Poradna duly
Jana Čurdová
Nicollka tak toopravdu netuším ale možná to je druhé vajíčko…A gratuluji k srdíčku
nicol hm a co bys říkala na dvojčátka? ![]()
Manžel to včera všude rozhlásil i přesto, že jsem mu říkala, že počkáme aspoň měsíc. Ví to tak 40 lidí
Tak doufám, že tam to srdce za dva týdny budu mít ![]()
holky nestrašte
mě to naspadlo jako první, no na kontrolu jdu za 3 týdny tak uvidime. Asi to nevydržím, je to moooc dlouho. A moc moc děkuji k srdíčku.
rozumbrada určitě bude tlouct srdíčko. My to taky rozkecali hned, protože jsem // našla na štědrý den, a přípitky a tak pak silvester a ja o džusu a čaju…no co jim říct že
U NÁS TO VÍ TAKY UŽ VŠICHNI.ONO STÁT SE MŮŽE KYDKOLI COKOLI.
NA TO RADČI NEMYSLET.ROZUMBRADO
TAM URČITĚ BUDE. ![]()
Ahoj holky,
Andrees, já byla u prvního taky z první návštěvy doktora zklamaná. Na co jsem se doktora nezeptala, nevěděla jsem. Ale to jsem se naučila až u dalších návštěv, od té první jsem si na každou začala sepisovat dotazy, abych na něco nezapomněla, v tom „stresu“ v ordinaci jsem byla často mimo. On mi to při té první návštěvě řekl, že pokud budu mít dotazy, mám si je klidně psát. Teď u druhého těhotenství proběhla kontrola naprosto stejně, ani se neptal jak mi je, neřešil vitamíny, neptal se do kdy mám MD, nic. Ale už jsem zvyklá
, jinak je to výborný doktor. O tom co vidí na utz teda mluvil víc, např. prej je to při 7 mm už kus člověka a podrobně popisoval kde co mimi má.
Nikollko, gratuluju k bijícímu srdíčku. A tu záhadu bych to tipla na druhé vajíčko, zatím bez srdeční akce. Nenapadá mě, co jiného by se zobrazovalo jako světlé místečko.
Rozumbrado, to neřeš, všechno bude dobré, tak se těš z miminka a nenech si tu radost kazit.
Nějak se mi zvětšuje břicho, mám jen dvoje kalhoty, které jsou mi větší, jinak mám všechny tak akorát na netěhu břicho, tak budu asi brzy obnovovat šatník. Už ať je léto a můžem nosit sukně pod pupík ![]()
Já se právě těším že léto strávím v šatech.
hlavně taky nebudu muset kluky tak balit a tak bude chození ven v pohodě.
Jinak mě by dvojčátka asi zabila.Ale protože mám tak malé děti:jinak by mě nevadili.le mít je ted tak by to bylo fakt hodně moc náročné.
Na léto se taky těším
první těhotenství jsem byla přes léto 3.-4.měsíc, což bylo pěkně blbý, protože břicho bylo ještě malé na to, aby laik poznal, že jsem těhotná a zároveň dost velké na to, aby si lidi řekli, ta má ale vanu ![]()
Toto léto to bude jednoznačné ![]()
No, já se tedy taky moc těším na léto, ani nemusí být úplně léto, stačí mi teplo, žádné bundičky, rukavice, svetříky pořád nahoru a dolů
. Jinak jsem před dvěma lety byla těhotná +-stejně, teď mám TP o 11dní dříve. V létě, speciálně v srpnu už jsem se jen valila, v tom vedru, ale měla jsem kliku, nohy mi moc nenatékaly, stihla jsem i dovolenou v Beskydech a na konci léta zorganizovat jednu zahradní slavnost asi pro 80 kamarádů a známých…
Ale úplně nejvíc se teď těším, až mi přestane být tak hrozně zle
![]()
Rozumbrado to je sranda s tou vanou.Ono to tak pro nevědomého vypadá ty první měsíce.
No zase se bojím že se nikde nebudu moc koupat- do bazénu si netroufnu k moři nepojedeme a do rybníku taky ne.Takže se děsím těch veder. ![]()
ahojky,
nejak jsem nestihala.
vitaminy beru gs mamavit,brala jsem je i u prvniho tehu a na vahu ditete pri porodu to podle me nema vliv.
termin mam 4.zari
no a už muzu jist,miluju samy kysely a vadi mi sladky.
na kontrolu mam jit nekdy na konci ledna,takze asi 27,uvidim jak to budu pristi tyden stihat
a jsem zvedava jak budu zvladat tehu v lete,mam z toho obavy,kort kdyz vim ze jsem u toma ke konci silene otykala
Koukám, že jsme tu většinou samé druhorodičky ![]()
To nám odpadne spousta témat - jaký koupit kočárek, kam postavit postýlku, porodu se nebudeme bát, že ano.. ![]()
radu, to je praktické, děti budou mít narozky podobně. ![]()
čoveče, rozumbrado, já nevím, praktické
, třeba já: narozeniny taky v září, svátek v říjnu, pak v prosinci vánoce a pak 3/4roku nic - jako dítě mě to hrozně štvalo, dneska je mi to jedno, to je jasný, ale živě si to pamatuju… žádný dárky a oslava třeba v březnu nebo červenci…
a teď co udělám svým dětem? justýnka: narozeniny v září, svátek v říjnu, pak vánoce…
chudák dítě… a teď? narozeniny v září, kluk bude šimon, takže svátek v prosinci, vánoce v prosinci a pak celý rok nic
, holčička bude jasmínka, ta pro změnu ani není v kalendáři…
no a manžel má narozeniny koncem srpna, takže budem asi dělat komplet rodinnou narozeninovou oslavu a pak celý rok nic… aspoň že svátek má v březnu…
jsem pako, co, že řeším takový blbosti
![]()