Poradna duly
Jana Čurdová
leono, normálně už jsi mezi potvrzenýma, stačí kliknout na diskuzi a pustí tě to…
Ahoj holky vím, že už většina z vás je v uzavřené skupině, bedlivě vás sleduji a mám pro vás novinky. Myslím, že některé si mě budou pamatovat. na začátku ledna jsem se k vám přidala a o pár dní později hlásila ZT. Ale jak se tak občas stane i mistr tesař se někdy utne (a to i ve vyhlášené porodnici jakou je Apolinář!!!) A přestože mě tamní doktorka hnala okamžitě na revizi já nešla a udělala jsem dobře
Ještě cca 14 dní jsme s mou novou gynekoložkou čekali na spontánní potrat (já vesele stěhovala a uklízela, abych tomu trochu pomohla
) a při kontrole v 7tt objevili malé embryjko se srdeční akcí hned vedle obrovského hematomu. Takže velké riziko a sama dr. říkala, že další průběh se bude rovnat zázraku. No abych to zkrátila na gynekologii jsem strávila pomalu víc času jak doma. No dnes mám za sebou prvotrimestrální screening s negativním výsledkem (riziko dle něj je 1:17398)
miminko má 5,9cm a my si celá rodinka užili tu nádhenrou podívanou, já dcerka i manžel.
Termín porodu mám stanovený na 12.9
Tak závěrem snad jen, že neni dobré dát vždy na první ukvapený závěr lékaře a tím že se počká se nic nezkazí
Jiřinko, tak to moc, moc gratuluji
To museli být nervy
Mně doktor taky na začátku řekl, že se mimi nejspíš tak 10 dní nevyvíjí, že už by tam měl být plod a byl tam jen gestační váček. Řekl, že mám přijít ještě v úterý (za 4 dny), ale že to nejspíš dáme pryč. Byly to strašné nervy
Ale v úterý už tam byl i žloutkový váček a o týden později i
![]()
Tak se přidej k nám do uzavřené diskuze ![]()
Jiřinko, mooooc veliká gratulace!!!! Miminko je velký bojovník ![]()
už jsem se přidala holky
a bojovník to nejspíš bude, tipovala bych holčičku, ty toho víc vydrží, ale všichni typují kluka a mě se dokonce jeden týden zdálo jméno pro chlapečka s ktrým souhlasil i manžel (kupodivu, jinak je u nás o jména bitka) a další týden se, že mi dr. řekla, že čekáme chlapečka. Tak jsem sama zvědavá
![]()
Ahoj holky,konečne som doma.Bola som týždeň v nemocnici,začalo mi krvácanie,tak som musela isť na infúzie a injekcie.Už by to malo byť o.k.,ale aspoň do 20tt,by som mala hlavne ležať a nič nerobiť,tak budem oddychovať.
Idem si prečítať,čo ste tu za ten týždeň popísali.
Zatiaľ ahoj
Som nejaká nechápavá.Vy ste vytvorili novú skupinu?Alebo ste túto iba uzamkli?
Lucka vytvořila novou - uzavřenou. Jmenuje se taky Září 2011. Když si klikneš na stranu 91, tak je tam někde odkaz..
Holky, teda velka gratulacia velky bojovniciam, som rada, ze to dobre dopadlo… nestiham precitavat vsetko, ale snad ste ok. pa
Ahojky zářijky, tak jsem k vám zase po dlouhé době nakoukla ![]()
Dnes jsem 17+0tt a máme za sebou úspěšný tripple test a utz. Už měříme přes 10cm a občas cítím slabé pohyby
je to úžasné. Naštěstí těhu je bez komplikací a vesele jsem už nabrala 2kg.
Ted jsme momentálně nedočkaví ohledně pohlaví, 18.4. jdeme na 3D utz a snad se nám mimi ukáže. Jak jsem na začátku chtěla druhou holčičku tak ted bych ráda nakupovala do modra pro chlapečka.
Hodně chodím na mojetehu kde máme seznámek a nyní už i skupinku na facebooku tak kdo budete chtít můžete se přidat ![]()
A co vy? Víte někdo co čekáte?
Jůůů krásný bříško, jsem zhruba ve stejném termínu ale bříško řekla bych i malinko větší, bohužel mi to každej říká, a celkem mě s tím štvou, připadám si pak jak tlusťoch:(
Jinak holky taky jsem si zažádala o členství v uzavřené skupině, i když přiznám se dlouho jsem tu nebyla, týden jsem byla mimo čr no a v týdnu kvůli práci nestíhám nic, tak snad si mě přidáte:)