Poradna duly
Jana Čurdová
Já si ho spočítala na 3.10., ale opravdu si myslím, že to bude spíš září.
S prvním jsem měla termín 5.8. a narodil se 10.7. ![]()
andul, mám nazkoušené obě varianty, přendavání z vajíčka do korby i ponechání ve vajíčku, ale čím jsme starší, tím častěji je ve vajíčku. jasně, že ne na několik hodin, ale na takový to popojíždění a vyndavání a nandavání. pokud jedu do velkého nákupáku, už cesta je dost dlouhá a tak vyndám hluboký z kufru a malá je v kočáru po větších nákupech, ale je to pro ní nuda, vyspalá je z auta a v hlubokým míň vidí, navíc fusak má studený, pak je zas studený vajíčko v autě…
Je fakt, že pak by se nemohl nikdo přidat, ale neříkám, že bysme to zamkly hned, ale třeba až v březnu, a to se už většina přidá.
Mně zase přijde, že takhle na otevřené diskuzi je to míň otevřený, přece jen si to může přečíst kdokoliv ![]()
Tak to jsem asi moc neřešila.Malej už pak stál tak ho vytáhnout bylo jednodušší.A poslední měsíc před porodem šel do cestovní s madrací a ta byla nižší.
já chovám furt, malá má 6,5kg a bude hůř, ale počítám s tím, že tělo si postupně na její váhu zvyká a nošení je přirozený a nejde o prudké pohyby, tak věřím, že to bude OK, no ono to ani jinak nejde
Leo bude to ok.Nesmí s eto přehánět.Třeba já když chovám tak si ted s nima prostě sednu, zvedám třeba do vany, kočáru..nebo tak.
LeniD píše:a ted budes prenaset
Já si ho spočítala na 3.10., ale opravdu si myslím, že to bude spíš září.S prvním jsem měla termín 5.8. a narodil se 10.7.
Leona_K píše:
andul, mám nazkoušené obě varianty.....
no jo v zime je to s malejma mrnatama dost na houby… ale ja si ted prala zase lednatko…holt se nam podarilo hned po vysazeni HAK…necekala jsem ze otehotnim na jeden sex ![]()
Lucie80 píše:
Mně zase přijde, že takhle na otevřené diskuzi je to míň otevřený, přece jen si to může přečíst kdokoliv
a proc by si to nemohl precist kdokoli?? ![]()
krali, taky si říkám, že kdyžtak půjde do cestovní a ta má boční průlez…
Andule tak si myslím proč by si to někdo nemohl přečíst
čím víc nazoru rad a tak vubec tím lépe ![]()
Dobrá holky, já už nic neříkám ![]()
Jen, že prostě těžko si sem budeme dávat fotky nebo sdělovat o sobě něco důvěrnějšího, to sem tím myslela. ![]()
Ale chodit sem budu ráda, jsem těhotná poprvé a rad budu postřebovat spoustu ![]()
Andule, já doufám, že ne
Pravda, mohlo by se narodit dřív jen o dva týdny, ale doufám, že nebude čekat až do půlky října..
Lucie od toho je zamčeny profil
kam si das klidne fotku oholene … ale tobe ktera tu je evidentne dlouho to nemusim říkat
a nikdo krome pratel ktere si autorizuješ to neuvidi
a diskutovat mužeš opravdu o čemkoliv a pokud mas z toho špatny dojem tak od toho je zase SZ (soukroma zprava) ale vim že se da otevřene diskutovat o všem ![]()
Holky, tak my máme postýlku, kde se dají vyndavat 2 příčky, tak Tadeášek vylézá sám ![]()
Markí1 píše:
Lucie od toho je zamčeny profilkam si das klidne fotku oholene … ale tobe ktera tu je evidentne dlouho to nemusim říkat
a nikdo krome pratel ktere si autorizuješ to neuvidi
a diskutovat mužeš opravdu o čemkoliv a pokud mas z toho špatny dojem tak od toho je zase SZ (soukroma zprava) ale vim že se da otevřene diskutovat o všem
Markííí, tak to jsem zase o něco chytřejší ![]()
Já zamčený profil mám, ale fotky jsem tam teda žádný nedávala.
Já právěže už chodím do jedné uzavřené diskuze a je to moc fajn, protože se tam mezi sebou dobře známe, ale holt jsme byly snažilky a každá otěhotněla jinak, takže jsem teď ještě hledala skupinu, která mi bude blízká termínem porodu ![]()