Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14064
16.2.11 15:39

NT se platí jo? Při prvním těhotenství jsem to neplatila… (a měla jsem jak UZV, tak krevní odběr) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.2.11 16:15

U mého doktora stojí 1.400,–-. U prvního to bylo o něco levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.2.11 16:27

Ahojky, já nebudu platit nic, mám doporučenku od dr. No vlastně si zaplatím 30,– poplatek
Jinak, kdybych měla za to platit, tak asi nejdu, nemáme peníze navíc a už tak platím hromadu za prášky a teď budu i platit za dojíždění do Olmíka.

Jinak je mi dnes děsně zle :((
Ani né tak, že jsem nemocná, ale zase žaludek stávkuje, takže je mi blivno.. ale přitom mám na jídlo chuť, ale nesmí se vařit .. Včera jsem tak tak ustála kuře na paprice.. Ještě teď je mi z toho špatně při vzpomínce na pach vařeného masa.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.2.11 17:40

Ahojky, tak jsem tu už dlouho nebyla. Jak se všichni máte? Určitě jste se hodně rozrostly. Já byla v pondělí na UTZ podle kterého jsem dnes 11+1tt, mimi měří 4cm a mělo se čile k světu :-)
Jinak se cítím pořád dobře, jen mám velkou chut k jídlu a nejradši bych nic nedělala. Už mám pěkně velké břicho ale prej je to u druhého těhu normální.
Všechny moc zdravím a at je vše jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
16.2.11 17:40
rozumbrada píše:
NT se platí jo? Při prvním těhotenství jsem to neplatila… (a měla jsem jak UZV, tak krevní odběr) :think:

„Toto vyšetření je dle doporučení České gyn. por. společnosti považováno za nadstandartní a není hrazeno ze zdravotního pojištění .“

ale mam dojem, ze jeste cca 4 roky zpatky pojistovny platily. Ale nekteri doktori to delaj samotni a ti si to vetsinou platit nenechaji… platis na specializovanych klinikach, ktere jsou zamereny prave na prenatalni diagnostiku… alespon co jsem tak vypozorovala okolo sebe…

Příspěvek upraven 16.02.11 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
16.2.11 17:41
mikeškah píše:
Ahojky, tak jsem tu už dlouho nebyla. Jak se všichni máte? Určitě jste se hodně rozrostly. Já byla v pondělí na UTZ podle kterého jsem dnes 11+1tt, mimi měří 4cm a mělo se čile k světu :-)
Jinak se cítím pořád dobře, jen mám velkou chut k jídlu a nejradši bych nic nedělala. Už mám pěkně velké břicho ale prej je to u druhého těhu normální.
Všechny moc zdravím a at je vše jak má

nadhernej obrazek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.2.11 17:42

Tady ještě aktuální domeček našeho drobečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.2.11 17:43

Moc děkujeme .-)

Andule píše:
mikeškah píše:
Všechny moc zdravím a at je vše jak má
nadhernej obrazek :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.2.11 19:05

Mikeško, co to máš za obrázek na břiše? :lol:

Andule, dík za upřesnění. Jo, dělal mi to můj doktor, tak snad to nezapomněl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
16.2.11 20:02

mikeškah máš moc krásný obrázek mimí. Moje mimí dneska na UZ zlobilo a mám fotečku bez nožiček, moc s nima mlelo a nejsou vidět. jinak je vše OK, tak jsem moc šťastná. za dva týdny jdu na UZ zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
16.2.11 23:27

Jaktože všichni chodíte tak často na kontroly.Já ci taky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.2.11 05:13
Denino píše:
Jaktože všichni chodíte tak často na kontroly.Já ci taky :-(

No já už od začátku chodím, protože jsem měla a mám problémy. Ale asi bych byla radši jednou měs. :)

Holky, nevíte co na zácpu a na bolest podbříška? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
17.2.11 08:39

Modelis, zkus ovoce, kysané mléko.. To by Ti mohlo pomoct. Taky se říká vypít teplou vodu, ale to jsem nikdy nezkoušela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
17.2.11 09:28

Modelis, má se zvýšit příjem tekutin i na tři litry denně, pak pomáhá všeobecně na změkčení stolice napít se sirupu (neředěného), nebo švestkové povidla.
Taky mám trochu zácpu… A taky mě zlobí nízký tlak, bývá mě na omldení a točí se mi hlava. MUDr. říkal, že je to lepší, než vysoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.2.11 10:20

ahoj holky, gratuluji ke kontrolám. ale teda letí to co. za chvíli povalime do čtvrtého měsíce.

já teda piju jak to jde, ale můj zaludek moc piti nezvlada, chce se mi pak zvracet voda :)

Záchod tak to chodím jestli 2× týdne trochu :( snedla sem broskvovoý kompot a šla jsem ale chci do lékárny i v prvním těhu jsem mela jakýssi sirup a to sem pak chodila pekne, je to přímo pro těhotné. Aj gynekolog říkal at si proto skočím, pak mě bolí podbřišek a čekám jestli jsou to střeva nebo ne, hrůza. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí