Poradna duly
Jana Čurdová
Deni - beru to tak, ze to ze jdu malo znaci, ze nemam problem…
a ony ty obrazky stejne stoji za to az tech ar tydnu..vem si, ze nekdo ma ultrazvuk jen 3× za cele tehotenstvi ![]()
a tech 5t mi prijde uplne v pohode… nechces se objednat na ten NTs ? tam uvidis nadhernej ultrazvuk ![]()
Denino píše:
no jo, ale já mimi ještě ani neviděla, a dávat další kontrolu až za 5 týdnů, my přijde trochu divný
No to úplně chápu, já sice nepotřebuju kontroly často, ale nevidět mimi ještě třeba ve 12týdnu, já se svojí povahou bych ani nevěřila, že tam je… Tak držím palce, aby se to už podařilo a tys ho viděla.
Jinak přesně jak píše Kralicinka, pro mě jsou nejnudnější a z méno pohledu nejzbytečnější kontroly jako dnes: kontrola moči, zapsání váhy do průkazu a mimi nikde…
No ráda bych na NT šla, našla jsem genetiku v plzni http://www.genetika-plzen.cz/index.php?…. Je tam napsáno: Screeningové vyšetření I. Trimestru- genetické zhodnocení rizika za 1000,–. To je ono?
Jestli k tomu nepotřebuji doktora, tak bych tam ráda šla ![]()
Deni ano je to ono. Určitě nepotřebuješ doktora a stoji to za to. Maji hodně dobr utz, a tam ti rohozne miminko ukážou i podrobně
já si i fotečku nechám udělat.
Denino píše:
No ráda bych na NT šla, našla jsem genetiku v plzni http://www.genetika-plzen.cz/index.php?…. Je tam napsáno: Screeningové vyšetření I. Trimestru- genetické zhodnocení rizika za 1000,–. To je ono?Jestli k tomu nepotřebuji doktora, tak bych tam ráda šla
jj a kdyz je doktor sikovnej tak pozna uz i pohlavi ![]()
na pohlavi se těším, doufám ho bublinka ukáže ![]()
A už sem mluvila s MM a řikal že určo jde se mnou at se deje co se deje ![]()
Denino, já jsem se na NTs také objednala bez jakéhokoliv doporučení lékaře. Páč jsem u něj byla na kotrole v 8.tt a teď jdu až na přelomu 12./13.tt. Takže mě ani neměl kdy říci, že něco takového existuje ![]()
Jdu na NTs teď ve středu a nemůžu se už dočkat ![]()
jeeej závidím, já už chci taky na NT a videt mimiska.
Ale musim si počkat do 2.3. grrr
Ahojka,
no holky to si snad ze mě děláte srandu, že už vám není špatně…
![]()
Mě pořád stejně! ![]()
Já už se fakt nemůžu dočkat čtvrtka, že pr´dole uvidím, snad už to rychle uteče.
Vlaďka28 píše:
Ahojka,no holky to si snad ze mě děláte srandu, že už vám není špatně…
Já už se fakt nemůžu dočkat čtvrtka, že pr´dole uvidím, snad už to rychle uteče.![]()
Mě pořád stejně!
Já jdu až 28. a taky se nemůžu dočkat ![]()
Jinak mě je zle i není, jak kdy, včera luxusně, dnes jsem se konečně po dlouhé době i vyspala, spala jsem 4 hodiny v kuse .)
Modelis já jdu taky 28:-)Jenže u nás pohlaví nepoznají.
To až v tom 20tt.
kralicinka1 - jak to vííš? Třeba se mimi dobře natočí a pozná se to už teď, ne? ![]()
ahoj holky, došel mi dopis že mam co nejdřiv do poradny nebo zavolat mudru. Vyšli mi změny v hormoneh štítnice.
Myslíte že do pondeli to bude dobrý? Nehrozí kvůli tomu potrat? Já se asi zblázním. Ted uz to nikdo nebere ten telefon
kralicinka1 píše:
Modelis já jdu taky 28:-)Jenže u nás pohlaví nepoznají.To až v tom 20tt.
Já ani nechci vědět co to bude, chci si to dát jako dárek k narozeninám, takže to bude překvapení .)