Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj vera19, vítej!
Holky, jak vidím, tak se tu scházíme s různými špatnými zkušenostmi a zážitky z minula. Prostě si teď budem užívat, že vůbec máme tu šanci a naději a věřit v dobré konce, ok?! ![]()
Dvě jedničky v letopočtu určitě nosí štěstí! ![]()
ahojky,
koukam je se to tu plni novymi.
ja zatim jsem ve strachu aby vse bylo ok
Holky já čekám spíš potíže při porodu než ted.Oba porody stály za prd.Jinak mě naštěstí nic hrozného nepotkalo.Mám tohle těhu hrozné chutě na takové zvláštní věci.To jsem nezažila. ![]()
kralicinko, tak to vidíš, já měla porod úplně super, ale na první těhotenství jsem čekala přes deset let… A chutě zatím teda nemám žádné, ale to jsem neměla ani v minulém těhu. Já bych jen spala, což minule tedy taky. Ale to jsem mohla, teď tedy fakt nemůžu.
Tak dobrou, holky!
![]()
No já jeden akutní císař, druhej kleště s oživovováním.Tak nevím jestli nemám hrát o plánovaného císaře.Protože ten strach byl velkej, když jsem viděla že se mimikům nedaří. ![]()
kralicinko, to bych asi být tebou se snažila domluvit plánovaného císaře. Tyhle porodní hrůzy znám naštěstí jen z vyprávění, ale vím, že trauma mohou zanechat dost velké…
Mě sice dali tablety na vyvolání porodu (přenášela jsem 14dní), nicméně dál to bylo ok: asi dvacet minut po tabletách se mi spustily kontrakce a za další půl hodinu byla malá na světě a za dalších dvacet minut byla venku placenta a byla jsem zašitá. K tomu dost příjemná porodní bába a moc fajn doktor a manžel na sále, každý holce bych přála tak pohodový porod!
test jsem si delala 30.12 -pozitivni nemusela jsem druhou carku skoumat ,pekne viditelna …ale protom mam do menstruace 6 dnu (mam ji pravidelnou kazdy mesic 5 )a dnes jsem test opakovala a carka je mnohem vyraznejsi tmavsi takze hcg pekne stoupa…ale nevim jakto ,kdyz mam do menstruace furt jeste 3 dny,jsou to testy klasicke ne ty citlive…dekuji vsem za radu
Tak já se chystám zítra podruhé testovat. Ms nedorazila včera ani dnes
snad už ví že není vítána…
Můj první porod byl no „porod“ trval dobrých 10 hodin v bolestech jako prase…No co víc si ovšem přát než zdravé miminko ![]()
veru, pokud je hladina hcg vysoká, reagují testy, ať jsou citlivé nebo ne, respektive, i ty méně citlivé reagují moc dobře. A výše hcg je fakt hrozně individuální, i s každým těhotenstvím: já měla při prvním těhotenství hladinu 575 a teď stejný den po oplodnění 5910! A to si fakt nemyslím, že bych měla v břiše deset dětí. Tak se neboj a raduj! ![]()
mikeska, moc ti budu zítra držet palce! ![]()
zuzlí, mě špatně není, vlastně ani z prvního těhotenství neznám co je „těhu nevolnost“. Já jen hrozně moc spím. Tak na tebe myslím, ať to netrvá moc dlouho! ![]()
Já dnes uklidila celý byt, takže je to tu provoněné a čisté, nikde žádné vytahané krámy, tak jsem hrozně moc spokojená. Škoda jen, že to vždycky vydrží tak půlden…
![]()
Tak holky dobrou, malá spinká, tak to jdu taky zalomit
![]()
Ahojky, tak dneska na mě vykoukli hned krásné ani ne po minutě
ted už jen aby se něco nezvrtlo a vydržet do kontroly kterou plánuji za 3 týdny:-)
Příspěvek upraven 03.01.11 v 13:23
mikeska, super zpráva! gratuluju moc! a hodně trpělivosti do kontroly u dr. já už se dnes objednala na 11/1, tak se dozvím, jestli je to tam, kde má být, a hlavně jestli už má srdíčko…
mikeška, krásná je! To nejsou dvě čárky, ale úplné dálnice
Gratuluju moc! ![]()
jeste jsem zapomela dodat ,ze menstruaci ocekavam 5.1,tak doufam ,ze nedorazi a me tehu se ukaze jako pravdive,k lekari nespecham,je to asi moc brzo,nechci se uz stresovat…