Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj ![]()
dlouho sem tu ne
byla
pracone nestiham jen danim a danim ale toho bude brzo konec ![]()
vsem gratulace ke kontrolam jak nam to ale hezky utika
ja jdu v patek na NT tak se bojim a tesim zaroven ![]()
tak se mějte zatim a hezky se hyčkejte ![]()
Ahojka,
mě dnes nechutně bolí záda. ![]()
Nicollko, já tady nevím, jak u mě. Já nemám chuť ani na sladký ani na maso… všechno je hnusný. ![]()
Vladka
taky dobrý ![]()
já teda nemusim videt maso, ale takovy palačinky…božeee ![]()
Holky, a jak počítáte tu krev? Oba po sedmi letech? Nebo po sedmi a po čtyřech? Pokaždé je to někde jinak..
Je to sice bulvár, ale dám vám to sem http://prozeny.blesk.cz/…-ditete.html
![]()
U Ondráška si chutě nějak nevybavuji, nebylo mi špatně a nepamatuji si, co mě extra chutnalo. Teď se to střídá, je to týden kyselých zavařenin, týden čokolády, týden ovoce - momentálně musím mít po ruce jabka a čokoládu, nebo nějaké sušenky. Jak jsem šla 7. února z kontroly, koupila jsem si 300g Milku a možná kromě 3 řádků jsem ji snědla sama!!! Za pět dnů jsem si ji šla kupovat znovu, už byla vyprodaná (v akci), myslela jsem, že to nepřežiju. ![]()
tu je tabulka podle krve
kde mi vychazi holčička
http://www.pohlaviditete.cz/…-podle-krve/
Tak mě podle čínského lunárního vychází holčička.. a podle krve je to dle mladšího partnera..
akorát my jsme s přítelem stejně staří - tedy oba 27 a přítel je jen o 5 měsícu mladší.. znamená to tedy, že to bude kluk? ![]()
Zajímavé ![]()
Jinak dle chutí bych pohlaví asi určit nemohla.. někdy se můžu umlátit po mase a někdy mi zase připadne, že pokud si nekoupím nějakou buchtu s tvarohem či ovocem, tak umřu ![]()
Teď momentálně přemýšlím, co si vyrobíme na na večeři, mám chuť na něco slaného.. a to jsem si před chvílí nachystala na stul jogurt s musli..a na ten už teď chuť nemám
Někdy je to s těma chutěma sranda.. ![]()
Jinak kafčo si také občas dám, piji rozpustné a hodně mlíka - tak jsem to pila i před těhu.
Co se týče alkoholu, tak si občas od přítele cucnu piva
Víno jsem neměla ani nepamatuji, ale chuť bych na něj měla ![]()
Chodíte teď v těhu na cvičení? Nebo máte nějaké cviky, aby se tolik neusazoval tuk?
Já mam docela fóbii z toho, že mi přebytečný tuk sedne na zadek a boky.. s tím bojuji i normálně. Dáte nějaký tip na cviky? ![]()
ja kafe od tehotenstvi jeste nemela, nejak nemam chut… sklenku vina si dam asi tak jednou za mesic… vic nevypiju ani normalne ![]()
Ahoj Holky,môžem sa k Vám pridať?Som síce zo Slovenska,ale to dúfam nevadí.Rada by som našla spriaznené duše,ktoré to čaká tiež v septembri.Už som tu prihlásená dlho.Prvé dieťatko mám medzi Dubňatkami 2008.Zatím ahoj
Wenee jasne že mozes
aj ja som trocha zo slovenska
Gratuluji k miminku
Wenee vítám.Já mám taky dubnátko 2008
Apů to muselo být zklamání s tou milkou.
Já bych si koupila 3 100g
Já teda na maso moc nejsem.tak přiměřeně.V těhu už vůbec ne.Mám děsnou chut na plesnivé sýry protože ty jídám často a ted v těhu radči ne.
Efulko já cvičím doma každý den na rotopedu.Ale v prví¨ním těhu jsem chodila na těhu cvičení.Vedla ho super porodní asistentka a na konci jsme si povídaly o všem okolo těhu, porodu..Takže to byl i takový kurz.
Ty jsem pak absolvovala taky z části.Protože jsem valstně všechno už věděla.Jinak většina těch těhu cvičení je od 12tt.
tak ja jdu na prvni těhu cvičení zítra v 15h celkem se těším.
Nicollko, dobrý, tak podle tý krve by to měla být holčička a podle toho čínského zase kluk. Takže jsem na tom stejně. Musím holt počkat do UTZ. ![]()
Vítám novou těhulku. Určitě se přidej. ![]()
Kafe já pro změnu co jsem těhu nemůžu ani cítit. Celkově je toto těhotenství úplně jiné než s Vojtou, tak že by opravdu ta holčička?
![]()