Poradna duly
Jana Čurdová
Markí, to mám taky, tu noční nespavost, je to hrozný, ráno jsem pak jak praštěná palicí… A jinak neboj, určitě je vše, jak má být… Já jsem teď před kontrolou a taky se potřebuju takhle ujišťovat…
Zuzli, a to si tak krásně vyhraje sám? To je bezva. ![]()
Vlaďko, gratulace k srdíčku!
Kočárek - pro mimi Inglesina Otuttina prostorný, houpací, bezvadný, akorát ho mám celý červený, takže klučík by měl smůlu ![]()
Mně teda špatně zatím není, jen podbřišek pobolívá, jakoby se tam zahnízďoval malý slon ![]()
rozumbrado - ty bys mela mit termin podobne jako ja, co? kolem 27.9. ? u MUDr uz si byla?
Andule, jojo, tak po 20.září. K doktorovi půjdu buď příští nebo přespříští pondělí.
Ahoj holky, už několik dní vás pročítám a říkám si, jestli se přidat, abych něco nezakřikla…
Poslední MS jsem měla 17.12., 20.ledna krásné // na testíku. Na gyndu jdu poprvé příští čtvrtek (3.2.) - a to bych teoreticky měla být už 6+6 ![]()
Bude to naše první, tak už se nemůžu dočkat gyndy ![]()
Jinak více méně žádné příznaky nemám. Jo, občas mě pobolívají prsa nebo mě píchne v podbříšku.
Ale hlavně mám pořád šííílenou žízeň = pořád lítám na záchod ![]()
ahoj ladie.
vítám tě. ty jsi psala uz rano, ale zase si to smazala ne? ja uz sem ti odepsala, ale nemohla sem te najit tak sem to taky smazala
preju hodne stesi ![]()
holky.. tak vám jde těhulkování? já sem si dneska ráno říkala.. super.. dneska mi není ani špatně.. tak sem vyrazila na nákup.. občas musím od nás vyrazit někam trochu dál… protože tady se toho moc nekoupí…
ale příde mi.. že místo ranních nevolností já mám večerní… ![]()
Ahojky.Kočárek je asi hodně individualní věc.Já kdybych si ted mohla koupit jakej bych chtěla tak si vyberu asi X lander.Dvojkočár se mi žádnej extra nelíbí.
Se spaním- v noci se na střídačku budí kluci a tak mám o zábavu postaráno.Dneska jsem ale měla druhou noc od chvíle co se Marta narodil že jí prospal.Vzbudil se na kojení až o půl 6.Minulou se ale budil dost a o mazlení zrovna nestál takže když zjistil že nebude prso tak ječel A JEČEL ŽE jsem ho šupla do postele a nechala 10 minut poječet.Samozřejmě hned bušení.
Tak jsem zvědavá na dnešek,protože jak odstavuju tak se spaní zlepšuje.
A navíc dneska spinkal asi třičtvtě hodinu, starší vůbec takže byly ted večer vážně milý.
Honzík v herně dostal záchvatek že domů nepůjde a tak sjem ho honila a cpala na něj oblečení a on kopal jak o život.Hrůza. ![]()
Ahoj holky,
můžu se k Vám přidat? Termín mi vychází na 3.9.2011 ![]()
Už jsem byla jednou těhotná, ale to bohužel nedopadlo (viz podpis), naštěstí to bylo hned na začátku, ale i tak jsem z toho byla smutná dost.
Tak teď moc doufám, že bude všechno v pořádku ![]()
Kolikrát si ted říkám že to vůbec nezvládám.
jinak já se v noci budím ale rychle radči zase usnu když jsou hodní.
Bříško mě bolí jen jak je tahám jinak ne.Špatně mi je taky.Ale ted mi hodně pomáhá se pěkně najíst.Takže váha jistě půjde nahoru. ![]()
Lady držím teda palečky.U prvního se člověk bojí nejvíc, já se ted vůbec pozorovat nestíhám.Ale staršně se bojím porodu.
Ten minulý mě asi dost poznamenal. ![]()
Luci vítej.držím palečky.Tentokrát tuk tuk..at je to v pořádku a miminko krásně roste.
rozumbrado, vybrala jsem chicco liteway a nakonec nové, vyprodávají teď kolekci 2010 za přijatelné ceny (2100,– místo 3500,–). A ta Ottutina, to je super kočárek, co?! Já mám tedy vínový a když se narodí kluk, prostě bude jezdit v něm. Teď v něm taky drandí kamarádky synek a nestěžuje si
.
Já mám pro kluky taky červený kočár.Podle mě je blbá jen růžová - ta ke klučíkovi fakt nejde.
Jinak je to jedno.