Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
16.1.11 14:09

Nesnáší -to si myslím.Buší když malej v noci ječel, nebo přijdou dopoledne když je ruší že kluci ječí.Vadíme těm pod námi.Třeba ten chlap je ok,ale na té ženské to poznám když ji potkám.Protože jiný sousedi se na kluky culí, povídají na ně a ona hodí takovej pohled.Ale chápu proč.I když zase já s tím nic neudělám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.1.11 14:51

ahoj holky. především bych vám všem ráda pogratulovala k těhu :) :kytka: a pak bych se vas rada zeptala co myslite o mem testiku? :) něco tam je ne? mam 2 dny do ms :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.1.11 16:16

luci já to tam vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
16.1.11 20:10

Já rozhdoně taky:Jsem potřetí těhu a testů už jsem taky zkusila dost a nikdy mi nevyšla čárka pokud jsem těhu nebyla.Tohle těhu mi vyšla čárka až 4 den po vynechání,a to něco jako tobě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.1.11 20:25

Lucienne, tiez to tam vidim, i ked asi je este brzo. Mne sa tiez zobrazovala slabo, o malinko viac ako tebe a doktor povedal, ze ked je tam jedna ciarka, to nie je istota, ze NIE ste tehotna, ale ked su dva i ked slabe, nie je o com, ta druha by tam nebola. Tak drzim palecky, ak si to teda prajes, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
16.1.11 20:51

rozumbrado, všechno nejlepší tvojí holčičce k dnešním narozeninám!!!! :srdce: :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
16.1.11 20:52

luci. taky tam vidím druhou čárku! Gratuluju! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
16.1.11 20:55

jayjay, já užívám jen listovku a žádné další vitamíny také nemám v plánu. Myslím, že když je tak nějak vyvážená strava, tak si mimi vezme, co potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.1.11 20:56

Holky, tiez uz mate pocit, ze mate brusku akesi okruhle, ci si to namyslam :), nepamatam si, ze by som pris riskovi bola takyto balon, ked lezim, alebo som sa len prejedla :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
16.1.11 21:00
kralicinka1 píše:
Nesnáší -to si myslím.Buší když malej v noci ječel, nebo přijdou dopoledne když je ruší že kluci ječí.Vadíme těm pod námi.Třeba ten chlap je ok,ale na té ženské to poznám když ji potkám.Protože jiný sousedi se na kluky culí, povídají na ně a ona hodí takovej pohled.Ale chápu proč.I když zase já s tím nic neudělám. :oops:

Ty blího, to musí být teda zlý člověk, ta vaše sousedka. jako my teda nebydlíme v bytovém domě, ale máme řadovku. A máme ze sousedů asi nejmenší dítě, takže na jaře a v létě, když to moje mrně spalo v kočáru na zahrádce, samo, že sousedovic 2-5leté děti mi ji ječením, pištěním a různým řvaním budily, ale přišlo mi, že schválně to nedělají. Nikdy mě nenapadlo tvářit se na ně hrozně ani na jejich mámy. To když mi někdo postaví sáně před vrata, když potřebuju vyjet autem a já musím vylézt a odtáhnout je a maminka od majitele sáněk si toho ani nevšimne, to je jiná, to mě teda štve pekelně, zvlášť když se to opakuje obden :cert: Jo, a bušit, když maličkej v noci ječí, to mi přijde zvlášť hrozné - co jako máš dělat? Schválně to asi neděláte, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.1.11 21:00

Radu děkuju, jsi bystrá :-)
vy už máte bříška? Při prvním mi to bylo znát až kolem 4.měsíce. Asi je to tím, že mám špek i normálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.1.11 21:18

Oslavenec :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
16.1.11 21:28

rozumbrado, krásná je ta tvoje holčička :potlesk: , jak se jmenuje? A pěkně vlasatá :palec: . My teda máme taky vlasatici, snad se mi podaří vám sem taky vložit fotku, ale dnes ne, jsem hrozně líná.

jayjay, bříško taky teda ještě normál, ale taky na něm mám „normál“ špek, takže 4.-5. měsíc to jistí, pak snad budu vypadat trochu těhotně… :oops:

Holky, dobrou, já jdu zalézt, je mi teď špatně od rána do večera a když ležím, tak je to maličko lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.1.11 21:53

Díky všem holky! :kytka: jste zlatíčka a moc jste mě potěšili! já mám radost. ted jeste abych to udrzela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
17.1.11 09:50

radu, jmenuje se Pavlínka.
Sem s fotkou  :palec:

luci, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek