Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuju Markí- Mě by nenaštval zkažený test jako to jak jsem se lekla když se vážně tvářil.Fakt jsem si tak minutu myslela že je mimi třeba mrvtvé nebo postižené když to řekl.Hrozný pocit.
Zlobí mě to protpže minule před porodem jsem neměla hotové stěry,za celé těhu mi nekolula na jizvu a neudělala odhad váhy i když jsem rodila před rokem a půl císařem.Hodně takových dost podstatných chybek.. ![]()
ahoj, tak jsem se taky pokusila přihlásit do uzavřené skupiny… mě tedy nevadí diskutovat veřejně, ale pokud většině uzavření vyhovuje, podřídím se.
Zítra mě čeká UZ, těším se. a vlastně prvně poradna. to je sranda, zrovna zítra je to půl roku, co se malá narodila, tedy před půl rokem a jedním dnem jsem v poradně byla taky, jen s jiným mimí ![]()
Zdravím,já jsem se také před chvilkou přihlásila
zítra dopoledne jedu na kontrolu, kvůli tomu špinění, tak snad to bude dobré. Už se u mě objevuje i nevolnost, o bolesti prsou ani nemluvim a včera jsem byla uklidit manželovi v práci a když sem se vrátila domů, tak sem měla tak oteklá lejtka, že sem s těží hledala ke mam kotníky
jsou takové otoky normální? ráno už to bylo lepší,ale pořád mám nohy oteklé ![]()
otoky nejsou normální, sice jsou v těhu časté, ale ukazují, že tělo nezvládá. máš si v průběhu dne dávat pauzy a nohám ulevit, dát je do výšky. jestli jsi celý den byla v zápřahu, nožky ti svůj protest daly jasně najevo. Minulý těhu jsem měla otoky do pátého měsíce, to jsem dennodenně dělala v práci, pak už jsem si začala pomalu vybírat dovolenou a v práci si ulevila a pak nastoupila na MD a otoky zmizly.
Ahoj holky,
moc zdravím
!
Jsem dnes nějaká vyfluslá… dopol jsme byli u doktorky s malým, včera kolem poledne nějak nešťastně upadl v kuchyni a asi si přisedl nohu, nebo nevím, co se stalo, neviděla jsem, ale na nohu nechtěl vůbec stoupat, neohýbal klenbu. Pak se snažil to rozchodit, ale natahoval u toho. Byl totiž od dvou odpol. karneval a chtěl hrozně jít. Tak jsme to absolvovali, ale stejně jsme ho poponášeli a když sem tam chtěl tančit (pohupoval se na místě), asi ho to bolelelo… ráno jakš takš dobré, ale pak zase začal nabírat, ani na wc si sám nedošel, tak jsme zašli na kontrolu. Zlomené to není, asi natažené, dostali jsme mastičku a má to šetřit.
Gratuluju ke kontrolám, Kraličinko, se nedivím, že budeš hledat novou lékařku. Ono, když je všechno naštěstí dobré, tak se to dá, ale člověk nikdy neví, co by mohla „zanedbat“, nebo si nevšimnout… když se člověk necítí bezpečně, není to ono.
Přihlásím se do nové uzamčené diskuze.
Jinak lítka mě natékají taky, ale jen mírně a po namáhavém dnu. Je fakt, že prostě přes den nohy moc nevyložím, stále pobíhám.
Vítám novou maminku.
Denino, ať ti zítra dobře dopadne kontrola.
Holky, vy co máte chlapečky, jdu koupat, tak jsme si na to vzpomněla… jak to máte s přetahováním? Už vám to jde? Kraličinko, třeba u Honzíka? Nebo Nicollko, kdy to šlo u malého? Třeba přes SZ.
Ondráškovi to zatím nejde a nevím, od kdy se to začíná řešit… Mamka tvrdí, že jí to šlo u obou bráchů od mala, ale to mě přijde nemožné!
Určitě kecá!
Díky ![]()
no jemu to na preventivní prohlídce nevim kdy byva kolem druheho roku? přetahla, knukl, a naučila sem ho to aby si to přetahoval sám. Udělali sme z toho takovou hru ![]()
Kralicinko teda tak to bch taky měnila to je něco teda. Ale 15ty tyden to je hezké, toto letí. Ja už chci byt aspon 35 ![]()
Jo a peníze mám a ve středu jdu na NT s kamarádkou, já se tak těším a zároveň tak hrozně bojim jestli tam to srdíčko bude, nebo jestli bude ok … už ať to mám za sebou.
Jinak na NT řekli někomu pohlavi? teda jak to zatim vypada? Vim že to nemuže byt 100% zatim
Apů u nás se přetahuje už snad od 6 nedělí.Dotorka je na to rychlá.Vždycky to sama dost přetáhne a pak to jde líp i mě.Ala u Honzíka to jde hůř než u Marti a byly jsme s tím nedávno i na chíře a tam říkali že po tom 3 roku se to bude muset trochu Odhrnout tam u nich.Že to samao nepůjde.Martovi to už ted jde daleko líp než Honzíkovi.talže přetahuju ve vaně a pak ještě na suchu a promažu vazelínkou.Ale je vidět že aby to šlo uplně tak to teda ne.Pořád tam něco je přilepené.A to koupeme přetahujeme denně.
Jinak já zatím otoky nemám.Mě dost pomáhá to ježdění na kole.Nikolko to je.Ale myslela jsem že je mimi mrtvé nebo špatné jak to řekl to že je menší ..Hnusnej zážitek.On sice myslel pozitivně a mračil se že jdu pozdě,ale to jsem v tu chvíli netušila.
Jinak doktor byl skvělej.hrozně milej a povídavej tak akorát.Mimi mi ukázal a popsal a to i když jsem přišla ke konci jeho směny a těch mamin tam za ten den měl spousty.
Já už chci mít to miminko u sebe.Hlavně at je v pořádku.
No on to má právě přilepené, v podstatě od narození se to odlepilo možná na čtvrtce celkové plochy, ale jinak to drží a kdybych to měla přetáhnout, tak mu to prostě servu! Nechci mu to naškubnout… rozhodně žádné násilí! Právě že jsem četla, že pokud to kolem třech let nejde, tak se to řeší na chir., takže to bude asi náš případ. Vím, že se to mladšímu bráchovi přilepilo někdy kolem čtyřech let a řval u toho jak tur, bylo ho slyšet v čekárně. ![]()
Nicollko, tak super, že peníze jsou a jdete ve dvou, aspoň se pochlubíš
.
Kraličinko, můj doktor je taky takový, že je příjemný i na konci směny, v podstatě toto těhu k němu chodím vždy v pondělí před půl druhou hod. a dělá do půl druhé a vždy je příjemný. Díky za takové doktory, že?!
Apů já právě byla vděčná že byl takový po tom zážitku.Člověk se přeci jenom bojí už před tím testem a pak tohle.
Kde jste všechny? včera ani písmenko… mám za sebou UZ a super, mimísek si tam plaval a hýbal se, bylo krásný se dívat.
Leona - my jsme skoro všechny v té uzavřené skupině, takže to tu trošku asi vázne
Přidej se k nám.. ![]()
když já už se přidávala, ale nikdo mě nepotvrdil
zkusím to tedy znovu
Leona_K píše:
když já už se přidávala, ale nikdo mě nepotvrdilzkusím to tedy znovu
Leonko, ale já Tě potvrdila už včera
To je teda divný ![]()