Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
26.1.11 18:18

já jsem kousek od chomutova, rodila jsem v chomutově, v normální obyčejné porodnici, bylo to všechno fajn, bezvadný personál, fajn přístup.
v minulém těhu jsem se nijak moc v pohybu neomezovala, ale žádný sportovec zrovna nejsem, spíš jsem dělala všechno na co jsem zvyklá a držela se v kondici až do konce. měsíc před porodem jsem vylezla na hhluboký na rozhlednu a teprve nahoře mi došlo, že asi bylo trošku riskantní vyjít těch dvěstě schodů apod.
Nevolnosti, to je děsný, trápí mě od začátku těhu, to mě donutilo si udělat hned TT :-) je mi blbě když jím, je mi blbě když nejím… nejhorší je, že minule jsem to tak měla celý těhu a ulevilo se mi až pár hodin po porodu. jak já jsem s chutí do sebe naládovala ten nemocniční oběd!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
26.1.11 18:22

Leo prosím tě nestraš.. protože ten stav je šílenej.. toho když se nenajíš.. omldlíš.. když jo tak se pobleješ… :-)

jinak ono se nesmí chodit v těhotenství do schodů?? já taky chtěla vyjít na rohlednu..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
26.1.11 18:26

Andul.. chtěla bych ti strašně říct.. že si mě uklidnila.. :palec: ale víš jak to je… :lol: až to bude za mnou dobrý.. a snažím se nad tím omc nepřemýšlet..

holky povězte mi.. já úplně akutně miluju hermelín a nivu.. jak v těhotenství.. někde jsem četla.. že to není úplně to pravý ořechový…

a co kola.. kafe.. a tak.. jak to děláte.. musím říct.. že teda nemám úplně chuť na kafe.. ale někdy.. bych si možná maličko dala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
26.1.11 18:29

většina těhulek má nevolnosti jen v prvním trimestru, já bohužel k většině nepatřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
26.1.11 18:30

no velikánský množství scvhodů v pozdějším těhotenství není zrovna to nejlepší, ale jak vidno, přežít se to dá. zkrátka všechny nestandartní extrémní situace můžou vyvolat porod, tak nějak by se mělo všeho s mírou a s rozumem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
26.1.11 18:31

Holky, mně je 27 a jsem z Teplic. Mám už doma chlapečka Tadeáška. První porod byl pěkný, od vyvolání trval 3,5 hodiny.
Veverunko, tak ty sýry se v těhu opravdu nemají :-? Kávu si jednou nebo dvakrát denně dát můžeš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
26.1.11 18:32

JJ slovo většina je luxusní… :-)
mě taky příde… že pořád musím mít něco extra…:)
i když já bych se bez toho klidně obešla..

a holky.. jak ste na tom s domácíma zvířátkama??? máte doma nějaké a kolik.. a jaké?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614

a holky.. jak ste na tom s domácíma zvířátkama??? máte doma nějaké a kolik.. a jaké?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
26.1.11 18:35

plesnivý sýry nejsou zdravý a ve větším množství se nedoporučují, takže denně bys to jíst neměla. na druhou stranu zase psychicky bez sýru strádat je pro mimčo horší než jednou za čas zhřešit a dát si do nosu. zkrátka všeho s mírou, nejíst jednostrannou stravu, dodržovat pestrost a hlavně si těhu užívat. to samý s kávou, jedna nebo dvě denně mimí neuškodí, když jí máš ráda. já si dávám denně skleničku koly, dělá mi dobře na žaludek, ale jen v těhu, jinak jí nepiju.
jo a v minulým těhu jsem vůbec neměla chuť na čokoládu, celou dobu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
26.1.11 18:35

My máme doma jorkšírka :-D Je to mazlík :mrgreen: I když uštěkaný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
26.1.11 18:37

Leon, to já jím čokoládu skoro po tabulkách. Ale chytlo mě to ještě před těhu. Asi je to tou zimou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.1.11 18:39

mně je 24 a jsem z ceskeho brodu a o tom kde chci rodit sem jeste nepremyslela :) hlavne aby byli doktori sikovní a sestricky milé. asi jsem naivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
26.1.11 19:00

máme doma pět čivav :-) fenky, dlouhosrstý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
26.1.11 19:11

Pět čivav?? To by nestačila jedna nebo dvě? :-)

My máme domácnost bez zvířat, bydlíme v bytě a tam psa ani kočku nechci, snad jestli později budou děti něco chtít, my s mužem jsme prozatím zaměstnaní vlastními potomky, nepotřebujeme ještě zvířecí :-)

Plísňové sýry by se neměly kvůli riziku nakažení listeriozou, káva je zakázána kvůli riziku potratu a špatnému vývoji plodu. Já osobně jsem kafe pít přestala, ale sýr si občas dám, myslím si, že u nás jsou na tom ty potravinové provozy celkem dobře co se hygieny týká, to riziko je minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí