Poradna duly
Jana Čurdová
Nase mala ma rok a dva tydny… vazi 9,5kg a chovam ji stale stejne… nejak nemampocit, ze by to mohlo jakkoli ublizit… uvidime jak to bude pozdeji ..minule jsem od 20tt musela lezet…
To souhlasím.já ted byla s nima oběma a byla to divočina.
A to jsem staršího nejdříve pořádně provedla po venku.
Leona_K píše:
tak jsem si konečně dočetla celou vaší diskuzi zpětně, ................
ja pouzivala nacvaknute vajicko jen minimalne… max na nakup.. jinak jsem si do auta natlacila hlubokou korbu.
Mam lednove dite… venku mrzlo a navic cim dele v autosedacce tim hur… autosedacku hlavne do auta… ven fakt nerada..spatna poloha pro zada..
kazdopadne diky za zajimave postrehy o vetru apod. Ja uz jsem rozhodnuta pro tandem ![]()
Ahoj holky, tak dočítám a trochu se v tom ztrácím ![]()
Tabulku bych určitě udělala, ale úplně nejradši bych byla, kdyby jsme tuhle diskuzi přesunuly do uzavřené skupiny ![]()
Veverunkav píše:
už jen 12 týdnů.. a budeme to vědět..
proc az ve 20tt ? kluci jsou vetsinou videt mnohem driv
synovce treba naprosto jasne videli uz v 12t
tak treba se dockas uz za chvilku ![]()
s holkama je to slozitejsi njn
Honzík bude mít okolo 18 kg.snažím se moc nenosit,ale nejde to.Marta je naštěstí tak 13kg.
Lucie80 píše:
Ahoj holky, tak dočítám a trochu se v tom ztrácím
Tabulku bych určitě udělala, ale úplně nejradši bych byla, kdyby jsme tuhle diskuzi přesunuly do uzavřené skupiny
treba se bude chtit jeste nekdo pridat?
U mě to u kluků řekli také až v tom 20 tt a to u prvního s nejistotou, u druhého teda jistě.Oba kluci ale dřív se ani nikdo nesnažil.Ono totiž záleží na uz.
nechat dítko doma s tatínkem a v klidu nakoupit je fajn řešení
u nás to tak moc nejde, stačí, že tatínek hlídá dítko ve dnech, kdy jsem v práci, nechci ho ještě víc zatěžovat, nákup s mimí je docela pohodový, malou baví pozorovat lidi a věci okolo, tedy když to dobře načasuju ![]()
Ahojky holky ![]()
Mohla bych se ještě přidat? Čekám mimi na přelomu září/říjen, ale protože první jsem rodila skoro o 4 týdny dříve, tak myslím, že to bude září ![]()
Nám je to tak trochu jedno,ale zvědavá jsem.
U kluků bych byla ráda že podědí věci , hračky asi by to bylo jednodušší v pokojíčku a tak.U hoky zase že bych měla společnici na nákupy a vaření..Taky bych dělala culíky a kupovala sukýnky.Hlavně že bude v pořádku.
taky si myslím, že se ještě bude chtít někdo přidat a pak nás nenajde. já takto nenašla diskuzi září 2010 ![]()
krali****, jak jsi řešila ohýbání se nad postýlkou v pokročilém těhu? v jiné diskuzi mě nahlodali, asi s tím budu mít problémek ![]()
nedělala bych zavřenou skupinu
je dobre když sem může kdokoliv a napsat třeba užitečnou radu ![]()
LeniD píše:
Ahojky holky
Mohla bych se ještě přidat? Čekám mimi na přelomu září/říjen, ale protože první jsem rodila skoro o 4 týdny dříve, tak myslím, že to bude září
Kdy mas termin? Ja 27.9. ![]()