Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,
docitam,ale nestiham moc psat.tomasek me zamestnava.
taky me trapi volnosti a nevolnosti.doufam ze to prejde co nejdriv.
marodum preji brzke uzdraveni.
i gratuluju ke kontrolam.
ac u nas radi chripky,tak se nam to nastesti vyhejba.
me normalne vylezlo bricho.takovyhle jsem mela s tomaskem az v 5 mesici a to jsem zacla 3 mesic.
jen s kilama jsem stale v minusu
Mě bříško vylezlo jen malinko.S kilama jsem -2.Takže mě kalhoty přes pás padají.Poznat to na mě je jen pokud mám uzké tričko.Jinak ne.Aspon nemusím nic říkat těm co nechci. ![]()
Zdravím vás, tak zátra dopoledne jedu na kontrolu, už se těším, měla bych být necelý 8 tt a dostat průkazku. Jen jsem se chtěla zeptat, doktor jediný co řekl, tak že mam přijít na lačno kvůli krvi, ale o moči nic neřekl, mám jí projistotu přinést sebou? :/
kralicinka1 píše:
TY JO:-(JÁ JSEM TED MĚLA 110/60.aLE V PRVNÍM TĚHU JSEM TAKY MĚLA PROBLÉMY KE KONCI JSEM ASI 3 TÝDNY BRALA MYSLÍM DOPEGYT.
Já už ho beru cca 14dní … Ale prý než si tělo zvykne a hlavně to záleží i co dělám, co piju a jím… Takže mám vegáč, nic nemám dělat, jen odpočívat, takže přítel mi pomáhá, sice to bylo ze začátku hrozný, ale teď se snaží a za to mu děkují, jinak nevím co bych dělala ![]()
Trpasliček jé tak to je super ![]()
Rozumbrado teda toto leti co ![]()
a tady 11tt
Nicollka - ty jooo, to je Tvé bříško v 11.tt? To koukám
O proti Tobě jsem uplný břídil ![]()
Nicollka píše:
Trpasliček jé tak to je super
Rozumbrado teda toto leti coa tady 11tt
Nicollko, to je krásný bříško ![]()
Já nemám ještě skoro žádný, teda břicho mám, ale ještě to není to pravý těhotenský, jen ten špek ![]()
A taky sleduju, že tady všechny hubnete, to já jsem teda už + 1 ![]()
Lucie80:Koukala jsem, že si z Plzně
přemýšlela si v jaké porodnici rodit? ![]()
Denino píše:
Lucie80:Koukala jsem, že si z Plzněpřemýšlela si v jaké porodnici rodit?
No, chtěla bych nejradši ve fakultce. Jen doufám, že tam nějací doktoři zůstanou
K Mulačům nejdu, je to tam jak za války ![]()
Ty jsi taky Deni z Plzně?
Lucie80 píše:Denino píše:No, chtěla bych nejradši ve fakultce. Jen doufám, že tam nějací doktoři zůstanou
Lucie80:Koukala jsem, že si z Plzněpřemýšlela si v jaké porodnici rodit?
K Mulačům nejdu, je to tam jak za války
Ty jsi taky Deni z Plzně?
Nejsem z Plzně,ale z klatov, a začala jsem chodit do mulačovky k doktoru v srpnu. A právě že asi budu rodit tam. Nelíbí se mi že je ta nemocnice stará, ale když jsem tam týden ležela, tak všechen personál byl moc příjemnej, tak nevím. Lochotín se mi moc líbí, že je to tam nové a ty nádherné porodní pokoje
No ale nevím, když mam doktora z mulačovky, jestli bych mohla jít rodit na Lochotín a také jestli by se mi tam chtělo, na personál jsem zrovna samou chválu neslyšela, prý je to tam jako na běžícím pásu :/ A u nás v Klatovech za žádnou cenu nezůstanu, to bych i radši porodila v autě po cestě do plzně ![]()
Ahoj holky!
Moc zdravím všechny, marůdkům přeju brzké uzdravení! A všem zkontrolovaným gratuluju!
Já už jsme v půlce 12.týdne, letí mi to teda hrozně. A protože před dvěma lety jsem byla podobná stejně, tak vlastně tak nějak tuším, co mě v létě čeká. Bříško ještě vylezlé nemám, myslím to těhotenský, můj špek se mi bohužel od porodu zredukovat stále nepodařilo a teď už ani nepodaří. Na kila jsem pořád stejně.
Dokonce už mi není tak hrozně zle celý den, tak se mi občas i podaří sníst normální oběd!
Jen spát musím pořád hrozně moc.
ahojky,
dneska u obvodni dr.tak mi pro zmenu misto cukru nasly vyskou bilkovinu.aaaa no uzasny.jinak vse v poradku.
nicol,tak to zase o proti tobe nemam zadny brisko ![]()
ja teda uz mam vetsi kalhoty,nosila jsem nizky a uzky a ty uz me tlaci.
no jo ja měla vytaženou kůži po prvním dítěti a tak nejak se to vyvalilo, ale zůstava stejny .
já dnes ráno vlezla na váhu, a čučela jsem, už mi konečně chutná, docela žeru, a mam 65kg a před otěhu taky 65kg
to jsem ale rada.
No to já jím pořád stejně a už mám kilo nahoře..
Bříško trošku vidět jde, ale nic moc velkého.. ale kalhoty mě už tlačí.. Hlavně rifle, které jsem nosila uplé. Začínám se koukat po něčem těhu, abych nemusela kupovat nějaký mezistupeň ![]()
Čau,
já se ještě ani nevážila, moc se k váze nehrnu, protože by mi to zkazilo náladu
před zimou jsem sice začala chodit na aerobik, ale než se to stihlo nějak projevit, tak jsem s ním musela skončit a cvičení doma mě nebaví, potřebuju kolektiv.
Andule, tak spaní v podkroví v létě fakt nezávidím, to musí být děs.
My jsme v přízemí cihlové bytovky, takže ani v létě většinou nejdeme přes nějakých 26C.
A vzpomněla jsem si, jak mi při prvním těhotenství bývalo vedro a vůbec mi nevadilo, že nezapnu zimní bundu ![]()
Proč průkazku až příště, ani nevím… Asi to u nás dávají až od 10. týdne ![]()