Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
22.2.11 13:15

Nikolko ono to je tak obecně ty týdny.Určitě to vliv mít nebude.Taky bych si zavolala pro svůj klid.Někdy to člověk prostě potřebuje slyšet od odborníků.Já jsem taky taková když jde o děti. :srdce:
Efulko 2 trimestr je fakt super.Já už se těším.Taky jsem si přišla víc nabytá, ted to podle mě bude tak dorovnané abych nebyla uplně nevyspalá.energiie naíc nebude,ale apson ne ta unava. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
22.2.11 13:19

Na břicho si taky dávám bacha. Už nedělám naši oblíbenou zábavu, že se natáhnu v obýváku na koberec jak pytel brambor a Palča po mně poskakuje.

krali, se zubama blbý :nevim: mně už malá taky dovede celkem hezky spát, ale ty zuby to vždycky zhatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.2.11 13:25

No právě .Marta už je krásně odstavenej přes noc.Ale jak ho bolí ty zuby tak moc brečí.Než jsem zjistila že to jsou ty zuby tak jsem třeba půl noci strávila utěšováním po půl hodině.Ted když vidím že to jsou asi oni tak šupnu ibalgin, dám prso,a chvíli chovám.Jinak hrozně křičí, vzpíná se že se ani držet nedá.Tohle jedině zabere a pak si většinou usne:někdy si vyřve že musím spinkat s ním.Ale stačí mu prostě jen ta blízkost.Občas se vzbudí, vi že tam jsem tak spinká.Třeba honzík teda se zoubkama takovéhle tarpení vůbec neměl. :nevim: Taky kolikrát nevím jestli to jsou fakt ty zuby..Jako jsou tam cítit že pomalu lezou nahoru,ale nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.2.11 13:27

Jinak v postýlce usíná skvěle.je zvyklej na svůj čas a běhe 5 minut uspávání spí.Každý prcek má fakt svoje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
22.2.11 13:29

No dokud nemá všechny venku, tak se to na zuby vždycky dá svést :-) nezkoušela jsi nějaký ten gel na dásně? (já ne, zas takové problémy s tím dcerka nemá, ale třeba by to u vás mohlo ulevit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.2.11 13:32

JJ.Gelík máme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.2.11 14:20
Modelis, aby na tebe opravdu něco nelezlo.. chřipce prý ještě neodzvonilo.. Tak pořádně odpočívej, ono to přejde :)
Prý ve druhém trimestru by měl mít člověk více energie.. tak uvidíme :nevim:

Právě jsem v sobotu dobrala antibiotika, takže bych neměla být znovu nemocná.
Jsem teď četla, že bolest zad může těhu způsobovat, prý se tam tvoří blokády, no doufejme, že ne.. Už tak nemůžu nic dělat :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.2.11 14:35

Koukla jsem mi máme mundisal gel.Měla jsem ho i pro Honzíka.Zkusím ho dneska dát.Marta ho dlouho neměl.Tak ej to super připomenutí. :-D Mě záda bolí taky.Nejradči bych aby manžel chodil z práce na 14 a přinesl sáček koblih a šel hlídat a já spát.Dneska jsem ko.Chvilku jsem zalehla a Marta vstával. :twisted: Ted tu řádí oba, a ječej.tak valíme na nákup a ven.To se mi chce do toho mrazu. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
22.2.11 15:34
kralicinka1 píše:
Nejradči bych aby manžel chodil z práce na 14 a přinesl sáček koblih a šel hlídat a já spát.

:pankac: :pankac: :pankac: ani by nemusel nosit ty koblihy :-) nám se vrátí táta domů dnes vyjímečně brzo a to v šest :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
22.2.11 16:31

Ahojte

No a čo mám hovoriť ja,keďže Drahého vidím iba cez weekendy,keďže chodí na týžňovky,je to hrozné,veľmi mi chýba a potom ten weekend tak rýchle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
22.2.11 17:31

Wenee tak to si este štastna baba :)
M manža odjede na 2-3 týdny potom dojede tak na ca 4dny a zase jede…a to je síla teprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
22.2.11 17:33

tak si davam chleba se salamem mnam, udelala sem palačinky :) ještě tu mam puding baba koupila čokoladovy v kelimku a jablka :D se zase přecpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
22.2.11 18:43

Ahoj děvčata, tak hurá - další kontrola za mnou :dance:
Podle utz vypadá vše OK, samozřejmě víc se dozvím z výsledků krve, ty ale budou nejdřív za 10 dnů. Jinak miminko se krásně pohybovalo, dokonce i na chvilku sepnulo ručičky a vypadalo, jako když se modlí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
22.2.11 18:46

Jo a taky mi podle utz vypočítal doktor termín na 28.8., ale ono si stejně mimčo samo řekne, kdy se vylodí :think:
Jinak já teda chodím do práce, cítím se dobře, nevolnosti bych řekla, že už víceméně zmizely, jen u čištění zubů se mi pořád navaluje :-?
Takže já mám docela pohodu, když přijdu z práce, to vy maminky s dětičkama máte v tomhle složitější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
22.2.11 19:17

Luci tak gratuluju. :-D JÁ se výsledky dovím kompletně v pondělí odpoledne.Nikolko taky jsem je dneska dělala - palačinky a na zítřek segedin.
Holky tak koukám že jsem štastná žena- můj přišel v půl 6.tak se mu jdu věnovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí