Poradna duly
Jana Čurdová
Injekce u zubaře vůbec nevadí, to působí jen lokálně, nedostane se do krevního oběhu.
radu, já ti zatím termín nepošlu, bo ho nemám oficiálně určený, ale do tabulky se ráda přidám. ![]()
Taky máte nemocné děti? U nás se od pondělka kašle, nelepší se to, zítra ji asi půjdu ukázat doktorce ![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala mezi Vás. I když vše bude potvrzeno až zítra. Pozitivní test byl 4.1., kontola hned druhý den, ale doktor nic neviděl. Další kontrola za 14 dní, tentokrát už sice něco našel, ale hned mi řekl, že váček je větší než má a že je tu riziko potratu. Takže jsem měla teďka dalších 14 dní strach, zda nepotratím. Tak uvidím zítra. Doufám, že to bude už lepší zpráva.
Trpaslíček píše:
Ahoj holky, ráda bych se přidala mezi Vás. I když vše bude potvrzeno až zítra. Pozitivní test byl 4.1., kontola hned druhý den, ale doktor nic neviděl. Další kontrola za 14 dní, tentokrát už sice něco našel, ale hned mi řekl, že váček je větší než má a že je tu riziko potratu. Takže jsem měla teďka dalších 14 dní strach, zda nepotratím. Tak uvidím zítra. Doufám, že to bude už lepší zpráva.
Moc drzim palce, aby ti to dobre dopadlo.. tohle je vlastne duvod proc pujdu na prvni kontrolu az v 8tt … snad ty tri tydny jeste nejak preckam …
kazdopadne verim, ze ti to dobre dopadne, pac proste MUSI! Drzim pesti, palce..vsecko
ra-du píše:modelis píše:Ahoj modelis! máme úplně stejný termín porodu!!! tak schválně, které dítko to v ten den dá
Ahojky, termín porodu vychází na 2.9. ráda se přidám
Já bych spíš chtěla nějak okolo 19. jako jsem já
ale chci v září, to určitě
Uvidíme .)))
Ra-du Modelis ja mam termin 3.9. to je hned vedle ![]()
jinak ja teda jim zatim všechno
tedta kromě toho co vylozene vadi a pisou o tom a to je syr s modrou plisní a syrove maso (tatarak) .. jinak sem tam si dam male pivo ale na vino treba nemam chut takze si myslim ze v rozumne mire se da vše ale jiste se musi clovek citit tak ze dela vse dobre ![]()
Jak tak koukám, tak nejhůře s jídlem jsem tady asi já. Už 14 dni nemůžu skoro nic. Blbě mi je celý den i noc. A ještě k tomu mám teďka docela slušnou chřipku a za celý den zvladnu tak 2 litry čaje a jednu polévku.
Markíí a já mám zase termín jako Ty
Aspoň podle poslední ms, termín mi doktor upřesní až půjdu na příští kontrolu, to by mi měli i dělat NT a vůbec přeměřovat mimino
Jo a gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Jinak já to mám s těma zakázanýma věcma v těhu docela jednoduchý, kafe nepiju a plesnivý sýry nemám ráda. Víno jsem pila, hlavně bílý a docela dost, tak jsem si říkala, jak to bude teď těžký abstinovat a normálně mi to bílý víno vůbec nechutná, přijde mi kyselý a i mě po něm pálila žáha.
Takže si jen občas dám hlt piva po obědě, a to je tak vše.
Markí1 píše:
Ra-du Modelis ja mam termin 3.9. to je hned vedlejinak ja teda jim zatim všechno
tedta kromě toho co vylozene vadi a pisou o tom a to je syr s modrou plisní a syrove maso (tatarak) .. jinak sem tam si dam male pivo ale na vino treba nemam chut takze si myslim ze v rozumne mire se da vše ale jiste se musi clovek citit tak ze dela vse dobre
naprosty souhlas
Tak já plesnivej sýr nejím, akorát mám ráda kafe a to pořádnýho turka, tak tedˇmám utrum,ale ráno si jedno hodně slabý dám a pak už jen náhražky jako třeba caro.
Trpaslíček píše:
Jak tak koukám, tak nejhůře s jídlem jsem tady asi já. Už 14 dni nemůžu skoro nic. Blbě mi je celý den i noc. A ještě k tomu mám teďka docela slušnou chřipku a za celý den zvladnu tak 2 litry čaje a jednu polévku.
Nejsi, v SO to bude 14 dní a můžu čaj (citronový se zázvorem) a suché pečivo
a když si dám něco jiného, no je mi děsně zle ![]()
Trpaslíček píše:
určitě to bude v pořádku.. držím palce..
Ahoj holky, tak já jsem po kontrole u Dr. a máme srdíčko
krásně a rychle bilo a takový maličkatý
to je neuvěřitelný, doktor mi udělal i fotečku, tak jí sem časem hodím
termím mám zatím na 14.9. tak uvidíme jak se to ještě upřesní… Jinak mi říkal, že je mimčo 7+1tt a podle ms mi to vychází na 7+6tt, tak snad to ještě hezky doženem
mám hroznou radost a jdu spinkat, dobrou holky ![]()
modelis píše:Trpaslíček píše:Nejsi, v SO to bude 14 dní a můžu čaj (citronový se zázvorem) a suché pečivo
Jak tak koukám, tak nejhůře s jídlem jsem tady asi já. Už 14 dni nemůžu skoro nic. Blbě mi je celý den i noc. A ještě k tomu mám teďka docela slušnou chřipku a za celý den zvladnu tak 2 litry čaje a jednu polévku.a když si dám něco jiného, no je mi děsně zle
Jo, jo, taky se k vám hlásím do klubu, holky, já zas můžu jen suchý housky a jabka a slabý černý čaj, odvar z ponožek, jak tomu říká můj muž…
kikullko, gratuluju k úspěšné kontrole!
trpaslíčku, moc moc držím palce, ať je vše v pořádku!
A vůbec: všem zkontrolovaným moc gratuluju k úspěšným kontrolám, jestli jsem někoho přehlédla. A všem, co se bojí, jak to je, protože zrovna zkontrolované nejsou (jako třeba i já), tak držím palce, ať jsou miminka úplně v pořádku!
Dobrou noc!
![]()