Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
619
2.3.11 20:14

leono, normálně už jsi mezi potvrzenýma, stačí kliknout na diskuzi a pustí tě to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
3.3.11 16:23

Ahoj holky vím, že už většina z vás je v uzavřené skupině, bedlivě vás sleduji a mám pro vás novinky. Myslím, že některé si mě budou pamatovat. na začátku ledna jsem se k vám přidala a o pár dní později hlásila ZT. Ale jak se tak občas stane i mistr tesař se někdy utne (a to i ve vyhlášené porodnici jakou je Apolinář!!!) A přestože mě tamní doktorka hnala okamžitě na revizi já nešla a udělala jsem dobře :lol: :lol: Ještě cca 14 dní jsme s mou novou gynekoložkou čekali na spontánní potrat (já vesele stěhovala a uklízela, abych tomu trochu pomohla :-) ) a při kontrole v 7tt objevili malé embryjko se srdeční akcí hned vedle obrovského hematomu. Takže velké riziko a sama dr. říkala, že další průběh se bude rovnat zázraku. No abych to zkrátila na gynekologii jsem strávila pomalu víc času jak doma. No dnes mám za sebou prvotrimestrální screening s negativním výsledkem (riziko dle něj je 1:17398)
miminko má 5,9cm a my si celá rodinka užili tu nádhenrou podívanou, já dcerka i manžel. :lol: :lol: Termín porodu mám stanovený na 12.9 :dance: Tak závěrem snad jen, že neni dobré dát vždy na první ukvapený závěr lékaře a tím že se počká se nic nezkazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
3.3.11 17:51

Jiřinko, tak to moc, moc gratuluji :-D To museli být nervy :zed: Mně doktor taky na začátku řekl, že se mimi nejspíš tak 10 dní nevyvíjí, že už by tam měl být plod a byl tam jen gestační váček. Řekl, že mám přijít ještě v úterý (za 4 dny), ale že to nejspíš dáme pryč. Byly to strašné nervy :zed: Ale v úterý už tam byl i žloutkový váček a o týden později i :srdce: :-D
Tak se přidej k nám do uzavřené diskuze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
3.3.11 18:16

Jiřinko, mooooc veliká gratulace!!!! Miminko je velký bojovník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
3.3.11 18:39

už jsem se přidala holky :lol: a bojovník to nejspíš bude, tipovala bych holčičku, ty toho víc vydrží, ale všichni typují kluka a mě se dokonce jeden týden zdálo jméno pro chlapečka s ktrým souhlasil i manžel (kupodivu, jinak je u nás o jména bitka) a další týden se, že mi dr. řekla, že čekáme chlapečka. Tak jsem sama zvědavá :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.3.11 12:01

Ahoj holky,konečne som doma.Bola som týždeň v nemocnici,začalo mi krvácanie,tak som musela isť na infúzie a injekcie.Už by to malo byť o.k.,ale aspoň do 20tt,by som mala hlavne ležať a nič nerobiť,tak budem oddychovať.
Idem si prečítať,čo ste tu za ten týždeň popísali.
Zatiaľ ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.3.11 12:04

Takže už máme uzavrenú skupinu,môžem sa pridať?Ako sa volá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
4.3.11 12:06

Jojo, přidej se. Klikni si na 91.stránku, tam je odkaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.3.11 12:24

Som nejaká nechápavá.Vy ste vytvorili novú skupinu?Alebo ste túto iba uzamkli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
4.3.11 12:26

Lucka vytvořila novou - uzavřenou. Jmenuje se taky Září 2011. Když si klikneš na stranu 91, tak je tam někde odkaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.3.11 12:27

Ahá, na ten odkaz som už klikla,ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.3.11 22:14

Holky, teda velka gratulacia velky bojovniciam, som rada, ze to dobre dopadlo… nestiham precitavat vsetko, ale snad ste ok. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.4.11 14:45

Ahojky zářijky, tak jsem k vám zase po dlouhé době nakoukla :-)
Dnes jsem 17+0tt a máme za sebou úspěšný tripple test a utz. Už měříme přes 10cm a občas cítím slabé pohyby :-) je to úžasné. Naštěstí těhu je bez komplikací a vesele jsem už nabrala 2kg.
Ted jsme momentálně nedočkaví ohledně pohlaví, 18.4. jdeme na 3D utz a snad se nám mimi ukáže. Jak jsem na začátku chtěla druhou holčičku tak ted bych ráda nakupovala do modra pro chlapečka.
Hodně chodím na mojetehu kde máme seznámek a nyní už i skupinku na facebooku tak kdo budete chtít můžete se přidat :-)
A co vy? Víte někdo co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.4.11 14:49

A ještě břuch v 15+3tt ten teda roste až moc rychle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VerčaF
2.4.11 22:48

Jůůů krásný bříško, jsem zhruba ve stejném termínu ale bříško řekla bych i malinko větší, bohužel mi to každej říká, a celkem mě s tím štvou, připadám si pak jak tlusťoch:(
Jinak holky taky jsem si zažádala o členství v uzavřené skupině, i když přiznám se dlouho jsem tu nebyla, týden jsem byla mimo čr no a v týdnu kvůli práci nestíhám nic, tak snad si mě přidáte:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex