)))
Mončo jsou mladé že? Ale kam se hrabete na mě jako na prvorodičku:-DDD
![]()
Ivanuel, fakt na to čumím
A to mně říkají, že jsem dítě, co čeká dítě ![]()
Ahojky tak to ma teší a dakujem odkial pochádzaš?ešte neviem čo to bude tento mesiac sa to dozviem ale ja si myslím že to bude kluk máme aj meno a čo ty
Ajla píše:Megcica píše:ahojky mne je 23, v unoru 24 taky jsem prvorodicka a termin mam stejnej jako ty
Ahojky mám 22let a sem prvorodička termín mám 15brezna a rada by som sa zoznámila s očakavajucími nebo už mamičkamitak te tu vitam…copak to bude holcicka nebo chlapecek? a jmeno uz mate?
Choli píše:
Ivanuel, fakt na to čumímA to mně říkají, že jsem dítě, co čeká dítě
ahojky a kolko máš let
Tak my čekáme holčičku, když by sis zapla podpisy, viděla by jsi to v metříku:-))
Zkus tu funkci zapnout:-)
Jmenovat se bude Eliška ![]()
Zítra oslavím vstup do druhé poloviny třicátnic…grrr ![]()
Holky máte taky predporodnú depresiu ako ja na mna to už ide
Kdepak to mě netrápí, na to nemám v práci čas..mám spíš hoňku s přípravou oslavy narozek, pečení cukroví a předávání v práci:-ó))
Megcica: Já mám 25 let, jsem z Prahy a deprese z těhotenství nemám
, ale starostí nad hlavu bohužel mám…