Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14064
23.1.11 13:34

Holky mám dotaz. Pavlínce bude v době narození sourozence 20 měsíců. Myslíte, že bude potřeba kupovat kočár pro dvě děti nebo to zvládne na stupátku (chodí už asi měsíc)? Jaké s tím máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
23.1.11 13:48

Ahoj :-)
můžu se přidat ? Termín mam 4.9. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
23.1.11 14:06

Jé, tady to žije! Tolik nových těhulek, moc zdravím všechna bříška :mavam: !

Markí, koukám, že jsi taky po IVF, já byla na ET 11/12. Tak moc gratuluju :potlesk: ! Přeci jsou to hrozné nervy a těžký boj, když musíme trochu přemlouvat přírodu, aby nám ty děti dala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
23.1.11 14:09
rozumbrada píše:
Holky mám dotaz. Pavlínce bude v době narození sourozence 20 měsíců. Myslíte, že bude potřeba kupovat kočár pro dvě děti nebo to zvládne na stupátku (chodí už asi měsíc)? Jaké s tím máte zkušenosti?

Já tedy řeším něco podobného, ačkoli Justýnka je o něco starší, o 3měsíce od Pavlínky, takže ji bude v době narození mimi už 23měsíců. Ale chodí už celkem dlouho, asi od 10m, takže teď intenzivně trénujeme, chodíme na dlouhé procházky a tak. Ale ty tři měsíce můžou být celkem dost… Až bude medvědovi dvacet měsíců, napíšu ti, jak to s ní je a jak moc potřebujem kočár…

Jinak myslím, že kralicinka bude určitě dobrý zdroj informací, má kluky hodně blízko od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.1.11 14:36

ahojky,
vitam nove tehulky.

je fakt ze ja mam i vsechno obleceni po tomaskovi schovane,prodala jsem akorat to nejmensi a to 56 a 62.

s kocarem neporadim,me se treba ani nevyplatil kupovat sportak…

no a narozeniny a svatek,jsem i u toma vybirala aby tam bylo rozmezi min 2 mesice a ted bych chtela to samy.
jmeno pro kluka vybiram ja a pro holku pritel.takze zatim jsme na dorotce a matyasovi,uvidime zda se to zmeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
23.1.11 14:49

já mám narozeniny i svátek v prosinci tak bych chtěla holčičku Barborku a chlapečka Štěpána, ale ještě jsme se uplně nerozhodli.Na další prohlídku jdu v 11tt a to 15.02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.1.11 16:06

ahoj holky, taky vitam nove briska!! s tym kocarkem tiez trenujeme a je pravda, ze mame i sportak uz i golfky, ale berieme ich len, ked ideme dalej. Tak snad to deticky zvladnu.

Co sa ale mna tyka, bojujem s tym, ze mi je stale spatne, uz teda nezvraciam, zvrala som len na zaciatku dva dni, ale to ako sa citim je teda nic moc. Som nesmierne unavena a fakt mi je blbo, ani jest, ani nejest. U riska som pri tom ziadne taketo problemy nemala. Mam i trosku strach, ci je teda vsetko ok. V stredu idem na kontrolu, tak snad uvidime OK i srdiecko :), majte sa krasne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
23.1.11 18:44

Ra-du ja byla na ET 16.12. a testovala sem 24.12 no a ted sem 7+4 a ve čtvrtek jdu na kontrolni UTZ a bojim se :-)

a díky za privitani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
23.1.11 19:41

Rozumbrado, tak Vojtíškovi je 23 měsíců a kočárek už od září, tj. když mu byl rok a půl nepoužíváme. Je pravda, že když jdeme někam dál, už chce potom i nést, ale ujde toho už dost. :wink:

Vítám nové těhulky. :kytka:

Dnes jsem měla fakt kritickej den. Celej den mi bylo neskutečně špatně, že jsem pořád jen ležela. A i teď je mi furt šoufl. Jsem z toho fakt už hrozně unavená. A přeju si, aby už jsem byla alespoň 12tt a nevolnosti ustupovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
23.1.11 19:51

Ahojky.Tak já jsem měla kluky asi 19 měsíců a dvojkočár jsme kupovali.Bohužel starší a rozbil se a tak ted nás to možná čeká opět.Jinak nám začal Honzík chodit na 13 měsících.Od těch 22 měsíců jsme začli zkoušet skate,ale ten se uchytl až tak 2 a 4 měsíce.asi spíš zaleží na tom dítku,protože Honzík se rád povozí dodnes. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
23.1.11 19:53

Holky vítám nové těhulky.S tím kočárkem já bych to nechala na ten 30tta pak podle situace.Teda spon já to tak pořeším.I když já si myslím že u nás ted bude rozdíl 21 měsíců a do dvojkočárku půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.1.11 19:58

suhlasim pockat aspon do toho.30 tt.
vladka, pri prvom syncekovi ti tiez bolo spatne,alebo skor nie?kedy to preslo? ja som ztoho tiez mimo. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.1.11 20:14

Ahoj holky,
my jména zatím nevíme, Ondřej měl být Jan, nakonec není, nevím, jestli budem v případě kluka volit opět Jana, je jich teď tolik, nějak mi to začlo vadit. U holčičky nevím, mě se líbí Dorotka, Jůlie, Vendulaka, Lada, manželovi nic z toho, tak nevím…
U nás máme svátky a narozky zatím rozloženy dobře, manžel je má od sebe půl roku, malý sedm měsíců a já 3,5 měsíce.
Ten dvojkočárek měla známá, která měla děti o 14 měsíců, pak jedna maminka od nás má děti od sebe cca 18 měsíců a používali to stupátko za kočárek (ale moc se to staršímu nelíbilo, spíš jezdil na odrážedle) a jedna mamča teď nepořídili nic, jen klasiku kočár, kluky mají od sebe kolem 20ti měsíců a budou muset něco pořešit, protože ten chodící je hrozně pomalý a nechce se mu chodit. Kdyby se to stalo nám, museli bychom jít přinejmenším do toho stupátka, Ondřej je líný chodit, po zahradě běhá celý den, ale na procházce nehrozí, buď odrážedlo, nebo golfky. Lepší je to až poslední měsíc, dva. Myslím, že hodně záleží na nátuře dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
23.1.11 20:28

7+4

Ahojík Těhulky.. také bych se k vám ráda přidala.. čekáme první miminko a termín máme 7.9. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
23.1.11 20:48

Vítám tě Veverunko. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie