Poradna duly
Jana Čurdová
vladko,ja s tomem pribrala 28kg a kdyz jsem sla z porodky 3 den domu tak o 20kg lehci.
srdicko nevin,nema tak dobry utz,ale prej by mohlo byt,kdyz jsem se ptala.
na dalsikontrolu jdu na konci ledna,ci zacatkem unora
Ahojky, tak jsem sem n achvíli jukla a koukám, že se nijak neliším; nemůžu se dočkat první návštěvy u MUDr. (17.1.), kdy by měl těhu potvrdit a udělat vaginální UTZ, beru s sebou i manžela - dostaneme první snímek? Hrozně s ebojím, aby nebylo něco špatně, jsem prvně těhu, pořád mě pobolívá v podbřišku, bolí prsa, a od žaludku je mi zle,ale nezvracím, na jídlo nemám moc chuť a když už tak na zmrzlinu
a dneska jsem šíleně unavená, jsem usínala v práci.
Jo holky, já už těhu tajím před rodinou zuby nehty, jde mi to špatně po té kontrole 17.1. se asi neudržím a vyklopím jim to, myslíte, ž ej eto dobře? Zatím to pořád s manželem tajíme, je to takové naše tajemnství, ale já to už to opravdu dlouho nevydržím, i v té práci to snad řeknu hned, idkyž tam bych chtěla počkat, jen musím okecat to, že nesmím tahat těžké věci, kolegyně byly vždy zvyklé, ž enosím krabice s papíry apod. .. jo a tak ymám e vplánu druhý týden hory, myslíte, že to bude vpohodě, lyžovat teda nebudu to se bojím, ale čerstvý vzduch mi jistě udělá dobře. Tak těhulkování zdar! ![]()
zuzlíno, ty jo, 28kg si neumím představit! To musela být pro tebe ohromná změna, ne? Ale zas dvacet kilo nechat v porodce mi přijde úplně super.
Já v prvním těhotenství přibrala 11 a v porodnici nechala jen 5 a pak shodila 3 a ty 3 prostě mám, tak je snad shodím po druhém těhotenství, doufám…
tláčátko, hrozně moc držím palce k doktorovi a taky, aby ti nebylo tak zle. Já myslím, že snímek vám dá. Myslím ,že už byste tam mohli vidět
, dutinka tam buden a 100%. Hor bych se nebála vůbec, tam ti bude dobře a bude se krásně spát ![]()
A to sdělován těhotenství: já jsem takový hrozný introvert, tak třeba první těhotenství jsem oznámili cca ve 20. týdnu, tedy v půlce, do té doby jsme si to s manželem užívali sami. Ale když si třeba vzpomenu na zklamání mojí tety, manželovy mámy, že jsme je jako obraly o kus těšení, tak teď to asi prásknu dřív…
Holky tak já jsem taky chodící mrtvola:kluci čertí, pořád někde lezou.Honzík vzdoruje, Marta se začíná vztekat:pořád se melou o hračky.Večer už vůbec nemám sílu je usměrnosvat:začly mi celodenní nevolnosti.I když dnešek je nějakej slušnej.
Nejhorší je že se probudím hrozně se mi chce zvracet a oba ječí a volej maminko.
Honzík chce abych u něj seděla na záchodě, Marta zase chovat a prso..No hrůza.Včera na nás přišli sousedi, kteří nás zrovna nemilujou díky v noci ječícímu Martovi:bouchali už když ječel že má prdíky a ted jim vadí jejich řádění i přes den.
No ani se nedívím že se jim to nelíbí.Hluk od nás jde asi slušnej.Ale s tím se moc dělat nedá.No a dneska pro změnu Starší schodil mladšího na topení.Protože Marta na něj pořád leze a Honzík je takoj netykavka a tak ho odstrčil.
Za týden mám kontrolu.Tak se troch bojím. ![]()
Ahoj holky, tak sa po vcerajsom oficialnom vyjadreni pana doktora tiez pridavame, sice trosku neplanovane, ale za to s velkou radostou!!!!! Termin mame 13.9. Vsetkym velka gratulacia!!
kralicinko,
tys tedy měla den. Já si říkám, že je to občas dost síla s jednou rok a čtvrt starou holčičkou, nadto celkem hodnou. Mít doma dva malé čerty jako máš ty, už jsme mrtvá dávno! Drž se opatruj!!!! Moc na tebe myslím. A taky na to, abys neměla ty nevolnosti, to musí být hrůza! Hodně sil, zatím jsou dva, za necelý 3/4roku už na tebe budou tři! Ty jo, a tu pubertu, tu budeš mít taky v pěkný tercii, co?! ![]()
jayjay, ahoj, vítej! já když byla těhotná před dvěma lety, vycházel mi termín jako tobě 13/9! Tak to moc gratuluju! Nakonec jsme tedy skoro 14 dní přenášela, ale to je úplně jedno… Teď jsem se trochu předběhla, termín mi vychází na 2/9, tak předpokládám, že se mimi zas bude loudat a třeba porodím toho 13 společně s tebou! ![]()
Tak, já jsem zkontrolovaná, bylo vidět srdíčko, jsem dnes 6+4, takže půlka 7.týdne. Vše je v pořádku a další kontrolu mám 29/1. Ano, v sobotu. Můj doktor mi řekl, že má tolik práce, že nestíhá péči o pacientky, takže přidal i soboty…
Ahoj holky, tak jsem taky po dlouhé době nakoukla
koukám, že se to tady rozrůstá, vítám nové těhulky ![]()
kralicinko, s těma celodenníma nevolnostma jsme na tom stejně, ráno mám problém se udržet na novou a přes den se nutím apsoň do trochy jídla, je to šílený
ale naštěstí zatím nezvracím, jen budu od února nastupovat na nemocenskou, tak snad to všechno zvládnem ![]()
Jinak holky odkud třeba jste? Já z Prahy a přemýšlím, koho bych tahala na výběry kočárku a procházky, když už budu doma
![]()
Ahoj, gratuluji všem co to mají potvrzené. Já jsem se dnes objednala a jdu 19.1. už se nemůžu dočkat
budu 6+4 tak snad bude srdíčko ![]()
Mějte se a opatrujte se
Ahojka,
já dnes byla opět na UTZ u dr. A váček má už 2,41cm (minulý týden měl 9mm) a byl vidět i žl.váček. Takže to odpovídá 6+0tt. Další UTZ mám 25.1. a už přes břicho. Tak moc doufám, že bude
a potom už se snad začnu radovat. ![]()
Vlaďka28 píše:
Ahojka,já dnes byla opět na UTZ u dr. A váček má už 2,41cm (minulý týden měl 9mm) a byl vidět i žl.váček. Takže to odpovídá 6+0tt. Další UTZ mám 25.1. a už přes břicho. Tak moc doufám, že budea potom už se snad začnu radovat.
Gratuluju v prohlídce
to jsou bezva zprávy… Já se moc těším, až půjdu 27.1. To budu myslím v 8tt, to by mohlo být vidět už víc, tak snad budu taky slyšet samé dobré zprávy ![]()
ra-du píše:
kikulko, já jsem taky z Prahy, přesně z Prahy 9.
Opravdu? No tak to je dobrý, já jsem taky z Prahy 9, z Proseka
odkud přesně jsi ty? ![]()