Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
23.2.11 21:17

chjo dneska me zacaly priserne bolet kycle :((( minule to bylo mnohem mnohem pozdeji :((
tohle je nejak moc brzo :-( asi pojdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
23.2.11 21:26

Efulko ja jdu normalne ke sve doktroce na Orli tam tu diagnostiku dělaji taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.2.11 21:32

Efulko, gratuluju! Krásná fotka a jsem ráda, že sis UTZ tak užila :palec: .
Andule, mě kyčle zatím nebolí, ale ráno mě v některé vždy lupne, což zabolí. Taky mě přijde, že je brzy, aby se to už připravovalo, ale asi jo… :nevim:
Markí, bude ti to dělat tvá dr., nebo jdeš k někomu jinému pod jednou střechou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
23.2.11 21:40

Apů před rokem a neco tam chodila moje kamoška (máme stejnou doktorku) a ta se musela objednat k dokorovi ve stejne budove ale ted me nic nerekla dala me jen datum a hodinu kdy mam dojit a ze mam vzit partnera ze je to moc hezky … tak asi to bude delat primo ona tak uvidime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
23.2.11 21:42

Kyčle mě občas taky bolí - hlavně když lezu večer do vany :-? i jsem z toho měla někdy záchvat zimnice, když jsem byla obzvláště unavená a dobitá :-)

Já jdu na odběry za týden ve čtvrtek a to se domluvím na termínu ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.2.11 22:13

Apů mi tam nelupe nebo tak ..jen proste pocot jako by mi mely vyskocit ven … tesne pod zadkem zezadu si presne nahmatam co me boli… no super… mozna to zacina tak brzo, ze mam teprve rok od minuleho tehotenstvi? nebo si to nedovedu vysvetlit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
23.2.11 22:41

markí, vidíš, už ses mě někde ptala a já ti zapomněla odpovědět: nebyla jsem v brně, ale v praze, od brna je třeba apů a pak ještě někdo, úplně teď nevím přesně kdo… a v praze jsem byla v gyncentru u mého hodného dr, dělá si NT sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
24.2.11 08:19

AHA vidíš Ra-du a ja nevim proc sem si myslela ze si taky od brna :-) ale i tak to budu mit asi stejne moje dr, si to taky dela ten NT sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.2.11 11:48

ahojte,
ja brala ascorutin 2-2-2 vůbec se neboj. i utroš 2-2-2- ale to jsem teda krvácela fakt hodne.

Rozumbrado no během tohoto roku snad se zadaří a začneme podnikat jinak a byl by víc doma, ale zatím to nejde, má stavební firmu a kde je stavba tam je on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
24.2.11 11:51

já bych měla jít na NT ve středu taky na veveří. a ted se jdu zase věnovat manžílkovi, at is to užijeme do neděle co nejvíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
24.2.11 13:25

My jsme už druhý den doma.Ale ani mi to neva v tomhle počasí.Honzík má teplotky a už podruhý od rána spinká.A já se bála co s ním když jsme jen doma,protože nebýt nemocnej tak by asi barák zbořil. :-D Doufám že to necyhtneme my ostatní protože být další týden doma s tím druhým a mít k tomu už zdravého Honzíka tak se asi zblázním. :twisted:
Já jdu na nt v pondělí.To jsem zvědavá na staří miminka - prej podle toho uz určíme termín porodu.Zatím mám toho 23.8.Takže jsem snad nějakej 15tt.Ale ve skutečnosti budu ted ten 13a asi. :nevim: Dneska se mi ve snu zdálo že čekám holčičku a že už mám pohyby. :-D Taky jsem se konečně prospala aspon ztrošku.Spla jsem s Honzíkem aby nebyl v pokoji sám když má ten kašel..A mažel si vzal pro změnu Martínka. :lol: Teda nechtěla bych na ně být sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
24.2.11 13:27

Andule - mě teda kyčle bolely dost v prvním těhu a to protože jsem hodně přibrala.Byl to děs.V tvým případě bych řekla že je to asi fakt pozůstatek z minula a ted jak se ty vazy připravují tak tě to možná zlobí.
Chudáku, snad se to zase zlepší. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
24.2.11 13:33

Holky.tak si mě na face booku přidal další Arab.Já nevím kde mě vyhledávaj. :lol: Minule to byl Kypřan, ted Egyptan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.2.11 13:34

krali, tak ať se Honzík brzo uzdraví, a je dobře, že spinká :palec:
já se dnes taky vyspala (i bez meduňky), do 5.30, pak se začala malá probouzet a v šest už nebylo co řešit :-) mám děsné ranní ptáče a nemůžu ji zlomit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.2.11 13:35

krali, to přece ale musíš odsouhlasit, to přidání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí