Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mě podle čínské tabulky, podle krve, vychazi prave holčička, i si myslim podle ovulky by to tak melo byt
taky se řika že holčičky vydrží mnohem víc problémů těla matky, no a taky kartářka (ta teda hned dve holky) a tady pani ktera odhaduje pohlavi, před dvou ma lety mi řekla že u me vidi 100% holku , ne driv ale jak za rok, a čekala sem dva roky. … tak uvidim i proto sem tak nadržena ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem se tu neukázala a teď nestíhám dočítat.
Jinak já už jsem taky pěkně nervózní a nemůžu se dočkat úterka, až půjdu na gyndu a uvidím miminko. ![]()
A ra-du, máš můj obdiv, já bych to taky nevydržela a chci vědět, co nosím v bříšku ![]()
Nicolko, tak to určitě holčička bude
Když Ti to vychází ve všech předpovědích.
A vítám novou těhulku Martinku89 ![]()
Já si taky dělala tyhle propočty,ale zatím mi nevyšly.Určitě ne ten podle krve, ten čínský taky ne. ![]()
Nicol, holčičku ti přeju a chápu, že se na ni těšíš
já jsem za ni strašně ráda, no a teď by to zas mohl být kluk. A potřetí holka ![]()
Je taková jedna teorie o vlastnostech spermií nesoucích chromozom X a Y. Ty s X (holčičky) jsou prý pomalejší, ale déle přežijí, ty s Y (kluci) jsou rychlejší. Takže když dojde k souloži před ovulací a spermie musí „čekat“, tak pravděpodobně přežijou ty s X a bude to holka, naopak když je soulož dobře načasovaná a vajíčko už je ve vejcovodu, tak k němu jako první dorazí Y a bude to kluk.
U naší malé to odpovídalo. ![]()
Nikol taky ti jí přeju.a jsem zvědavá nejen na sebe ale i na vás tady.
To mě nejvíc baví zjistit co kdo čeká. ![]()
Ahoj holky,
taky vítám mladičkou maminku Martinku 89! ![]()
Nicollko, jaký vliv mají hormony štítné žlázy v těhotenství?
Vím, že mají vliv při otěhotňování, ale jak je to v těhotenství jsem nikdy neslyšela… Holčičku ti moc přeji i vám všem ať vyjde, po kom toužíte, pokud vám to není jedno
.
Já jsem si u malého byla na 99% jistá, že je to kluk, manžel to chtěl stejně potvrdit, tak jsme si to nechali říct. Teď bych se klidně nechala překvapit, uvidím, co manžel. Na začátku tohoto těhotenství jsem byla zase přesvědčená o klukovi, ale průběh je uplně jiný, než prvné, takže teď fakt nevím.
Když to bude kluk, asi by to bylo lepší pro Ondráška, měl by parťáka a když to bude holčička, budu ráda, že můžu kupovat šatičky a česat culíky. Ale je mi to jedno, hlavně, ať je zdravé.
O chromozonech x a y jsem to taky četla, u Ondráška by to odpovídalo, tentokrát pokud má pravdu UTZ a ovu jsem měla hned po MS, vycházel by zase kluk. Uvidíme…
Nicollko, neboj, já by jsem si taky přála holčičku. Ale samozřejmě i druhého klučíka budu milovat. ![]()
Mě to tedy u prvního nevyšlo, dle čínského kalendáře a jiných předpovědí to měla být holčička a byl to Vojtíšek.
Jsem taky zvědavá co nosím v bříšku. Ale jinak je mi to fakt v celku jedno, hlavní je zdraví!!!!
Ale holčička je moje osobní přáníčko.
![]()
Jo holky, kdy čekáte první pohyby? Už by to tu mohlo být cobydup.
Pár týdnu teda, třeba 4?
Apů - my byli do 20t presvedceni, ze je to kluk .-))) a je to Veny ![]()
Já cítila od 18.tt (nejistě), v 19.tt už jsem si byla jistá. Tak by to mohlo být o chviličku dřív.
Těším se!
Ahoj holky ![]()
tak mě už konečně vymyzeli nevolnosti a místo toho mi začínají chutě
tak jsem zvědavá, kdy začnu přibírat shozené kilogramy ![]()
Vítám novou těhulku Martinku89
mě je taky 21, tak jsme na tom úplně stejně ![]()
Nicollko, moc ti přeju holčičku
Já bych si přála klučinu, ale mám furt pocit, že to bude holčička, i tak budu mooooc šťastná, už se těším, až to budu vědět, nevydržela bych to čekat až do září…
Ahojky, mě nějak taky ty nevolnosti přešly, no a nevím, zda je to dobře a nebo ne, bo ani mě nebolí podbříšek, a to mě bolel skoro pořád, tak mám i strach, ale vydržím do toho 28mého .. nebudu plašit, třeba bude líp… I lepší spím, cca 5 hod. denně ![]()
JInak, já bych brala holčičku, ale zas prostě se chci nechat překvapit. Nevím, třeba to nevydržím, uvidíme časem ![]()
Ale je mi jedno co to bude, hlavně ZDRAVÉÉÉÉ
![]()
Holky díky, je jasné že kluka budeme milovat stejne, teda manža uplne ![]()
Jojo taky sem slyšela o těch spermijkách holčičich že čekaji a jsou tam pak prvni, klučiči v den kdy uz je vajičko na ceste jsou tam prvni a holky pomalu pluji za nema ![]()
No my měli sex cca 36h před ovulkou, takže tam mohli holky počkat, ale den po ovulce zase sex, tak doufam už tam holky byli a kluci uz nic nedoběhli ![]()
jinak první poradne pohyby sem mela cca 17tt. ale u druhého mimča je to prý mnohem dřív, doufam už od 15 začnu nejaky bublinku pocitovat ![]()
Jinak co sem se dozvedela o štitce, muze hrozit potrat do 20tt, nebo ma vliv na IQ, ale my budem uplně v pořádku ![]()