Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vera19
1.1.11 16:57

jeste jsem zapomela dodat ,ze menstruaci ocekavam 5.1,tak doufam ,ze nedorazi a me tehu se ukaze jako pravdive,k lekari nespecham,je to asi moc brzo,nechci se uz stresovat…

• Citovat
  • Upravit
619
1.1.11 17:56

Ahoj vera19, vítej!

Holky, jak vidím, tak se tu scházíme s různými špatnými zkušenostmi a zážitky z minula. Prostě si teď budem užívat, že vůbec máme tu šanci a naději a věřit v dobré konce, ok?! :huban:

Dvě jedničky v letopočtu určitě nosí štěstí! :wink:

:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
1.1.11 20:02

ahojky,
koukam je se to tu plni novymi.
ja zatim jsem ve strachu aby vse bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.1.11 20:23

Holky já čekám spíš potíže při porodu než ted.Oba porody stály za prd.Jinak mě naštěstí nic hrozného nepotkalo.Mám tohle těhu hrozné chutě na takové zvláštní věci.To jsem nezažila. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.1.11 22:32

kralicinko, tak to vidíš, já měla porod úplně super, ale na první těhotenství jsem čekala přes deset let… A chutě zatím teda nemám žádné, ale to jsem neměla ani v minulém těhu. Já bych jen spala, což minule tedy taky. Ale to jsem mohla, teď tedy fakt nemůžu.

Tak dobrou, holky! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
2.1.11 14:07

No já jeden akutní císař, druhej kleště s oživovováním.Tak nevím jestli nemám hrát o plánovaného císaře.Protože ten strach byl velkej, když jsem viděla že se mimikům nedaří. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
2.1.11 16:39

kralicinko, to bych asi být tebou se snažila domluvit plánovaného císaře. Tyhle porodní hrůzy znám naštěstí jen z vyprávění, ale vím, že trauma mohou zanechat dost velké… :-( Mě sice dali tablety na vyvolání porodu (přenášela jsem 14dní), nicméně dál to bylo ok: asi dvacet minut po tabletách se mi spustily kontrakce a za další půl hodinu byla malá na světě a za dalších dvacet minut byla venku placenta a byla jsem zašitá. K tomu dost příjemná porodní bába a moc fajn doktor a manžel na sále, každý holce bych přála tak pohodový porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vera19
2.1.11 17:32

poradte mi..

test jsem si delala 30.12 -pozitivni nemusela jsem druhou carku skoumat ,pekne viditelna …ale protom mam do menstruace 6 dnu (mam ji pravidelnou kazdy mesic 5 )a dnes jsem test opakovala a carka je mnohem vyraznejsi tmavsi takze hcg pekne stoupa…ale nevim jakto ,kdyz mam do menstruace furt jeste 3 dny,jsou to testy klasicke ne ty citlive…dekuji vsem za radu

• Citovat
  • Upravit
292
2.1.11 18:06

Tak já se chystám zítra podruhé testovat. Ms nedorazila včera ani dnes :-)snad už ví že není vítána…
Můj první porod byl no „porod“ trval dobrých 10 hodin v bolestech jako prase…No co víc si ovšem přát než zdravé miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
2.1.11 19:37

ahojky,
je tu uz taky nekomu spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
2.1.11 20:27

veru, pokud je hladina hcg vysoká, reagují testy, ať jsou citlivé nebo ne, respektive, i ty méně citlivé reagují moc dobře. A výše hcg je fakt hrozně individuální, i s každým těhotenstvím: já měla při prvním těhotenství hladinu 575 a teď stejný den po oplodnění 5910! A to si fakt nemyslím, že bych měla v břiše deset dětí. Tak se neboj a raduj! :dance:

mikeska, moc ti budu zítra držet palce! :huban:

zuzlí, mě špatně není, vlastně ani z prvního těhotenství neznám co je „těhu nevolnost“. Já jen hrozně moc spím. Tak na tebe myslím, ať to netrvá moc dlouho! :hug:

Já dnes uklidila celý byt, takže je to tu provoněné a čisté, nikde žádné vytahané krámy, tak jsem hrozně moc spokojená. Škoda jen, že to vždycky vydrží tak půlden… :evil: :wink:

Tak holky dobrou, malá spinká, tak to jdu taky zalomit :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.11 08:39

Ahojky, tak dneska na mě vykoukli hned krásné ani ne po minutě :-) ted už jen aby se něco nezvrtlo a vydržet do kontroly kterou plánuji za 3 týdny:-)

Příspěvek upraven 03.01.11 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
3.1.11 13:23

mikeska, super zpráva! gratuluju moc! a hodně trpělivosti do kontroly u dr. já už se dnes objednala na 11/1, tak se dozvím, jestli je to tam, kde má být, a hlavně jestli už má srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.11 13:24

Tady je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
3.1.11 13:39

mikeška, krásná je! To nejsou dvě čárky, ale úplné dálnice :potlesk: Gratuluju moc! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital