Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojka,
tak já dnes byla na KO a vše je v pořádku. Prďole se na UTZ krásně mlelo, byla to fakt nádhera. ![]()
Dr. ho nemohl líp chytit.

kralicinka1 píše:
Andule - mě teda kyčle bolely dost v prvním těhu a to protože jsem hodně přibrala.Byl to děs.V tvým případě bych řekla že je to asi fakt pozůstatek z minula a ted jak se ty vazy připravují tak tě to možná zlobí.
Chudáku, snad se to zase zlepší.
zeptam se doktorky co s tim minule me strasila :-/
jinak ja minule pribrala cca 14kg ..11kg zustalo uz v porodnici.
Vladko - krasna fotka ![]()
rozumbrada píše:
já se dnes taky vyspala (i bez meduňky), do 5.30, pak se začala malá probouzet a v šest už nebylo co řešitmám děsné ranní ptáče a nemůžu ji zlomit
Jé, chudáku… Třeba se ještě naučí vyspávat. Náš medvěd vstává pravidelně mezi 7-7,15 a to mě přijde vcelku ideální, jen tak 1-2× do měsíce se splete a vstává v 6, ale musím říct, že pak chodí kolem naší postele (jen ji vyndáme z její postýlky) a vydrží se tak 30-40minut hrát v ložnici a stačí ji naše povzbuzování…
vladi, velká gratulace ke kontrole! fotečka super! a už je ti aspoň maličko líp?
Neter se synovcem vstavaji kolem 4:30-5:00 sileny
chjo tak kamaradka byla dneska na ty kontrole a v pondeli musi na kyretaz…potvrdilo se zamlkle
asi za to muze ta viroza s vysokyma teplotama ![]()
Andule tak to teda tu mamču lituju.Kluci to a mě v tuhle hodinu taky zloušeli.Ale já jsemv tuhle hodinu nepoužitelná.
Nakojím, dám napít doprovodím na wc nebo přebalím a dám do postýlky.
Sice občas ječí ale to bych fakt nedala vstávat v 4-5.To kolikrát teprve usnu po noční jízdě s jením zlatíček.
My vstáváme okolo 7.To je takový rozumný čas, Honza chodí do práce a tak o víkendu jsme zvyklí vstávat všichni podobně.
Já si myslím že to hodně záleží i na mamině jak si prcka naučí.
Neříkám nechat děti do oběda v postýlce,ale tohle mi přijde šílené. ![]()
My tak máme režim nastavený vstáváme okolo 7- 7:30 apak snídaně, Když se třeba Marta vzbudil dřív tak šel k prsu do těch 7.Po snídani uklízím to co vztniklo a dám vařit jídlo…odpolední spánek jsem jim sjednotila a chodí okolo 13.Poradila mi to kámoška a je to super hodina klidu třeba na žehlení nebo práci a flákaní na pc. ![]()
Chudák kamarádka s tou kyretáží.Já se začínám bát pondělka.Navíc tu jsme ted zavření s klučíkama navštěvy taky nebudou - tak na to budud myslet.
Jinak noc byla dnaska šílená.Chudák Honzík hrozně kašlal takže jsme byla každejch 20 minut vzhůru i s ním.Bez ibalginu má skoro 39.A to jsem si říkala že bychom mohli dneska ven.Takhle budeme rádi jestli půjdeme v pondělí nebo v uterý pokud bude rozumně.Chodím teda spon s malým, dneska nás čeká nákup.Taks i zparvím náladu a koupín něoc pěkného klukům nebo sobě. ![]()
** krali** s tim se holt neda nic delat. I muz a jeho segra jako deti takhle vstavali… nastesti to nase mala po nemnepodedila a chrupe si vetsinou do 8… ja nejsem ptace… toho jsem se desila nejvic… a desim zase jaky bude to dalsi mrne ![]()
k ty kamaradce…byla jsem z toho vecer fest hotova…az jsem se zacla bat…tak jsem rada ze jdu k doktorce v pondeli…
nemohla jsem usnout furt mi letelo hlavou to slovo…
jinak si tu nemoc pekne uzivas
snad to bude brzo ok. Mimochodem ja bych ibalgin asi nedavala mi to pripada jako nejvetsi svinstvo ![]()
JÁ DÁVÁM SIRUP.Nechce se mi mu cpát čípky.Už tak ho lituju jak se s tím pere.
To by byl mazec mít jedno dítě ranní ptáče a druhé sovu.
My teda kluky dáváme spát okolo 20.Někdy to trochu trvá než si dá Honzík říct. ![]()
Veny se mi nekdy podari uspat az treba v 23hod, ale vetsinou jde spat do pul 21..nastesti
Já malou dávám spát kolem osmé - plus minus půl hodina, ale po páté začne kňourat skrz zuby či co, kolem 6h, max. 6.30 většinou vstává, po sedmé hodině vstáváme velice ojediněle
tak 2× měsíčně.
A ukládat ji ve 21h, aby spala do sedmi, to se mi nechce. Chci mít večer klid, takže ve 20.30 nejpozději jde.
A přes den spí 1,5-2h.
Doufám, že druhé dítko bude větší spáč
.
Ale mám jeden úspěch posledních dní - naučila se usínat sama v postýlce ![]()
A taky se mi uleví, až bude první trimestr za mnou.
Rozumbrado - tak ja jsem velkej spac, ja bych radej davala spat klidne o pulnoci, ale rano pred sedmou vstat me zabiji… (V. vstavala asi 14dni v sest, nez jsme zjistila, ze kdyz si ji vemu k sobe.. jeste dve hodiny spi
kolikrat dele nez ja ![]()
Andule, tak to máš dobrý. To bych mohla spočítat na prstech jedný ruky, kdy jsem vstala dřív než dítě. A ještě by mi prsty zbyly
já jsem si o sobě taky myslela, že jsem spáč - teď spím 6-7h, zato když jsem chodila do práce, tak 8,5h ![]()
Mně to nefungovalo, že si ji dám k sobě- sedala si a neusnula už. Ale je fakt, že jsem to už delší dobu nezkusila, třeba by byla nějaká změna.
Ono to je takový proměnlivý.Nám se ted Marta naučil spát s námi.Když se ráno vzbudí třeba v 6 tak si ho vezmu do postele v ložnici a řeknu mu ta si lehne že jdeme spinkat a on si dá většinou říct.
Předtím zase usínal u prsa. ![]()