Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9854
24.2.11 13:47

Ahojka,

tak já dnes byla na KO a vše je v pořádku. Prďole se na UTZ krásně mlelo, byla to fakt nádhera. :srdce:
Dr. ho nemohl líp chytit. :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
24.2.11 13:56

JJ:ONI MI jen NAVRHNOU PŘÁTELSTVÍ. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.2.11 15:40
kralicinka1 píše:
Andule - mě teda kyčle bolely dost v prvním těhu a to protože jsem hodně přibrala.Byl to děs.V tvým případě bych řekla že je to asi fakt pozůstatek z minula a ted jak se ty vazy připravují tak tě to možná zlobí.
Chudáku, snad se to zase zlepší. :srdce:

zeptam se doktorky co s tim minule me strasila :-/
jinak ja minule pribrala cca 14kg ..11kg zustalo uz v porodnici.

Vladko - krasna fotka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
24.2.11 19:48
rozumbrada píše:
já se dnes taky vyspala (i bez meduňky), do 5.30, pak se začala malá probouzet a v šest už nebylo co řešit :-) mám děsné ranní ptáče a nemůžu ji zlomit :-?

Jé, chudáku… Třeba se ještě naučí vyspávat. Náš medvěd vstává pravidelně mezi 7-7,15 a to mě přijde vcelku ideální, jen tak 1-2× do měsíce se splete a vstává v 6, ale musím říct, že pak chodí kolem naší postele (jen ji vyndáme z její postýlky) a vydrží se tak 30-40minut hrát v ložnici a stačí ji naše povzbuzování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
24.2.11 19:49

vladi, velká gratulace ke kontrole! fotečka super! a už je ti aspoň maličko líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.2.11 21:04

Neter se synovcem vstavaji kolem 4:30-5:00 sileny

chjo tak kamaradka byla dneska na ty kontrole a v pondeli musi na kyretaz…potvrdilo se zamlkle :(( asi za to muze ta viroza s vysokyma teplotama :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
25.2.11 13:33

Andule tak to teda tu mamču lituju.Kluci to a mě v tuhle hodinu taky zloušeli.Ale já jsemv tuhle hodinu nepoužitelná.
Nakojím, dám napít doprovodím na wc nebo přebalím a dám do postýlky.

Sice občas ječí ale to bych fakt nedala vstávat v 4-5.To kolikrát teprve usnu po noční jízdě s jením zlatíček.
My vstáváme okolo 7.To je takový rozumný čas, Honza chodí do práce a tak o víkendu jsme zvyklí vstávat všichni podobně.
Já si myslím že to hodně záleží i na mamině jak si prcka naučí.
Neříkám nechat děti do oběda v postýlce,ale tohle mi přijde šílené. :nevim:

My tak máme režim nastavený vstáváme okolo 7- 7:30 apak snídaně, Když se třeba Marta vzbudil dřív tak šel k prsu do těch 7.Po snídani uklízím to co vztniklo a dám vařit jídlo…odpolední spánek jsem jim sjednotila a chodí okolo 13.Poradila mi to kámoška a je to super hodina klidu třeba na žehlení nebo práci a flákaní na pc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
25.2.11 13:37

Chudák kamarádka s tou kyretáží.Já se začínám bát pondělka.Navíc tu jsme ted zavření s klučíkama navštěvy taky nebudou - tak na to budud myslet.
Jinak noc byla dnaska šílená.Chudák Honzík hrozně kašlal takže jsme byla každejch 20 minut vzhůru i s ním.Bez ibalginu má skoro 39.A to jsem si říkala že bychom mohli dneska ven.Takhle budeme rádi jestli půjdeme v pondělí nebo v uterý pokud bude rozumně.Chodím teda spon s malým, dneska nás čeká nákup.Taks i zparvím náladu a koupín něoc pěkného klukům nebo sobě. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
25.2.11 13:53

** krali** s tim se holt neda nic delat. I muz a jeho segra jako deti takhle vstavali… nastesti to nase mala po nemnepodedila a chrupe si vetsinou do 8… ja nejsem ptace… toho jsem se desila nejvic… a desim zase jaky bude to dalsi mrne :-)

k ty kamaradce…byla jsem z toho vecer fest hotova…az jsem se zacla bat…tak jsem rada ze jdu k doktorce v pondeli… :-( nemohla jsem usnout furt mi letelo hlavou to slovo…

jinak si tu nemoc pekne uzivas :-(( snad to bude brzo ok. Mimochodem ja bych ibalgin asi nedavala mi to pripada jako nejvetsi svinstvo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
25.2.11 14:02

JÁ DÁVÁM SIRUP.Nechce se mi mu cpát čípky.Už tak ho lituju jak se s tím pere.

To by byl mazec mít jedno dítě ranní ptáče a druhé sovu. :twisted: My teda kluky dáváme spát okolo 20.Někdy to trochu trvá než si dá Honzík říct. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
25.2.11 15:09

Veny se mi nekdy podari uspat az treba v 23hod, ale vetsinou jde spat do pul 21..nastesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
25.2.11 16:47

Já malou dávám spát kolem osmé - plus minus půl hodina, ale po páté začne kňourat skrz zuby či co, kolem 6h, max. 6.30 většinou vstává, po sedmé hodině vstáváme velice ojediněle :-) tak 2× měsíčně.
A ukládat ji ve 21h, aby spala do sedmi, to se mi nechce. Chci mít večer klid, takže ve 20.30 nejpozději jde.
A přes den spí 1,5-2h.
Doufám, že druhé dítko bude větší spáč :lol: .
Ale mám jeden úspěch posledních dní - naučila se usínat sama v postýlce :dance:
A taky se mi uleví, až bude první trimestr za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
25.2.11 17:11

Rozumbrado - tak ja jsem velkej spac, ja bych radej davala spat klidne o pulnoci, ale rano pred sedmou vstat me zabiji… (V. vstavala asi 14dni v sest, nez jsme zjistila, ze kdyz si ji vemu k sobe.. jeste dve hodiny spi :-) kolikrat dele nez ja :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
25.2.11 18:46

Andule, tak to máš dobrý. To bych mohla spočítat na prstech jedný ruky, kdy jsem vstala dřív než dítě. A ještě by mi prsty zbyly :-) já jsem si o sobě taky myslela, že jsem spáč - teď spím 6-7h, zato když jsem chodila do práce, tak 8,5h :roll:

Mně to nefungovalo, že si ji dám k sobě- sedala si a neusnula už. Ale je fakt, že jsem to už delší dobu nezkusila, třeba by byla nějaká změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
25.2.11 19:26

Ono to je takový proměnlivý.Nám se ted Marta naučil spát s námi.Když se ráno vzbudí třeba v 6 tak si ho vezmu do postele v ložnici a řeknu mu ta si lehne že jdeme spinkat a on si dá většinou říct.

Předtím zase usínal u prsa. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital