Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
vitam nove prichozi.
ja jsem rada ze dycham.je mi zle neustale.za cely den funguju na 100% jen 5 hodin.jsem unavena,spim a je mi zle a do toho hyperaktivni dite.vecer usinam pravidelne po pul 8 a spime do 7 do rana.
mam dole 2kg,nevim kde mi chybi,ale vse mi vlezlo na boky a prdel,takze musim vetsi kalhoty.
nejhorsi je co mam varit,vadi mi ovoce,nemam rada sladky jidla,sladkosti..ani nakupovat nechodim.pecivo mam v mrazaku a v lednicce jeste nejaky syr a jogurty mame,ale ceka me to asi o vikendu.
veru, o tom tedy naštěstí nevím z vlastní zkušenosti nic… ale pěkně by mě to vystrašilo jako tebe. tak se drž, asi se vyvaruj velké fyzické námahy a těš se na
. Držím palce, ať je vše ok. Kdy máš další kontrolu u dr?
Ahoj mamči, dnes jsem si dělala test a je to tam, vychází to na konec září, tak jsem si jako správný emimi-závislák našla příslušnou skupinu, dobrý den, tady jsem
![]()
Ahoj Radu, tie kocarkove zrazy by neboli zle, uz teraz sa tesim. No, je to tak ako pises, ja som tiez pred tyzdnom nemohla spavat, zobudila som sa o 4hod a padla… potom o 7hod som zalomila, ale len do vzbudenia syncekom… a zle mi je teda kazdy den, nic z toho som u preveho tehotstva nemala ![]()
jayjay, přesně, já u prvního těhotenství až do porodu skoro nevěděla, že jsem těhotná! A teď to zpočátku vypadalo taky dobře, ale zakřikla jsem to, je to hrozný! A k tomu fakt nemůžu zůstat celý den ležet,ani půlden ležet, Justýnka mě nenechá…
No, říkám si, zvládly to jiné, zvládnu to taky, ale pohodlné to není ani trochu ![]()
Kočárkový srazy budou dobrý, zvlášť když ty naše starší dětičky jsou půlus minus jeden věk, tak ty si pěkně vyhrají v parku a my s miminama u toho proberem svět ![]()
ahoj rozumbrado, to je super, vítej tady! Koukám, že máš doma ještě větší mimi než já, já mám holčičku rok a čtvrt, tak to budeš mít taky veselé těhotenství, co
, tak ať je ti dobře, žádný nevolnosti a tak. A kdy půjdeš k dr?
radu, jojo, mám holčičku, v neděli jí bude rok. No jsem zvědavá, jaké to bude
nejhorší, že člověk už ví, do čeho jde… Když jsem ji čekala, tak to byl celkem pohodový průběh - sice mi nebylo úplně dobře, ale nezvracela jsem, tak snad to bude teď taky dobrý.
K doktorovi zajdu tak za 3-4 týdny.
Ahojky.Tak já také vítám všechny nové.přeju hodně štastička z zdravoučká miminka.Já ted tak nějak přežívám tu únavu,chutě a nevolnosti.
Do toho kluci čertí a práce je pořád moc.Ale jinak jsem štastná.V úterý jdu na kontrolu.Tak snad budeme v pořádku a bude tam ![]()
krali hmm ty teda musíš mít doma dost zápřah
ale já bych taky chtěla mít tři děti, tak doufám, že mě neodradíš ![]()
Rozumbrado - Nevím co říci
je to divočina.
sousedi nás nesnáší a to netušíc co nosím v bříšku. No a bojím se že pár let se to s naší hlučností nijak nezlepší.
Ale nelituju.I když bych možná brala trošku větší rozdíly kdybych si to mohla spolehlivě naplánovat.Ale já nechtěla muset otěhotnět…A tak sjem to nechala na přírodě.Tohle mimi je v plánu poslední.
Ahoj holky, velka gratulacia a teda klobuk dole, ja dost prezivam a bojim sa, ako to bude s druhym pri prvom, i ked uz teda bezka, ale i tak a vy to zvladate. Tak nech je vsetko v najlepsom poriadku a hodne hodne kludu, pa
na kontrolu opet za tyden,takze ve ctvrtek,beru ultrogestan na podporu tehu a jeste mi predepsal detralex ,..docetla jsem se ,ze kdyz jsou stery citologie negativni ,tak by polyp nemel rust,tak neni nebezpecny a behem nebo po porodu by mel sam odeznit…no ,ale nikdy clovek nevi,uz jsem z toho sama blazen, ![]()
Holky, taka otazka do plena, uzivate vitaminy? ja som ich doporucene dostala, citala som tu nejake diskusie, ale predsa len, mozno sa trend meni
, brala som ich v prvom a potom je pravda, ze chlapceka sme mali statneho
, ale to mozno nesuvisi… co vy? pa
jay, já nic užívat nebudu
já umělým vitamínům moc nevěřím. Denně ovoce a zeleninu, 1× týdně rybu a bude dobře.
krali vážně vás sousedi nesnáší? A jak to dávají najevo?
tak jsem byla vcera na kontrole a jsem 5+1 ikdyz podle PM jsem ja pocitala 5+3.mimi jde na ultrazvuku videt krasne dokonce rikal doktor ,ze odhaduje tak za 2 dny srdecni akci,ze uz se to rysuje…byla jsem stastna…jen mam stale obavy -pri vysetreni mi zjistil ze to slabounke spineni mi spusobuje polyp na delozno bramce,tak jsem opět vyplasena…ale rikal,ze mam byt v klidu ,ze je vytvoreny hormonalni nerovnovahou v tehu..MATE S TIM NEKDO SKUSENOST?DEKUJI ZA ODPOVEDI…