Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14064
18.2.11 17:26

Nicol, do pondělí to počká, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.2.11 19:14

Efulko mají blbý uzltrazvuk.Nikdy se o to ani nesnažili o to to v tomto týdnu poznat.:-)
Modelis já bych taky brala překvapení ale jsem strašnej zvědavec. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.2.11 19:15

Nikol taky si myslím že to počká.Měsíc ne ale ty 2 dny to neovlivní.Mimi bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
18.2.11 20:35

Nicol, ty tedy už nevíš co bys :-( , přes víkend to určitě vydrží a v pondělí zjistíš, co se děje. Ale mimi je bojovníček, to je jasný, při těch všech peripetiích, pořád prochází, to bude pěkný dráče :mrgreen:

Koukám, že příští týden máme snad všechny nějakou kontrolu a hlavně screeningy, já jdu v úterý odpo, těším se moc a pohlaví vědět nechcem, však to do září vydržíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.2.11 21:01

Holky obdivuju že se dokáže ovládnout s tím pohalvíčkem.Jak mě je jedno co tak mě to ale hrozně zajímá.Kdybych mohla jedu do toho Brna co to tam uměj poznat.Ale mám to daleko a děti malé tak nebudu blbnout a počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.11 21:35

zde poprvé :)

Ahoj holky. Jsem tady poprvé a ráda bych se k Vám přidala :) Je mi 21 a čekám své první mimi :srdce: . Bylo to velice nečekané, zjistila jsem v polovině ledna, že jsem těhotná a otěhotněla jsem ke konci min. roku. I když to bylo pro mě a pro přítele velké překvapení tak už se oba dva moc těšíme :hug: . Žijeme spolu 3 roky tak snad budeme šťastní. Teď jsem v 9tt. termín mi vychází kolem 20. září. Kontrolu budu mít 3.3 a už se nemůžu dočkat jak miminko uvidím :)Moc bych si přála chlapečka tak uvidím zda se mi to splní, ale budu stoprocentně ráda a štastná když to bude zdravá holčička. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
18.2.11 21:36

Taky obdivuji ty, co si to pohlaví nenechají říci a vydrží to až do porodu.. :) Bych asi praskla zvědavostí :D

Koukám, že příští týden bude ve znamení samých vyšetření :) Doufám, že nám vše vyjde co nejlépe a budeme si moci sdělit jen samé dobré zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
18.2.11 21:38

Ahojky Martinko, vítám Tě tu mezi náma :) a přeji příjemné a bezproblémové těhulkování :) Jak Ti zatím je? Nějaké nevolnosti nebo jiné neřesti těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.11 21:44

Děkuji za přivítání :mavam: . Já kdybych neviděla a neměla fotku z ultrazvuku tak snad ani nevěřím, že jsem těhotná. Zatím žádné nevolnosti, ale co není může být. Jen doufám, že bude vše v pořádku na kontrole. Doktorka mi nabídla nějaký test na vývojové vady ve 13. týdnu za 600,– tak tam určitě půjdu. Jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
19.2.11 12:17
kralicinka1 píše:
Holky obdivuju že se dokáže ovládnout s tím pohalvíčkem.Jak mě je jedno co tak mě to ale hrozně zajímá.Kdybych mohla jedu do toho Brna co to tam uměj poznat.Ale mám to daleko a děti malé tak nebudu blbnout a počkám.

Ja se to loni v Brne dozvedela az v tom 20tt. (ehm teda uz predloni) ale je pravda, ze jsem se nezeptala nenapadlo me, ze by to mohlo jit videt driv :-)) moc se mi tomu nechce verit.

Nerict si to bych asi nevydrzela :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
19.2.11 13:07

Já si tedy v prvním těhotenství chtěla nechat říct, co čekáme, nějak mě ani nenapadlo, že by to mohlo být jinak. Ale manžel řekl, že on to vědět nechce. Jenže kdybych já to věděla, tak by to stejně poznal. Tak jsem to nějak překousla, nakoupila žluto-zelenou výbavu a bylo. A teď už automaticky počítám s tím, že prostě do září vydržím, pro mě je miminko takový zázrak, že beru všechno, kluka, holčičku, žádné preference nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
19.2.11 13:46

Ahojka,

vítám novou těhulku. :kytka:

U nás pohlaví taky dr. dříve nepozná, nemá tak dobrý UTZ. Ale mě je to celkem jedno co je v bříšku, halvně když bude zdravé a donosím ho. :wink: Ale samozřejmě pokud to v tom 20tt půjde vidět, tak si to necháme říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
19.2.11 17:25

ahoj holky moc moc díky.

já obdivuji ty co to vydrží do porodu. já si říkala že druhý si řict nenecham, ale už ted to chci moc vědět. A asi mě budete nenávidět, šileně si přeji holčičku snad už od 18ti let, a když sem si tak představila sama sebe jak ležim na tom lůžku a dr. řekne. Kluk .. tak se vidim jak jen řeknu hm dobry. a u hulky mi aj slzička ukápne. já si nemůžu pomoct, jasně moc se těšim i na chlapečka, budu ho milovat jako toho prvniho, jen ta holčička je tak silná :D Jsem kráva co? :( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
19.2.11 17:28

Taky vítám novou těhulku.

Holky co máte už dvě děti stejné pohlaví, bylo těhu jiné? Třeba u prvniho super, u druheho zle, žaludek a tak. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
19.2.11 18:38

Nokolko proč nenávidět.Já myslím že to je normální.Já po holce a klučíkovi toužila jako mladá než jsem měla vůbec nějaké děti.Ale jak jsem měla první tak už mi to bylo uplně jedno. :-D Na něco bych chtěla holku na něco klučíka.Takže pokud bude ok tak budu štastná žena.Jinak já mám 2 kluky tak mi bylo pokaždé špatně, možná čím další těhu tak ty nevolnosti končí dříve.Jinak podobné.Ted jsem teda hodně podobaná.To jsem takhle neměla.Jinak mi to přijde podobné.A taky jsem otěhu ted později oba kluci byly podle tabulek.jsem fakt zvědavá. :-D
Taky vítám novou těhulku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital