Září 2011

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
vera19
14.1.11 07:25

zdravim ...

tak jsem byla vcera na kontrole a jsem 5+1 ikdyz podle PM jsem ja pocitala 5+3.mimi jde na ultrazvuku videt krasne dokonce rikal doktor ,ze odhaduje tak za 2 dny srdecni akci,ze uz se to rysuje…byla jsem stastna…jen mam stale obavy -pri vysetreni mi zjistil ze to slabounke spineni mi spusobuje polyp na delozno bramce,tak jsem opět vyplasena…ale rikal,ze mam byt v klidu ,ze je vytvoreny hormonalni nerovnovahou v tehu..MATE S TIM NEKDO SKUSENOST?DEKUJI ZA ODPOVEDI… :andel:

• Citovat
  • Upravit
5499
14.1.11 10:36

ahojky,
vitam nove prichozi.
ja jsem rada ze dycham.je mi zle neustale.za cely den funguju na 100% jen 5 hodin.jsem unavena,spim a je mi zle a do toho hyperaktivni dite.vecer usinam pravidelne po pul 8 a spime do 7 do rana.
mam dole 2kg,nevim kde mi chybi,ale vse mi vlezlo na boky a prdel,takze musim vetsi kalhoty.
nejhorsi je co mam varit,vadi mi ovoce,nemam rada sladky jidla,sladkosti..ani nakupovat nechodim.pecivo mam v mrazaku a v lednicce jeste nejaky syr a jogurty mame,ale ceka me to asi o vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
14.1.11 14:13

veru, o tom tedy naštěstí nevím z vlastní zkušenosti nic… ale pěkně by mě to vystrašilo jako tebe. tak se drž, asi se vyvaruj velké fyzické námahy a těš se na :srdce: . Držím palce, ať je vše ok. Kdy máš další kontrolu u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
14.1.11 18:19

Ahoj mamči, dnes jsem si dělala test a je to tam, vychází to na konec září, tak jsem si jako správný emimi-závislák našla příslušnou skupinu, dobrý den, tady jsem :mrgreen: :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.1.11 20:04

Ahoj Radu, tie kocarkove zrazy by neboli zle, uz teraz sa tesim. No, je to tak ako pises, ja som tiez pred tyzdnom nemohla spavat, zobudila som sa o 4hod a padla… potom o 7hod som zalomila, ale len do vzbudenia syncekom… a zle mi je teda kazdy den, nic z toho som u preveho tehotstva nemala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
14.1.11 20:58

jayjay, přesně, já u prvního těhotenství až do porodu skoro nevěděla, že jsem těhotná! A teď to zpočátku vypadalo taky dobře, ale zakřikla jsem to, je to hrozný! A k tomu fakt nemůžu zůstat celý den ležet,ani půlden ležet, Justýnka mě nenechá…

No, říkám si, zvládly to jiné, zvládnu to taky, ale pohodlné to není ani trochu :wink:

Kočárkový srazy budou dobrý, zvlášť když ty naše starší dětičky jsou půlus minus jeden věk, tak ty si pěkně vyhrají v parku a my s miminama u toho proberem svět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
14.1.11 21:00

ahoj rozumbrado, to je super, vítej tady! Koukám, že máš doma ještě větší mimi než já, já mám holčičku rok a čtvrt, tak to budeš mít taky veselé těhotenství, co :wink: , tak ať je ti dobře, žádný nevolnosti a tak. A kdy půjdeš k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
14.1.11 22:13

radu, jojo, mám holčičku, v neděli jí bude rok. No jsem zvědavá, jaké to bude :-) nejhorší, že člověk už ví, do čeho jde… Když jsem ji čekala, tak to byl celkem pohodový průběh - sice mi nebylo úplně dobře, ale nezvracela jsem, tak snad to bude teď taky dobrý.
K doktorovi zajdu tak za 3-4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.1.11 19:52

Ahojky.Tak já také vítám všechny nové.přeju hodně štastička z zdravoučká miminka.Já ted tak nějak přežívám tu únavu,chutě a nevolnosti. :twisted: Do toho kluci čertí a práce je pořád moc.Ale jinak jsem štastná.V úterý jdu na kontrolu.Tak snad budeme v pořádku a bude tam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
15.1.11 20:02

krali hmm ty teda musíš mít doma dost zápřah :-) ale já bych taky chtěla mít tři děti, tak doufám, že mě neodradíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.1.11 20:33

Rozumbrado - Nevím co říci :lol: :-D je to divočina. :-D sousedi nás nesnáší a to netušíc co nosím v bříšku. No a bojím se že pár let se to s naší hlučností nijak nezlepší. :oops: Ale nelituju.I když bych možná brala trošku větší rozdíly kdybych si to mohla spolehlivě naplánovat.Ale já nechtěla muset otěhotnět…A tak sjem to nechala na přírodě.Tohle mimi je v plánu poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
15.1.11 21:23

Ahoj holky, velka gratulacia a teda klobuk dole, ja dost prezivam a bojim sa, ako to bude s druhym pri prvom, i ked uz teda bezka, ale i tak a vy to zvladate. Tak nech je vsetko v najlepsom poriadku a hodne hodne kludu, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vera19
15.1.11 22:53

radu

na kontrolu opet za tyden,takze ve ctvrtek,beru ultrogestan na podporu tehu a jeste mi predepsal detralex ,..docetla jsem se ,ze kdyz jsou stery citologie negativni ,tak by polyp nemel rust,tak neni nebezpecny a behem nebo po porodu by mel sam odeznit…no ,ale nikdy clovek nevi,uz jsem z toho sama blazen, 8-o

• Citovat
  • Upravit
941
15.1.11 22:57

Holky, taka otazka do plena, uzivate vitaminy? ja som ich doporucene dostala, citala som tu nejake diskusie, ale predsa len, mozno sa trend meni :), brala som ich v prvom a potom je pravda, ze chlapceka sme mali statneho :)), ale to mozno nesuvisi… co vy? pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.1.11 09:41

jay, já nic užívat nebudu :nevim: já umělým vitamínům moc nevěřím. Denně ovoce a zeleninu, 1× týdně rybu a bude dobře.

krali vážně vás sousedi nesnáší? A jak to dávají najevo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí