Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.1.11 09:53

Ahojky, dneska jdu v 19 hod.poprvé k MUDr. vlastně terpve bud mít 100% potvrzené těhu – teda doufám snad, já se od rána klepu jak ratlík, nervozitou nemyslím an nic jiného …taky by měl být UTZ a tam snad už srdíčko …ufff teda já se toho večera snad nedočkám …jde tam se mnou manžel,tak budu mít oporu, smaam bych to tam asi nezvládla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
17.1.11 10:09
Tláčátko píše:
Ahojky, dneska jdu v 19 hod.poprvé k MUDr. vlastně terpve bud mít 100% potvrzené těhu – teda doufám snad, já se od rána klepu jak ratlík, nervozitou nemyslím an nic jiného …taky by měl být UTZ a tam snad už srdíčko …ufff teda já se toho večera snad nedočkám …jde tam se mnou manžel,tak budu mít oporu, smaam bych to tam asi nezvládla …

Neboj, všechno budeš v pohodě… Taky jsem sebou měla přítele, když jsem šla na potvrzení těhu a bylo to mnohem lepší, se spolu pak budete hned radovat z dobré zprávičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
17.1.11 10:10
lucienne píše:
ahoj holky. především bych vám všem ráda pogratulovala k těhu :) :kytka: a pak bych se vas rada zeptala co myslite o mem testiku? :) něco tam je ne? mam 2 dny do ms :-D

Luci vítám tě tu :) čárečku tam taky vidím, tak moc moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.1.11 10:16

Kikullko děkuju moc. :) sem zvědavá jak vyjde zítra ráno. snad už bude víc vidět a bude vše ok. :) Jo holky nevite za jak dlouho se objednat na gyn? aby tam už něco viděl. :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
17.1.11 11:02

ahojky,
po 3 tydnech muzu rict ze se dneska citim bajecne.neni mi spatne,jen teda nevim co budu varit.
dala jsem se do uklidu,po 3 tydnech silenyho prachu a kos s pradlem taky pretyka.
taky jedu na nakup,tomaskovi dosel sunar.

rozumbrado,dortik krasny
luci,taky vidim a sla bych za 14 dni,driv to nema cenu

tlacatko,tfuj ftuj at vse dopadne v poradku a je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
17.1.11 12:14

luci, klidně až za tři čtyři týdny. Dřív stejně nebude vidět srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
17.1.11 13:26

Taky přejem malé všechno nejlepší. :-D Radu schválně ne.Normální člověk chce spát ve 3 ráno.Ale asi prostě zapoměla jak to je smalýma dětma.S těma prckama se to násobí.Když jse měli jen Honzíka tak probléme nebyl protože ten jeden jekot se ještě ztratí. :twisted: S těma třema to bude:už ted se bojím :twisted: Jinak já dju zítar na kontrolu na srdíčko.Tak snad tam bude pěkně bít. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
17.1.11 15:38

Tak nechci vám sem nosit špatné zprávy, ale přeci jen v pátek jsem začala špinit a na KO v nemocnici zjistili prázdné plodové vejce se žloutkovým váčkem bez embrya. Dr mi dnes potvrdila nález s tím, že už nevidí aní žloutkový váček a právě se rozjíždí MS. Takže držím vám všem palečky ať se narodí zdravá zářijová miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
17.1.11 16:05

Tak to je náš medvěd! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
17.1.11 16:29

jiřko, tak to je mi moc líto… moc ti přeju, aby si tě to „tvoje“ miminko už brzy našlo a pěkně se ti zahnízdilo v břiše

tláčátko, ta večer na kontrole ti budu moc držet palce a ozvi se, jak jsi dopadla, těším se na dobrý zprávy!

zuzlíno, tak to je super, že nevolnosti jsou pryč! Gratuluju a dost závidím, já v tom právě jedu naplno, nejsem vůbec funkční, naštěstí funguje manžel a babička, i tak se občas musím vybičovat k nějakým výkonům, což mě strašně vysiluje… No, věřím, že to už brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.1.11 16:46

jiřinko moc me to mrzí :( preju hodne stesti do dalsiho snazeni. :kytka:

ra-du
To je krásná princeznička! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.1.11 18:45

Ahoj, tak už ve středu se uvidí jak na tom jsem. Mám hrozný strach že nebude něco v pořádku :-(
Jinak moje mamka se mě včera zeptala jestli náhodou nejsem těhotná, prej jsem nějaká divná…no tak je to venku. Ted jen aby bylo mimi tam kde má a v pořádku. Bolí vás taky někdy slabě břicho jako když se blíží ms? Pořád plaším, s každým píchnutím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.1.11 19:40

ahoj holky tak sem dlouho otálela , ale zkusím to. Minulé těhotenství nedopadlo…ted sem si poležela v nemocnici, ale i tak to nevzdám a budu s váma rodit :) Tak doufam mě nevyhodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
17.1.11 19:59

radu, hezká holčička a proč medvěd prosím tě? :-)

miky, jo, břicho mě trochu pobolívá a pobolívalo i při prvním, takže asi může být. A neplaš člověče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.1.11 20:02

Miky mě taky občas bolí, nebo mě píchne nalevo, napravo..pořád si říkej, „jen se pěkně roztahuj“ :)

Trošku sem si vas pročetla. Prohlídla album, krásné čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí