Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky všem..kdo mi poradí
…mimi v září a nikdo kolem kdo by pochopil co a jak:o) tak jsem se vidala na tyto stranky ale bohužel všude nacházím jen podej žádost o schválení pristupu a ja nevím jak se pridat do skupin kolem,,termín porodu zari"
Díky všem co ztratí chvíli a poradí mi jak se zapojit do diskuze.
Hezký den ![]()
asi už to mám
…tak bych se ráda přidala termín 2.záři Bulovka nejspis holčička..někdo na pokec ![]()
ahojky.Zkus diskusi termin zari 2011.Je nas tam vice.Jinak mam taky termin v zari a podle toho co pises je to tvoje taky prvni mimi jako moje.
jasne vitam te.Ale spise vetsina jsme v diskuzi TERMIN PORODU ZARI 2011.TAM JE NAS VICE.
taky mam termin 27.9.a co cekas?
ja holcicku.teda podle toho co riakji doktori.nejak se nam nechtela ukazat celou dobu a i ted to neni porad jisty
bez do diskuse TERMIN PORODU ZARI 2011.je nas tam mnohem vice…
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale zkusím štěstí, třeba mi to nesmažou ![]()
Hledám maminku, od které bych mohla průběžně odkupovat oblečky na syna. Ideálně s podzimním chlapečkem, letos tří, nebo čtyřletým. Odkoupím je ráda i za 3/4 ceny. Oblečky bych ale ráda, aby byly v perfektím stavu, kupované nové loni, max předloni. Kvalitních značek ideálně Lindex, ale i jiných. Nejlépe oblast Prahy 2, 3, nebo 10. Jsem ale ochotná odkupovat i poštou, když to bude stát za to ![]()