Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
tak jsem se sem taky po dlouhý době dostala
koukám, že je nás tu už hodně
já už mám na testíku dvě stejně silný čárky, takže jsem ráda ![]()
Dneska jsem volala Dr, abych se objednala a má volno zítra večer, tak sem se tam hned nechala napsat a uvidíme jestli už bude něco vidět, jdu tam takhle brzo hlavně kvůli nevolnostem
je mi pořád dost zle, že nemůžu nic ani jíst, ze všeho je mi na zvracení a každou chvilku trávím na záchodě, ale zatím to ze mě jde spodem než horem
omlouvám se za ten výraz
Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti? Nemůžu v noci skoro ani zpát ![]()
ra-du,me u prvniho tehu nebylo absolutne nic,zato ted si to uzivam uz od zacatku
Já první těhu naprosto bez příznaků a ted taky nic…až na to obžérství. Dnes ráno jsem dřepěla na záchodě, šíleně mě bolelo břicho a šlo to spodem
asi z toho jídla
dnes jsem byla u gynekologa a ten mi na ultrazvuku nic nenasel,ale napsal mi leky na udrzeni tehotenstvi a doporucil koupit vitaminy femibion,tak jsem hned letela do lekarny…rikal,ze jsem nejspis ve ve 4 tydnu a to jeste nemusi jit na ultrazvuku videt a ze dalsi pondeli mam prijit znova,ze uz jiste neco najdeme,tak jsem moc stastna i za ty leky na podporu tehu…doufam,ze ze v po.budu moc radovat ![]()
Já jsem teď taky nějaká nenažraná, na Silvestra jsme měli ovar a jak ho normálně nejím tak teď jsem si dala pořádně. A vůbec toho jím tak nějak víc než normálně, pořád bych něco jedla, to u mě není normální
Jinak dnes jsem si po třech dnech dělala test a je tam stejně silná (teda spíš slabá) čárka jako předtím, ale to bude asi tím že jsem si ho dělala teď odpoledne a ne ráno. Chtěla jsem ho aktivně ukázat manžílkovi.. tak nic.. ![]()
Ahojky.To jsou pořádné čáry.
Mě je dneska pěkně blbě.Koukala jsem na váhu a mám 1,5 kg dole.
Ahojky, zdravim vas ![]()
koukam, ze se vam pekne dari, tak vam preju at vam to vydrzi ![]()
me se dostavila konecne MS
jenom doufam, ze to nebude jako loni, ona se taky dostavila, akorat byla kratsi a slabsi a po druhy uz nedorazila
ale myslim, ze to bude ok.
Tak se mejte krasne a drzte se ![]()
Ahoj dámy, tak u mě je to zase v pr… dnes jsem si ráno dělala další test že už ho ukážu manželovi a tam už skoro nic neni.. a dopoledne jsem začala špinit. Takže to vidím tak že náš syn zůstane jedináčkem.
Moni já tam měla taky zkraje slabé čárečky.No a špiněnit mužeš třeba po sexu.
moni, nevzdávej to! Házej flintu do žita teprve, až se rudá mrcha pořádně rozjede… Držím palce, aby ne. Špinit můžeš nejen po sexu, ale taky jak se tam to maličké zavrtává!
lenholka, tak to vidíš, věci prostě dopadají, jak dopadnout mají a Štěpánka si svou maminku užije sama pro sebe o něco déle… (třeba o měsíc
)
kralicinka, gratulace! to jsi spočítala nebo jsi už stihla dojít k dr?
veru, tobě taky moc držím palec: ať léky mrně pěkně podpoří a na příští ko už je vidět, kdy ji máš tu příští kontrolu?
Holk,y já jsem dneska nějaká divná, je mi hrozně smutno, tak celý den průběžně pobrekávám. A to přísahám, že se mi nic neděje a mám se vlastně moc dobře… ![]()
Dobrou noc!
![]()
Dneska jsem byla u doktorky.Ale je to takové odhadové. Poslední ms jsem měla 17.11 ale ovulaci o dost déle.Já totiž kojím a od porodu jsem měla jen 2 ms a to nepravidelné.Třeba po 35 dnech.A dneska na uz mě vyšlo toto.
Příště uvidíme.Nejlépe se to pozná kolem 10tt.Já se tipuju na konec srpna začátek září.Zatím tak je váček a na kontrolu jdu už za 2 týdny.
Radu ty nálady jsou děs.Já jsem takhle dementní už pomalu 4 roky.Bud kojím nebo jsem těhu nebo obojí.
Někdy mě rozbrečí i upná kravina.Nebo třeba když někde ječí nějaké dítě.
I když vím jaký to jsou zlobiváci.ty moje totiž ječí o sto 6. ![]()
Ahoj holky ![]()
tak jsem dneska byla u dr. a těhu potvrzeno
sice teprve začátek, ale už tam byla vidět začínající dutinka
dostala jsem něco na nevolnosti, tak snad to zabere a další kontrola za 3 týdny ![]()