Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
17.2.11 22:48

Deni - beru to tak, ze to ze jdu malo znaci, ze nemam problem… :-) a ony ty obrazky stejne stoji za to az tech ar tydnu..vem si, ze nekdo ma ultrazvuk jen 3× za cele tehotenstvi :-)

a tech 5t mi prijde uplne v pohode… nechces se objednat na ten NTs ? tam uvidis nadhernej ultrazvuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
18.2.11 00:17
Denino píše:
no jo, ale já mimi ještě ani neviděla, a dávat další kontrolu až za 5 týdnů, my přijde trochu divný :nevim:

No to úplně chápu, já sice nepotřebuju kontroly často, ale nevidět mimi ještě třeba ve 12týdnu, já se svojí povahou bych ani nevěřila, že tam je… Tak držím palce, aby se to už podařilo a tys ho viděla.

Jinak přesně jak píše Kralicinka, pro mě jsou nejnudnější a z méno pohledu nejzbytečnější kontroly jako dnes: kontrola moči, zapsání váhy do průkazu a mimi nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
18.2.11 01:10

No ráda bych na NT šla, našla jsem genetiku v plzni http://www.genetika-plzen.cz/index.php?…. Je tam napsáno: Screeningové vyšetření I. Trimestru- genetické zhodnocení rizika za 1000,–. To je ono? :) Jestli k tomu nepotřebuji doktora, tak bych tam ráda šla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
18.2.11 09:18

Deni ano je to ono. Určitě nepotřebuješ doktora a stoji to za to. Maji hodně dobr utz, a tam ti rohozne miminko ukážou i podrobně :) já si i fotečku nechám udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
18.2.11 09:58
Denino píše:
No ráda bych na NT šla, našla jsem genetiku v plzni http://www.genetika-plzen.cz/index.php?…. Je tam napsáno: Screeningové vyšetření I. Trimestru- genetické zhodnocení rizika za 1000,–. To je ono? :) Jestli k tomu nepotřebuji doktora, tak bych tam ráda šla :)

jj a kdyz je doktor sikovnej tak pozna uz i pohlavi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
18.2.11 10:30

na pohlavi se těším, doufám ho bublinka ukáže :)
A už sem mluvila s MM a řikal že určo jde se mnou at se deje co se deje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
18.2.11 11:20

Denino, já jsem se na NTs také objednala bez jakéhokoliv doporučení lékaře. Páč jsem u něj byla na kotrole v 8.tt a teď jdu až na přelomu 12./13.tt. Takže mě ani neměl kdy říci, že něco takového existuje :-?
Jdu na NTs teď ve středu a nemůžu se už dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
18.2.11 11:36

jeeej závidím, já už chci taky na NT a videt mimiska.
Ale musim si počkat do 2.3. grrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
18.2.11 12:31

tak to jo, tak já si tam v pondělí zavolám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
18.2.11 13:11

Ahojka,

no holky to si snad ze mě děláte srandu, že už vám není špatně… :zed: :lol:
Mě pořád stejně! :cert:

Já už se fakt nemůžu dočkat čtvrtka, že pr´dole uvidím, snad už to rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.2.11 13:14
Vlaďka28 píše:
Ahojka,

no holky to si snad ze mě děláte srandu, že už vám není špatně… :zed: :lol:
Mě pořád stejně! :cert:

Já už se fakt nemůžu dočkat čtvrtka, že pr´dole uvidím, snad už to rychle uteče.

Já jdu až 28. a taky se nemůžu dočkat :)
Jinak mě je zle i není, jak kdy, včera luxusně, dnes jsem se konečně po dlouhé době i vyspala, spala jsem 4 hodiny v kuse .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.2.11 14:06

Modelis já jdu taky 28:-)Jenže u nás pohlaví nepoznají. :nevim: To až v tom 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
18.2.11 15:14

kralicinka1 - jak to vííš? Třeba se mimi dobře natočí a pozná se to už teď, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
18.2.11 16:23

ahoj holky, došel mi dopis že mam co nejdřiv do poradny nebo zavolat mudru. Vyšli mi změny v hormoneh štítnice.
Myslíte že do pondeli to bude dobrý? Nehrozí kvůli tomu potrat? Já se asi zblázním. Ted uz to nikdo nebere ten telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.2.11 16:44
kralicinka1 píše:
Modelis já jdu taky 28:-)Jenže u nás pohlaví nepoznají. :nevim: To až v tom 20tt.

Já ani nechci vědět co to bude, chci si to dát jako dárek k narozeninám, takže to bude překvapení .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí