Poradna duly
Jana Čurdová
Denino, to bych asi hodila hrdost, pocit trapnosti, nebo cokoli za hlavu a chtěla natočit obrazovku. Brala bych to tak, že už je nepotkám a ať si myslí nebo říkají co chtějí. ![]()
Ahojky,
mě je už dva dny strašně zle, nedokážu to popsat. Strašně unavená, sotva vylezu z postele a ke všemu mě bolelo bříško a záda, ale jak..
Ležím na bocích, nebo chvilinku na břichu, ale to jen nachvíli…
Skoro dva dny nic nejím, ani hlad nemám, kdyžtak jen chuť, ale pak mě to přejde.
Já si myslím, že prostě jsem cca měs. nespala, tak, že si to tělo teď tu sílu načerpává, nebo opravdu nevím. Musím vydržet do pondělka, už se na bobiška těším ![]()
Jinak nevím, není brzo??? Včera mě jakoby něco bodlo, koplo na levý bok, pak nic a pak za pár hod. zas. Určo pohyby to nemůžou být. No uvidíme co to bylo, třeba jen křeče…
Zatím se mějte, jdu pokračovat v ležení (taky nic 2 dny nedělám
)
rozumbrada píše:
Deni, já ti nevím, a proč jsi tam nechtěla zůstat? na jednu stranu se hrneš na kontroly co nejčastěji a když se něco děje, tak si nenecháš pomoct?
naprostej souhlas… jen jsem nechtela nic rikat, aby mi nekdo nevynadal, ze jsem prudna ![]()
nerozumim, kdyz nekdo jede na pohotovost, kde mu teda reknou, ze ho tam musi nechat, ze odejde…nechapu k cemu pak ta pohotovost…
asi jsem posera, ale nezvladla bych odejit… ![]()
Nikolko já myslím že když to takhle poléčíte tak to nebude mít vliv žádný.To by mělo jen pokud by jsi na to nic nebrala.Takže to pro mimi bude v pořádku:-)
Modelis tak jestli na tebe něco neleze.Já myslím že pohyby ne.Možná nějaký pohyb střev nebo stah dělohy.taky mívám takové pocity,ale mimi to podle mě není.Ale kdo ví
Tak at je líp.Unavená jsem strašně.je to hrůza.Navíc dneska malej skoro nespal. ![]()
Krali- taky tohle mivam…jak se zvetsuje deloha a dela si misto, tak me obcas poradne pichne v brise… docela neprijemny, ale nastesti to neni casty… ![]()
jj taky me picha většinou nalevo
mimi jeste to určitě neni.
Jj kdyz se to bude hlidat, tak to bude dobré, jen se bojim že to bude tak pozde, až 14tt, a ma se to lečit co nejdřive nejlip 10-12tt
ja se tak bojiiiim
No hledam na ne telefon, zavolam tam jeste že jsem 13tt, řeknu vysledky a treba mi řeknou dobry stači to až za tech 14dni
jj zavolej budes pak klidnejsi…ale ja verim, ze je to vsecko ok
![]()
Ahoj holky
Ďakujem za privítanie.
Kralicinka1-ja vlastne nemám dubňátko,hoci malo byť,no keďže sa poponahlala tak mám brezňátko.
Tak mám trochu času,tak napíšem niečo o sebe.
Máme už jedno dievčatko v marci bude mať tri roky,je to neposeda a som naňu väčšinou sama,manžel chodí na týždňovky.Ale je zlatá.
Toto tehu je úplne iné,ako prvé.Od piateho týždňa mi je desne zle,24hodín v kuse.Vraciam 2-3krát za deň,už som schudla 5kg,čo asi nie veľmi zdravé v tehu.Som z toho unavená a slabá a každý deň dúfam,že bude lepšie,no zatiaľ sa to veru nezlepšuje.No čo už,vydržím,hlavne nech je malý miláčik v brušku o.k. ,veď to je hlavné.
Modelis-tiež mám niekedy pocit,že cítim pohyby,ale to asi určo ešte nemožno cítiť,veď ešte len začínam 13tt.
Holky,ja sa tak teším,že si môžem s Vami pokecať.
Zatiaľ ahojte a držte sa!!!
Deni, na jednu stranu máš doktory za blbce, na druhou stranu nedokážeš otevřít pusu a říct si, ať ti ukážou ultrazvuk. Já chápu, že jsi nervózní, ale to je asi tak všechno, co u tebe chápu
argumentovat že máš práci, psy … to přece není důležité a může to za tebe udělat někdo jiný, hlavní je teď přece donosit miminko, zvlášť s přihlédnutím k tomu, co máš za sebou. Ale samozřejmě jsi svéprávná dospělá osoba, plně zodpovědná za své rozhodnutí a je to na tobě, já tady jen tak kibicuju ![]()
Nikol, a to ta léčba zabere až za pár týdnů. Klidně tam zkus zavolat, poprosit o dřívější termín, nanejvýš ti nevyhoví, ale líná huba, holé neštěstí ![]()
Holky, ani nevíte, jak vám závidím, že si můžete během dne dát šlofíka.. nebo si lehnout po obědě.. Já jsem v práci a zrovna obědvám.. a cca hodinu po obědě na mě dojde taková krize, že bych snad usla i v sedě na záchodě
Se vždy těším domů, že si lehnu a chvíli si odpočinu.. Jenže pak člověk dojde domů a musí udělat to a pak tamto.. takže se dostanu do postele až kolem deváte a to většinou usnu jako mimino ![]()
Strašně se těším na zítřek.. jdeme na NT screening.. konečně po 4 týdnech uvidím, co se mi klube v bříšku. Snad i výsledky dopadnou dobře.. Dnes snad ani neusnu, jak se strašně těším ![]()
Modelis, aby na tebe opravdu něco nelezlo.. chřipce prý ještě neodzvonilo.. Tak pořádně odpočívej, ono to přejde ![]()
Prý ve druhém trimestru by měl mít člověk více energie.. tak uvidíme ![]()
EfulkaEfu, ani nevis jak ja bych si rada lehla… kdyz jsem chodila do prace jen jsem prijela domu a alou si lehnout… ted si nelehnu ani na chvilku..kolikrat nejsriv v 10vecer az mala usne… obcas mam pocit, ze to nemuzu prezit
ale co cloveku zbyva
Zensky toho vydrzi hodne
Ahojka,
Nicollko, určitě si tam pro svůj klid zavolej a zeptej se jich na to. Za to nic nedáš a hlavně ty budeš klidnější. ![]()
Deni, taky nechápu. Já mám doma 2 letý dítko a i přes to by jsem v té nemocnici zůstala, kdyby mi to dr. řekl. A určitě by jsem nebyla líná a i přes to jak se chovali by jsem si řekla, aby mi prdě ukázali. ![]()
Já když potratila, tak mi taky dr. na pohotovosti říkal, že mi doporučuje tam zůstat a mě nenapadlo slovo NE. A holt o malýho se musel postarat někdo jiný, ač všichni chodí do práce, prostě si to museli zařídit. ![]()
Všem kdo jdou dnes a zítra na screening držím moc a moc palce. Já jdu ve čtvrtek a už jsem taky zvdavá, jak mrně vyrostlo. A poprvé chci dr. poprosit o fotečku mimíska. ![]()
Jééé tak to je dobrý, mě taky povětšinou píchne sem tam nalevé straně podbříšku. ![]()
Ale co mě dost bolí, tak když mi Vojta občas na to břicho lehne. Je holt malej a i když mu říkám, bříško né, je tam miminko, tak to nejde eliminovat úplně. A kolikrát když si mi na něj lehne, tak to fakt zabolí.
nemam telefon, ale jak dojede MM zkusim to nejpozději zítra ráno. Určitě zavolam, nervičky pracují. Ale věřím věřím a věřím ![]()
Efulko - tak to ti nezávidím.Já se aspon na chvíli vyvalím s kafčem k počítači.Já jsem taky unavená šíleně.Navíc malej dneska skoro nespal ani v noci.Pořád se budil a musela jsme tam být s ním.Chudákovi rostou zuby a je to někdy hrůza.Kdyby to neměl tak spinká celou noc.Protože někdy tak spinká.Další noc zase tohle.Ibalgin dostal hned a moc to dneska nepomohlo.Ted jsem udělala uklid.Portože usnul už ve 12 a starší koual na pohádky.Tak to pěkně vyšlo.Uložila jsem staršího a mám tak 20 minut než vstane malej. ![]()
Jo kluci mi taky dost rajtujou po břichu.samořzejmě Marta ten si to neuvědomuje a starší zase v rámci spontálního přitulení.Ale ne nějak hrozně .Snažím se ho chránit.
Wenee- tak ono to je jedno - březen nebo duben. ![]()
Taky držím palečky na zítřejší kontroly. ![]()