Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
20.2.11 11:02

ty jo je to možné že to tak letí, ja se hrozně bala po min. potratu a už povalim do 13tydne :D

Jinak žaludek me cca v 9tt uplne polevil, parada začala jsem jist, no a je to tu zase, od včera se rozhodl že me bude zase trapit, dokonce me občas boli prsa že je musim zmačknout :D

A dnes sem na vaze našla prvni půlkilo nahoře. Přibirate už holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
20.2.11 11:06

Ahoj holky :mavam:
Nicol, určitě bude mimi v pořádku. Doktor Ti na to zítra něco dá a pak už se nebudeš muset bát..
Já bych si také tajně přála holčičku :mrgreen: , ale myslím, že to bude tentokrát opět chlapeček.. Podle čínského kalendáře mi to v prvním těhu vyšlo, teď bych podle něj měla mít holčičku, ale nikomu kolem to nevychází..
Já jsem zatím asi kilčo dole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.2.11 11:40

no me to vyšlo zatim u malyho, aj já sem se podle toho narodila spravne, kamaradce to taky vyšlo, ale plno lidem to nevyšlo to jo.
Já se zase citim spiš na holčičku, takovy vnitřni pocit, ale spis si to namlouvam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.2.11 11:50

holky pijete kávu? já si koupila kapučino a taky kavu 3v1 ta asi neni tak silna. Můžu ji i 3× denne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.2.11 11:57

Já piju 2× denně kávu, rozpustnou. A přileju asi čtvrtinu mléka. V prvním těhotenství jsem přestala pít a pila nějakou čekankovou náhradu, ale hrozně mě to po pár dnech smrdělo, tak jsem si koupila bezkofeinové a nakonec jsem se dočetla, že je v bezkof. víc škodlivin než v klasické kávě. Teď to neřeším, myslím, že dvě kávy za den jsou v pohodě, i tři se prej dají. Navíc mě pomáhá na ten tlak, sice jen na chvilku, ale aspoň něco.
Pohledám si výpočet pohlaví podle toho čínského hor., jak se o tom bavíte. Ještě jsem to nezkoušela. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.2.11 12:15

no právě, taky mi to dost pomaha na tlak. Měla sem i 90/50 a to mi bylo echt zle, hlava se točila, a ja nemohla poradne chodit. Tak jsem si koupila tu 3v1 v pytličcich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.2.11 12:16

a ted jdu udelat věnečky, mam na ne takovou chut a v cukrarne tolik penez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.2.11 12:36

:-) My jsme s malým před chvílí dopekli listové šátečky plněné tvarohem a povidlama.
Ať se věnečky povedou.
U té kávy bych se když už vyhýbala turkovi, ale mě lógrové kafe nechutná, tak mě to vůbec nevadí. Teď teda vůbec nepiji alkohol, ani víno, nic, manžel si něco načne ojediněle, naposledy nějak po silvestru měl rum s colou, tak mě nemá co svádět :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.2.11 12:39

jj ja teda turka nikdy ani nepila nejak sem tomu nepřišla na chut, jen rozpustné s mlíkem.

Já sem ted hrozně na sladké od začátku těhu, jak nemam palačinku, puding, krupicu s kakaem, tvarohovy knedliky, atd. tak sem hrozne protivna a proste musim to mit :D min. jednou denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.2.11 12:40

proto sem se taky bála váhy :) s malym sem přibrala 30kg, ale to sem zase jedla nonstop špekáčky, a hranolky a vše mastné a těžké. manža delal každý den ohen abysme meli špekačky a kdyz nebyl ohen tak špekačky na pánvičce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.2.11 13:22

Ahojky.Já ty pohyby přesně nevím.Ale myslím okolo 18tt.U staršího asi o pár dní dřív.Kolem 20 už to cítili i ostatní když si daly ruku.Kluci se vrtěli teda dost.Od začátku do konce.Dokonce jsem jednou jela na pohotovost.Malý se tam vrtěl hrozně moc celý den.Tak jsem se bála.bylo to ke konci a měla jsem i nic moc monitory.
S tím tušením to vyjít třeba může- u sebe bych těd typla holku.Ale jen kvůli těm pupínkům.Jinak vůbec nevím. :lol:
S těma hormonama - ty jsou důležitý celé těhotenství.Určitě dobře že si tě pohlídají.
S váhou já mám pořád ty -2,5.Ale jím už dobře a špatně mi je jen na noc pokud si něco nedám.Takže si i po 8 většinou dám něco na zub.Tyčky nebo ovoce nebo mussli.Jak mám chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.2.11 13:26

sladké si taky dávám.tím že cvičím a vyloženě se neláduju tak je to v pohodě.Když mám chut tak si dám.Kafe piju až ted asi týden.Mě na začátku uplně přestalo chutnat.Ted si dávám po obědě hrnek rozpustného a hodně doliju mlíkem.
Myslím že 1-2 kafe jsou uplně v pohodě.Pokud to není nějaký šílený driják.
Alkohol mě neláká vůbec, ani kola a tak co jinak docela můžu.

Chutě mám dost - včera v noci jsem měla chut na margotku, a jiné věci které jsme neměli. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
20.2.11 13:33

Tak my jsme s malou zase nejake marodne…velka ryma a tak… tak snad to preziju..kazdopadne bez kapek do nosu se neobejdu......

zkousela jsem ten cinsky kalendar, jak jste tu o nem psaly…tam mi vychazi kluk… v te s krvi mi vychazi holka :-)))

kazdopadne je mi uplne jedno co to bude :-) jen budem muset u holky vybirat jmeno - jedina nevyhoda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.2.11 13:34

Andule tak at jste brzy v pořádku.My jsme dneska byli venku a je to tam hrůza..Taková kosa. :-( Já už chci teplíčko. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.2.11 13:46

a holky a co pořekadlo, holky jsou sladké, kluci masové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí