Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky tak jsme došli v 15h z Vyškova a hned sem padla a spala do ted ![]()
tak pan dr. mě jen objednal na endokrinologii. Jdu 8.3. na 7h. Řikal jen že mi hrozi větši poceni a hubnutí, nepřibírání na váze (to by mi mimochodem nevadilo)
ale ne v těhu ..
výsledek
TSH - 0.000 a meze jsou 0.35-4.94
T4-volný 29.430 a meze jsou 9.01-19.0
vůbec tomu nerozumím, takže no comment k tomu více ![]()
kralicinka1: No tak do naší nemocnice by mě nikdo nedostal! Zvlášť po tom jejich přístupu, oni mají člověku pomáhat a né se chovat takhle. Si přinejhorším sjedu na pohotovost do Plzně kdyby něco
a na tu kontrolu hold až k mému doktoru, ale s tim NT nevim nevim ![]()
Denino, a už nemáš výtok? Drž se holka. Já i přes to chování sestry by jsem se bála jít domů.
Nicollko, uff to jsi si musela oddechnout co? Hlavně, že to není nic horšího. ![]()
jj , jen pořad nevim co to znamena pro plod, jestli něco. ![]()
ale snad by mi asi važne řekl.
už at je září a rodím ![]()
Už je to dobré, bolejsti bříška přijatelné, nevím co to v noci bylo, ale také mi k tomu všemu málem pukla hlava
I kdybych souhlasila že tam zůstanu, tak až by se to dozvěděl manžel, tak by mě okamžitě chtěl odvézt do Plzně
takhle budu ležet doma a uvidím, snad to bude dobré, musím počkat ještě 4 týdny
Ahojte děvčátka,
můžu se k vám přidat? TP máme 19.9. a jsme po první a hned úspěšném IVF. ![]()
Ahojky.vítáme.Jasně že jo.
Nikolko kouni po netu.Tam toho určitě bude hodně.Dal ti doktor nějaké léky?
Deni, já ti nevím, a proč jsi tam nechtěla zůstat? na jednu stranu se hrneš na kontroly co nejčastěji a když se něco děje, tak si nenecháš pomoct? ![]()
Nicol, to znamená, že máš zvýšenou funkci štítné žlázy. Důvody bývají různé - nejčastěji je to autoimunitní nemoc, která se jmenuje Basedowova choroba nebo to můžou být uzlíky na štítné žláze (můžeš si o tom googlovat
) Dostaneš na to léky, doplní nějaké krevní odběry a pošlou tě na ultrazvuk, aby zjistili příčinu. A taky ti řeknou, jestli jsou nějaké rizika pro plod (to už nevím, ale myslím, že je to ok).
Ahoj všem „starým“ známým a ahoj všem nově příchozím!
Krátce prolítávám jen proto, abych vás pozdravila… Od čtvrtka mě bolel zub, nakonec se ukázalo, že dva zuby, od soboty jsem byla na práškách, z neděle na pondělí už bolestí ani nespala. Dnes ráno mě zubařka vyvrtala dva zuby, vyčistila, dala tam nějakou zklidńující vložku a v březnu bude pokračovat, neptejte se mě s čím, na každý zub si nechala hodinu, to se asi zblázním…
Zítra vpodvečer jdu na genetiku a NT, tak se pak ozvu. všem, co jdou též, držím moc place, ať si tu večer napíšem jen dobrý zprávičky!
Dobrou noc!!!
rozumbrada: No tak myslím, že po tom přístupu by tam zůstal jenom blbec, a i kdybych souhlasila, tak by mě manžel vezl do Plzeňské nemocnice. A doktor mě tam chtěl nechat aniž by se na mě podívat, i přes to že ještě před pár minutama jsem je strašně moc otravovala a chtěli mě poslat pryč. Navíc, já to nemam jen tak jednoduchý, nemůžu se jen tak ze dne na den sebrat a jít si lehnout do nemocnice, Přes internet mám práci, kterou za mě nikdo jiný neudělá a mojeho psího miláčka za mě také nikdo nepohlídá. A samozřejmě že se hrnu na kontroli, když sem drobečka ještě ani neviděla a kontrolu mám po 5 týdnech. A nejsem si jistá, že v v Klatovské nemocnici by mi někdo pomohl ![]()
rozumbrada děkuji. no 8.3. jdu na krev a hned na utz štitne žlazy. doufam na plod to neude mit vliv, jinak s e zblaznim, to uz bych nepřežila.
Jinak taky jsem šla se špinenim do nemocnice a zůstala sem tam 10dní, sice sem tam nechtela byt, ale jsem rada ze jsem tam byla. No pokud už nešpiníš tak by to melo byt dobre, určitě zvyšit davku utroše např.
vítám novou těhulku a gratuluji k super IVF
Ahoj holky,
Nicollko, hlavně, že to není nic vážného! Pocení je nepříjemné, to nepřibírání by nebylo dobré, je bezva, že to vyřeší. Myslím, že kdyby něco hrozilo miminku, řekli by a hlavně by jednali rychle.
Denino, to jsou samé nepříjemnosti… já bych asi přešla k tomu novému, co tě může vzít 4.4. Kvůli dřívějšímu UTZ (vidění mimi) bych šla třeba ještě k tomu nynějšímu, pak bych přešla. A v nemocnici neměli zájem mimi ukázat, jestli kontrolovali UTZ? Nebo byli tak nepříjemní, že bylo trapné je o něco žádat? Je to fakt na houby, že to máš tak dlouho bez vidění maličkého!
![]()
Jinak já jsem před týdnem měla v pátek večer taky trošilinku nahnědlý výtok 2× po sobě po malé, ale pokud bych nenakláněla papír ze všech stran a nestudovala ho, tak bych si nevšimla. Myslím, že to bylo tím, že jsem s malým 4 hodiny strávila chozením po Brně, hodně jsem ho i nosila, už byl unavený… Byla jsem z toho nervní, ale pak už nic, tak jsem asi dala fakt jen zabrat břichu.
Ra-du, ať vám to zítra dobře dopadne! Držím moc palce!
Parsoni, ať se ti tu líbí
.
Holky, už se něčím mažete? Já zatím ne, ale možná pomalu začnu. Pár strií, co mi zůstalo po Ondráškovi na podbřišku se očividně napnulo (už nejsou svraštěné jako vrásky
), sice jsou stále světlounké, jemné, ale šibalsky se začínají oleskovat. ![]()
tak ja zatim nemažu ale asi začnu, začina me svědit kůže jak se vysušuje a napina, teda břicho ![]()
Jinak už nebudu číst žádný články o štítné žláze, protoze jinak se zblaznim. Jak sem se dočetla vyhrano neni, s timto zvyšenim hrozi potraty, takže snad to nebude tak zle a rychle to podchyti a začnou lečit. že až podle jejich vyšetřeni mi řeknou jak je to špatné a jestli to ma nebo nema vliv na plod chjoooo
Tak to mě zatím svědí jen záda
. Když mě manžel náhodou poškrabká, vyžaduji pořádné poškrábání a nejraděj bych, aby nepřestal. ![]()
Nicollko, je pravda, že většinou pročítání čehokoli o čemkoli (při problému) člověka vystraší (třeba ty moje stěry, taky jsem byla vyplašená), ale člověk chce vědět…
Apů: Bylo mi i blbý se jich ptát na to jestli mi ho ukážou, po tom jak byli příjemný :/ Si hold počkam a za 4 týdny