Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
26.1.11 19:17

s čivavama je to jak s brambůrkama, u jednoho kousku nikdy nezůstaneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
26.1.11 19:19

nejde o to ze syry plesive nejsou zdrave. Ale plisen neni to prave orechove stejne jako syrove maso.

Hermelin bych sio klidne dala, ale nivu bych si odpustila…

kafe bez problemu pokud ho nepijes litry…muzes i klidne dat kazdej den dva salky bez problemu.. nebo kazdej vecer sklenicku vina.

pri praci s hlinou apod si radne umyt ruce nebo pouzit rukavice… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
26.1.11 19:20
Veverunkav píše:
JJ slovo většina je luxusní… :-)
mě taky příde… že pořád musím mít něco extra…:)
i když já bych se bez toho klidně obešla..a holky.. jak ste na tom s domácíma zvířátkama??? máte doma nějaké a kolik.. a jaké?? :dance:

Ja mam doma britskou modrou kocku a britskeho kremoveho kocoura :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
26.1.11 19:24

ty syry jsou kvuli riziku listeriozy

nasla jsem zajimavy clanek pro ty co je to zajima
 http://ekonomika.idnes.cz/…0-/test.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.1.11 21:49

Ahoj holky, pre rychle doplnenie, tabulka nie je zly napad, i ked to asi bude narocne, ale preco nie :).

Mne je 30, mame synceka a westika, ten je teda teraz docasne u babi, aby jej nebolo smutno.

Porod - MOTOL, ale teda spokojna som moc nebola. :(
Papame - vsetko, ked to ide, niekedy az moc :) a moc radi!! Ju a mame radi slnko, more, hory, vzduch :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
26.1.11 22:09

Tak holky musím na sebe prásknout, že jsem tady nejmladší jak tak koukám :oops: je mi 21 :oops: takže i nejméně zkušená, tak doufám, že mi pomůžete když budu potřebovat poradit… Jinak se mi blíží kontrola zítra večer, tak mám trochu strach, aby bylo vše v pořádku :think:
Zvířátka doma nemáme, bydlíme v bytě a to doma žádný nechci, spíš časem plánujem baráček a tam bych ráda většího pejska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.1.11 22:24

Kikulko, neboj kontrola dopadne urcite dobre. I my sme ju dnes absolvovali. Srdiecko mi teda bilo i za male, ci tam skutocne je, ale doktor ho tam videl a potom i ja :).

Vsetko ostatne ok, akurat bol teda nejaky vyvaleny z mojej panve, ked ju meral :)), musel prist k sestricke a premerat este raz. :)) Neviem, mam to 17 - posledny rozmer, holky, kolko to mate, ak to nie je tajomstvo :nevim: , u mna by to asi mnohe vysvetlovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
26.1.11 23:57

Uf, holky, vy mi dáváte! Nažvanily jste tolik stránek! Ale poctivě jsem vás dočetla, čímž jsem se totálně odrovnala, takže jen ve zkratce reaguji:

tabulka: ráda se toho ujmu, ale pošlete mi, prosím do SZ váš TP, věk, město, odkud jste a datum příští kontroly

zamykání diskuze: obecně mám raději otevřené diskuze, ale pokud se většina holek zde rozhodne pro uzavření, podřídím se, ale pak hlasuji za pozdější termín uzamčení (duben třeba)

věk, město, porodnice: je mi 36, jsem z Prahy 9 a rodila jsem v Neratovicíh

zvířata: máme doma dvě kočky, obě nalezené, černou a mouratou

Dobrou noc všem! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.1.11 04:08

Ahojky, termín porodu vychází na 2.9. ráda se přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
27.1.11 08:39

Hlasím : dnešni ultrazvuk OK :dance: :dance: máme 2,5 cm a jsem 8+5tt :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
27.1.11 08:51

Ra-du doma mam taky dva kočičáky :lol: jsou to miláčci a je s nima sranda :mrgreen: jo a jsme z Brna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
27.1.11 09:04
Kikullka píše:
Tak holky musím na sebe prásknout, že jsem tady nejmladší jak tak koukám :oops: je mi 21 :oops: takže i nejméně zkušená, tak doufám, že mi pomůžete když budu potřebovat poradit… Jinak se mi blíží kontrola zítra večer, tak mám trochu strach, aby bylo vše v pořádku :think:
Zvířátka doma nemáme, bydlíme v bytě a to doma žádný nechci, spíš časem plánujem baráček a tam bych ráda většího pejska :)

no už sem se bála.. že tu budu nejmladší já… :lol:

já bych chtěla rodit v Plzni ve Fakultce..

sýry si teda plesnivé odpustím.. a občas v nějaké sýrové omáčce si je ale dám.. já obrovskej milovník hermelína.. to prostě nedám.. 9měsíců..

Jinak.. my bydlíme v domečku.. spíš statku.. takže zvířectva tu máme opravdu hodně..
V první řadě máme Rotvajlera a Kavkazskou pasteveckou mršku.. :lol:
Ve chlívě tři kočky.. nejdřív byly dvě domácí.. ale takovej brajgl a bengál co tu vytvářeli se nedal přežít… takže šli do chlíva.. kde jim to mooooc sluší.. :andel:

a pak máme větší zvířata.. a to je moje kobyla - která mimichodem čeká hříbátko 7.4. (máme to od sebe pět měsíců.. )
a pak nějaký kravičky a čuníky..

jo a holky.. v nastavení sem si přidala fotku.. ale vůbec se mi tady nezobrazuje.. nevíte proč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
27.1.11 09:29

taky tedy doplnim, kdyz uz jsem to vytahla… je mi momentalne jeste na chvili 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
27.1.11 12:25

Andule každý večer sklenka vína teda v pořádku není, to jen aby bylo jasno.
A dvě kafe, no nevím. Jsi optimista :-)

Já si myslím, že není zas takový problém si to na ten rok a půl odepřít (těhotenství+kojení) - však pak můžeme popíjet co hrdlo ráčí zbylých 50 let života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.1.11 12:34

ahojky,
tady je takovych novych lidi,ze se v tom zacinam stracet :-D.

jinac jsem pro tabulku a pro uzavreni
zviratka doma mame jen andulku a ryby,on tomasek je zviratko sam za sebe.

je mi 24,jsem od havl. brodu a rodit chci v brode opet.

Leono,obdivuju te,s malym mimcem cekat dalsi mimco,ja si sama kolikrat rikam zda jsem nemela pockat

a sklenicka cervenyho vina v tehu neskodi,to mi bylo receno,ze je dobre na krvinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí