Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sabrine
27.2.11 12:39

Nikolka já když to tak čtu tak to nemáš jednoduchý jak říká Efulka ten screening je užasnej přítel tam byl semnou a ani nedíchal jak koukal na obrazovku :lol: jinak jsem včera s hruzou stoupila a váhu ale ráno se zase uklidnila po nočním maratonu běhání a záchod jsem byla hned o kilo a pul lehčí :lol: Mnam uplě jste mě avodily chutě tak bych asi měla jít něco ukuchtit chlap spí po noční tak vegetím sama u telky a vidím to dnse na procházku s pesanem když svítí to sluníčko.
Pěkný den holky přeji :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5331
27.2.11 13:45

Apů- tak ty dotazníky ty jsem dělala hodně krátce.Pán inzeroval stovky- byly to spíše 20 po netu.Vlastně mi plat vůbec nedošel.Tak jsem se včera odhlásila.Kdybys chtěla ty hry tak já to manželovi řeknu.Ale on je dost detailista.On by ti poslal třeba hru na vyzkoušení a podel toho by jste se dohodly jestli by to šlo.kdybys chtěla tak by ještě jednoho člověka možná vzal.Tak mi kdyžtak napiš soukromou s mailíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
27.2.11 13:53

Holky já jsem teda taky vděčná za ty dnešní testy.Neumím si představit mít dítě s dawnem..A upřímně bych do toho nešla dobrovolně.Nic není 100% takže stejně to je vždy trochu sázka mít další dítě,ale pokud mám možnost si to trošku pojistit tak proč ne.
Stát se může něco vždy - koplikovaný porod taky dokáže udělat ze zdravého miminka - nemocné. :-? Určitě plánuji všechny testy a podle toho se rozhodnu.M0 kamarádec vyšel třeba špatně tripl - na plodovku šla a nakonec mimi bylo v pořádku.Já bych volila asi stejný postup. :nevim: Za zdravíčko se modlím a doufám že bude v pořádku.Taky proto mám děti tak po sobě, chtěla jsem je do 30.Snažím se udržovat v pořádku, bez nadváhy..to všecno zvyšuje šanci mna zdravé miminko. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
27.2.11 13:55

Jinak odmítnout můžeš cokoliv.Je to jen tvoje vůle a věc.Já odmítla testy na cukrovku, nechtěla jsem se zbytečně nechat testovat když jsem rodila loni a jen proto že mi je 24 tak musím na tenhle test.Řekla jsem že o odmítám a bylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
27.2.11 13:58

Ahojka,

všem marodům přeji brzk uzdravení.

Nicollko, moc na tebe myslím a určitě bude NT v pořádku. :hug:

Já tedy na NT screening nejdu. Budu mít jen tripple testy a věřím, že vše bude v pořádku. Kdyby náhodou vyšli špatně, tak by jsem na plodovku taky šla. Bohužel by jsme si nemocné miminko také nenechali.

Mě poslední dobou píchá různě v tříslech nebo jak to napsat po stranách podbříšku…asi jak se roztahuje děloha a napínají vazy. :think: A bolí mě to i při vstávání nebo sedání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
27.2.11 19:15

Holky, to já jsem zase na NT screening jít chtěla, pro svůj vnitřní pocit a klid. Ale když to někdo odmítne, tak ho neodsuzuju, já jsem jen chtěla vědět dřív než před tripplama, jak na tom jsem.
Postižený miminko bych si nenechala, v tom máme s manželem jasno. Já obdivuju všechny, kdo se rozhodnou si takovýhle děťátko nechat, vím, že já bych to nezvládla, je to opravdu veliká oběť.
Vladi, mně taky různě popíchává a někdy když prudce vstanu, tak to i trochu zabolí, ale určitě to bude tím, jak se nám tam všechno roztahuje :wink:
Ra-du, to je dobře, že už je Ti líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.2.11 21:20

tak sem si udělala nové foto a dokonce stále ve svých riflích :D
a našla jsem jednu z prvního rande s manžou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.2.11 21:27

nechce to vkladat fotky .. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.2.11 21:28

a stále 65kg takže asi pořídím až šatečky na léto :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
27.2.11 21:47

Ahoj holky, tak jsem přeci jen založila uzavřenou skupinu Září 2011 (najdete normálně pod tématem Skupiny - uzavřené skupiny). Tak kdo máte chuť, můžete se přidat, ať tam nezůstanu sama :-)
Vím, že některý holky byly proti uzavření, však já nikoho nenutím, jen že tady ta možnost je, kdyby jste si to náhodou rozmyslely :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.2.11 21:56

a to nejde jen zamčít tato? zase chodit jinam.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
28.2.11 09:05
Nicollka píše:
a to nejde jen zamčít tato? zase chodit jinam.. :)

Niky, mám takovej pocit, že normální diskuze uzamčít nejde :nevim: Ale není to zase takovej problém, prostě se jen přihlásíš do té uzavřené skupiny, a pak už budeš mít na svým profilu napsaný, že patříš do uzavřené skupiny a když tam budeš chtít jít, tak jen klikneš na ten odkaz, stejně jako když jdeš sem.
A nikdo cizí nám tam nebude očuhovat fotky bříšek a vůbec soukromých fotek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
28.2.11 09:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.2.11 09:12

Dobré ráno, holky mě tak bolí celý podbřišek…něco je určitě špatně, já už sem psycho, jdu najit ten poslouchací přístroj na srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
28.2.11 09:19

Nikolka nemysli hned na to špatný já vím žr to nejde taky jsem psycho :-) Taky jsem se v noci převalovala jak mě bolelo břicho ale ja to měla asi z toho jak se včera přejedla ještě o pul 10 večer :roll: :roll: :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex