Září 2011

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
6.1.11 14:02

Radu díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
6.1.11 17:46

ahojky,my mame taky potvrzeno,v pondeli jsme meli 8mm a v pondeli 10 jdu na dalsi kontrolu a doufam ze bude srdicko a vse v poradku.
me stale prepadavaji nevolnosti,kdybych snad blinkala tak to bude lepsi nez to ze mi je stale spatne bez blinkani.
jist nemuzu,na piti mi vadi vse a co snesu je max coca cola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
6.1.11 19:53

Zuzlíno, tak to jsme na tom stejně.Taky je mi neustále špatně. Pomáhají piškoty a slabounký černý čaj s cukrem.Nejlepší je udělat jej z Mattonky. Na 1 dcl čaje lžičku cukru, pít po lžičkách. To je jediné co mi pomáhá.
Jinak na zkontrolovat :srdce: jdeme taky 10.ledna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.1.11 20:23

Ahoj holky,

vítám všechny nové! :-)
Mně špatně vůbec není, ani jsem zatím nepozorovala žádné změny na chutě, nebo pachy. Jen cítím sem tam únavu, bolesti podbřišku a citlivé prsa. Někdy ve třetím týdnu jsem měla pár dnů celkem velké bolesti hlavy a nohou, hlava je v pohodě, ale nohy mám teda těžké a unavené skoro celý den. Taky to tak některá máte? Na netu jsem o unavených nohách na začátku těhotenství nic nenašla.
Užívám zatím jen kys. listovou a těhu čaj.
Přeji všem pohodový večer a ať miminka rostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
7.1.11 09:39

squirrela,diky za rady,me teda nevadi rohlik :-)
apů,bud rada,u toma jsem to nikdy nepoznala,pachy me vadily,ale zle mi nebylo ani jednou,to jsem mela neustaly hlad a pribirala jsem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
7.1.11 12:12

Ahojka,

jak jsem byla ve středu na KO, tak mi bral krev. Nedalo mi to a dnes ráno jsem si zavolala sestřičce kolik jsem měla to HCG. Tak si představte, že bylo 4699. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
7.1.11 12:49

Ahoj Zuzlíno, já to mám teda zatím stejné jako v prvním těhotenství, že mi není zle, ale tu žravost (vlčí hlad) jsem mívala taky, ale to až později. Musela jsem mít u sebe pořád něco aspoň malého, tyčinku, rohlík a když jsem byla ať už chviličku bez „železné rezervy“, měla jsem uplně panickou hrůzu, co budu dělat, když to na mě přijde, než něco koupím :wink: .

Příspěvek upraven 07.01.11 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
7.1.11 12:58

Vlaďko, to jsou dobré zprávy! :palec: Nejraději bych se už taky k MUDr. objednala, ale nechce se mi tam jezdit na 2×, když teď by ještě asi nebylo srdíčko a musela bych tam za dva týdny znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
7.1.11 13:10

vladi,gratuluju,me krev jeste nikdo nebral a jsem zvedava co mi povi v pondeli na gyncde.

apů,no to znam :lol: jedla jsem neustale,nakupy mi nevadili,najedla jsem se cestou do obchodu.jinac ja toho 27 jsem sla na gyndu s tim ze nemam ms a rano jsem delala pro jistotu test a ony // jenze me silene bolelo bricho,takze jsem sla,tam me prohlidnul,vystrasil a poslal do nemocice.v nemocnici nastesti nepotvrdili mimodelozni tehu akorat tu tekutinu za delou,proto me hlidaj,no v pondeli jsem tam byla protoze trece me neprestavali a ted v pondeli mam jit opet na kontrolu co dela tekutina,tak doufam ze bude srdicko a prvni fotka do alba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
7.1.11 21:17

Zuzlíno, to to máš teda od začátku pěkně pestré a „veselé“! A co je to vůbec zač, ta voda za dělohou? Jak, proč to vznikne, neříkali MUDři? Má se to vstřebat, nebo s tím budou něco dělat? No hlavně, že to neřeší maličké 8-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
7.1.11 22:04

Tak držím palečky.U mě dneska byla kamarádka a prej že měla prve taky jen váček a nic se v něm neudělalo.Že prej to bylo tím že kojila v těhu.No ještě že jsem kojila i u prvního a ve váčku se mimi utvořilo.Jinak bych byla pěkně vystresovaná.
Dneska jsem si dala k věčeři piškoty a esíčka. :lol: Když mi je špatně tak jíst nemůžu,když dobře tak mám chutě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
8.1.11 09:42

zuzlíno, gratuluju ke kontrole i rozměrům miminka :lol:. Ta tekutina, to jsem ještě nikdy neslyšela :nevim: , tak doufám, že to dáš s pány doktory brzy do cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
8.1.11 09:45

Jinak mě je pořád tak nějak stejně: jsem trochu nervóznější, ale žaludek je ok, chutě žádný, teď už bych jen potřebovala, aby se rychle přiblížilo úterý odpoledne a já zas měla trochu nějakou jistotu, že je všechno v pořádku.

U nás na severu Prahy je obleva a prší, tak se mi ani nechce chodit s malou ven. Ale jí to baví i v dešti, tak se loučím a jdem!

Hezkou sobotu! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
8.1.11 12:15

Ahojka,

Ra-du já jsem docela dost nervozní, už by jsem brala středu, aby jsem se UTZ uklidnila zase trochu.

Zuzlíno, doufám, že ta tekutina ti zmizí a zůstane jen mimísek. :hug:

Mě te´d začalo dloubat v podbříšku, tak snad si dělá místečko větší.
A chutě. Nějak teď moc nemusím maso a omáčky. Při Vojtovi jsem je zase mohla. Teď by jsem jedla jen sušenky a čokoládu. Ale celkově nemám spíš na nic chuť, když už, tak na to sladký. :roll:
Tak doufám, že to bude ta holčička. :mrgreen:

Např. dnes jsem dělala k obědu čínu s rýží. Snědla jsem 2 lžíce a už je mi špatně od žaludku a to nemluvím o tom, že to nemůžu ani cítit. :roll:
Spíš bych si dala palačinky…ale musím počkat až mě nebude bolet žaludek, tak tam něco pošlu.
Tak snad nebudu tolik přibírat jako s Vojtou, to jsem měla na konci těhu 19kg nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
8.1.11 12:21

Apů a ty jsi jak dlouho těhotná? Nechce se mi to hledat. :oops: To vydržíš a budeš mít UTZ i se srdíčkem.

Já počítám, že budu jezdit na UTZ každý týden až do srdíčka. :wink: Snad také za 14 dní bude.

Holky kdo nemáte, neuděláte si metřík??? Aby jsme viděla jak jsme dlouho těhotný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí